Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

jeszcze jego by tam brakowało tam już pełno pasożytów 

Opublikowano

Powiem wam, że patałachów nie szkoda lewy chodzi rajstopki i włoski poprawia, a ten quadrado zapier jak dzik w kukurydzy, szkoda tylko Nawałki bo dobry chłop a przez takich cepów będzie musiał  odejsc

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano

faktycznie jakaś chmurka nade mną też korzysta z przerwy 

Opublikowano
25 minut temu, jacus napisał:

chwilowo nie pada

za to w Kazaniu padaka pełna gębą

2 minuty temu, marulekk napisał:

Jurgiel jest teraz wolny :tw_blush:

Obstawiam Rysia Czarneckiego . Nawet jak by wszystko przegrywał to czynił to patriotycznie i z godnością a nie jak przez ostatnie 8 lat

Opublikowano

Ja od małego zawsze byłem zdania, że na takie imprezy lepsza jest jakaś ligowa zgrana drużyna niż zbieranina eksportowych gogusiów.

Ustępujemy kondycyjni i technicznie. 

Opublikowano

Co za roznica kto zostanie trenerem, chlopaki nie graja sparingow nie maja zgrania. Gra zespolowa a Lewy sobie na treningi przychodzi by sam pilke pokopac. Lepsza taktyke juz Portugalia ma, wszystkie podania na Ronaldo i moze by z tego jakas bramka byla. Co teraz bedzie mecz o Honor?

Po wczorajszym 5 minutowym zlewie juz sie kurzy, niedawno ladna chmurka przeszla bokiem

Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

...lewy chodzi rajstopki i włoski poprawia...

ale to nie pierwszy taki mecz, po stracie siada i ma w doopie co dalej z piłką. Ale kasa się mu zgadza. 

Przyznać się który w  portugalskiej Stonce  uległ głupocie i zakupił cokolwiek z logo naszej drużyny?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Ulman napisał:

za to w Kazaniu padaka pełna gębą

Obstawiam Rysia Czarneckiego . Nawet jak by wszystko przegrywał to czynił to patriotycznie i z godnością a nie jak przez ostatnie 8 lat

Moze Macierewicz? On by zaprowadzil dyscypline.

Albo zamiast tego pana delfinow czy tam ivanow dac Jacka Krzynowka biegsl by po linni i wykrzykiwal "caly czas do przodu!"

Edytowane przez fireseba
  • Haha 1
Opublikowano

To są tak znani w PL ludzie że przeżyją bez goli, to chodzące reklamy - np Audi da im fury jakie chcą tylko po to żeby wszyscy widzieli że jeżdżą Audi.... Także mistrzostwa to im tylko kolidują z trasą reklamową ;)

Opublikowano
Jak u was panowie dziś z opadami ile w maniere naleciało ? Jak te patałachy nie pokażą klasy w drugiej połowie i się nie poprawią to z Japonią nawet nie będę oglądał tego meczu, nie będę nabijał im kabsy oglądając reklam w przerwie z tymi ciulami.
Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

ale to nie pierwszy taki mecz, po stracie siada i ma w doopie co dalej z piłką. Ale kasa się mu zgadza. 

Przyznać się który w  portugalskiej Stonce  uległ głupocie i zakupił cokolwiek z logo naszej drużyny?

Córce kupiłem album:(

ale sobie przy okazji 6 paka :D

Opublikowano
2 minuty temu, ZELKOW napisał:

Jak u was panowie dziś z opadami ile w maniere naleciało ? Jak te patałachy nie pokażą klasy w drugiej połowie i się nie poprawią to z Japonią nawet nie będę oglądał tego meczu, nie będę nabijał im kabsy oglądając reklam w przerwie z tymi ciulami.

U Ciebie ile przez dwa dni ?

Opublikowano
21 minut temu, zetorki12 napisał:

Ciekawe kto nowym selekcjonerem zostanie ?o.O

No ale czemu chcesz Nawałkę zwalniać. Ja naprawdę nie widzę nikogo w Polsce lepszego do prowadzenia reprezentacji.

W temacie, przestało padać, słońce się na koniec dnia pojawiło, od czwartku 10mm

Opublikowano

A trenerem powinien zostać komornik. Jakby im konta opier.olił do zera to by wiedzieli że na boisko się wychodzi aby zarobić na zycie, a nie pokazać nową gogusiową fryzurkę

Zaczęły padać - gole do naszej bramki. Chmury u mnie rozwiało i nerwa poruszyło, choć najczęściej mecze mam w poważaniu.

4 minuty temu, soltys48 napisał:

Córce kupiłem album:(

ale sobie przy okazji 6 paka :D

Córce wybaczam bo  młoda jeszcze:D

Opublikowano

Moze nikt nie chce zwalniac Pana Nawalki sle taka jest tradycja...

Wiekszy pozytek z pilkarzy by byl zamiast jechac na ,mundial pojechali by zbierac stonke w ziemniakach u Pedro.

Opublikowano

A u mnie uj dalej nic nie pada. Pare kropel. Chociaż ze szklanicy jeszcze się leje rogaty

1 minutę temu, fireseba napisał:

Wiekszy pozytek z pilkarzy by byl zamiast jechac na ,mundial pojechali by zbierac stonke w ziemniakach u Pedro.

Albo u mnie z konewkami latać i reanimować kukurydzę

Opublikowano
2 minuty temu, fireseba napisał:

To byś mu wilczą przysługę zrobił. Po ziemniaki na zimę do portugalskiej stonki musiał by  iść. Zdeptali by wszystko a stonki nie znaleźli.

W temacie -  ściemnia się i ochładza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez c308
      Witam chodzi mi po głowie założenie małej firmy produkującej maszyny rolnicze.Od czego należy zacząć jakie maszyny byście proponowali do wdrożenia do produkcji.Ja bym chciał zgrabiarke,przetrząsacz i ewentualnie kosiarke dyskową.
    • Przez piotr6340
      To są filmy, które pokazują, jak piękne są maszyny  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=65M3I0CKFXs

http://www.youtube.com/watch?v=xv8Z0expUjs&NR

http://www.youtube.com/watch?v=qot3JNGqKdQ...related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=QTLlvdCnKLs&NR

• Dodaj nową pozycję...
v