Skocz do zawartości

[Ursus C-360] Nowe kabiny, maski- jakie?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

W tej zwykłej masce lepiej c-360 mi się widzi............ <_<

Opublikowano

To jak ja z tatą patrzyłem że w nowych ciągnikach błotniki są z plastyku to z jednej strony dobre bo nie gniją a zapnij lejka do 60 to zaraz po siewie nawozu należałoby ciągnik od razu myć.

Tak jak @Cichy007 powiedział każdy ma inny gust.A każda z masek ma swoje wady i zalety.

Opublikowano

plastikową maskę można dostać u naglaka ale idzie też dopasować maskę od popularnej osiemdziesiątki w wersji gloniatowskiego, która wygląda jak w tych nowych szóstkach tylko trzeba trochę pokombinować ale da sie bo sprawdzałem to gdyż zakupiłem taką maskę do 1002 a kosztowała 1200 plus przesyłka i powiem szczerze wygląda super.

Gość Profil usunięty
Opublikowano
To jak ja z tatą patrzyłem że w nowych ciągnikach błotniki są z plastyku to z jednej strony dobre bo nie gniją a zapnij lejka do 60 to zaraz po siewie nawozu należałoby ciągnik od razu myć.

Tak jak @Cichy007 powiedział każdy ma inny gust.A każda z masek ma swoje wady i zalety.

Taka metalowa maska też ci się ukurzy od nawozu. B)

Opublikowano

No ja niewiem mi to taki bład wyskakuje??

404 Not Found

--------------------------------------------------------------------------------

nginx/0.5.34

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez wojtekw
      Czy przy wymianie poduszek pod kabiną, a konkretnie lewej poduszki muszę wyciągać zbiornik paliwa w Vario 818? Ktoś może to robił w innym modelu z tej serii. Proszę o podpowiedz jak prawidłowo zamontować poduszki i jak się dostać do lewej strony(z prawej jest dobry dostęp). Wiem, że był podobny temat, ale nikt nie odpowiada... 
    • Przez mchojecky
      Witam. Składałem wniosek w sprawie dofinansowania małych gospodarstw. Zostało rozpatrzone pozytywnie i teraz szukam sprzętu do mojego Ursusa C-360. Chodzi o belownicę. Budżet wynosi do 60 tysięcy złotych. Jaką belownicę polecacie do tego ciągnika? Proszę o pomoc i określenie cech, które są ważne u belownic. 
      Pozdrawiam 
    • Przez Bonex157
      Cześć,
      Chcialbym sie zapytać Was ile waży kabina puszka/orzeszek z szybami i bez
    • Przez Mikua
      Czesc Problem taki że nie mogę stawić początku wtrysku, na kole zamachowym posiadam 3 kreski, raz paliwo drgnie na pierwszej, raz na ostatniej A nie kiedy z 2-3 cm nad ostatnią kreską, silnik jest po kapitalnym remoncie, kola od rozrządu są nowe-ursusa, ustawienie-dwie kropki kola wału w jedna kola pośredniego, dwie kropki kola rozrządu w dwie kropkę kola pośredniego, i 0 kola pośredniego z 0 kola pompy wtryskowej, silnik zapala lecz nie równo pracuje, takie "szczekanie" ma ktoś pomyśl co może być nie tak? Pozdrawiam
    • Przez klamka4
      Witam pisze w imieniu kolegi bo ma taki problem. 
      C360 jak jest zimny to odpala a jak ciepły to mie odpala i nie można wałem przekręcić. A jak odpali gdy jest zimny to strasz nie kopci i kontrolki się świeca. Pomoże ktoś z góry dzięki 
  • Dodaj nową pozycję...
v