Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Oby się sprawdziło - jeżeli ostatnie 4 były chude i kolejne 3 mają być podobne, a później tylko lepiej to przestaję oszczędzać -  na żonie i dzieciach:D

Na żonie to rozumiem ale na dzieciach??

Wieje a padać nie chce:(

Opublikowano

@bobienko widocznie Putin nie dał rady już niżej MIG-iem lecieć;)

Pisałem już na ten temat a że masz problem z pamięcią to już nie do mnie -_-

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

z mojego peubla  chlopaki juz dawno odeszli- niekoniecznie z powodu suszy.teraz kolej na was -juz pare lat pisze sprzedajcie te hektary, poki jest komu i ruszajcie w swiat, niedlugo sami zrozumiecie ze ze zmianami klimatu nie wygracie..........

powialo-brzoskwinie zlamalo, basen odkrylo i poszlo-czyli pada ,juz z pol godziny:D,az wylaczylem glos w tv zeby sprawdzic czy nie przestalo

Taaa , w świat ... , tak jak by tam się klimat nie zmieniał .

Trwa to od dłuższego czasu , czyli jak mawiał filmowy Pawlak " Był czas przywyknąć" .

Opublikowano

W ubiegłym roku przykręcałem na stodole kalenica a właśnie tym mig-iem jak nie gwizdnie mi nad głową.Dobrze że zwieracze sztywne jeszcze

Opublikowano
34 minuty temu, Uziu92 napisał:

no ja Siedlce, to spadło więcej deszczu w 5 min jak przez całą wiosnę, lało z 30 min, jutro zobaczę dokładnie ale pewnie koło 50 litrów na metr, syreny tylko wyją i straż lata wodę wypompowywac i konary usuwać, a wszystko to za póżno...

Na 50 mm to potoku trzeba :D

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Na żonie to rozumiem ale na dzieciach??

Wieje a padać nie chce:(

Słuchaj na dzieciaku też można - jak wchodzisz do sklepu a dzieciak skamle że chce loda i wybiera Magnum, to strzał w łapę i chwyta Granda lub Big Milka;):D.A jaka radocha jak drugie go na patyku wyliże - co jest dość częste

Opublikowano

Jakbyś robił to być choć kropla potu spadła. Nie miej pretensji że nie pada:D

Przed chwilą, maxler napisał:

Leje!!! 😎

Gdzie???, byle nie po nogach

Opublikowano

u mnie już się uspokoiło wiatr ucichł chmur prawie niema deszczu prawie nie było moze z 0,5l 

Opublikowano
10 minut temu, Agrest napisał:

Słuchaj na dzieciaku też można - jak wchodzisz do sklepu a dzieciak skamle że chce loda i wybiera Magnum, to strzał w łapę i chwyta Granda lub Big Milka;):D.A jaka radocha jak drugie go na patyku wyliże - co jest dość częste

Wiem wiem bo moja pociecha zawsze przypomina sobie,ze coś chce przy kasie na szybkiego zeby nie zabronić wziąć

Opublikowano

Dorzuć piwko do basenu, też się schłodzi.:P

Na niebie dziwna sytuacja - wyższe chmury niemrawo ciągną na pólnocy wschód, a niskie napierdalają z północy jak struś pędziwiatr. Ot polskie piekiełko, kazdy miesza jak chce

Opublikowano (edytowane)

ja pier**le, zapowiadali milion litrów a ty tylko 1,5l, powiało, chmury sie po rozchodziły i tyle, jedynie chłodniej 

no tam na Siedlce, Łuków niezłe chmura szelfowa poszła

Edytowane przez marulekk
Opublikowano

Właściwie to po co zabraniać takich pierdół ? Jak mnie stać to nie odmawiam , najwyżej jedno piwo sobie mniej biorę .

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Wiem wiem bo moja pociecha zawsze przypomina sobie,ze coś chce przy kasie na szybkiego zeby nie zabronić wziąć

a Ty palisz cegłę i rumiany płacisz coby przy ładnej ekspedientce na dusigrosza nie wyjść:D

Tyle dobrego że dzieciak już wie jak o swoje zawalczyć:D

Opublikowano

U mnie sucho, dno widać, a strach do lodówki po kolejne zejść. Jak zejdę będzie burza

Opublikowano

Nie tak łatwo - słuch u mojej połowicy jeszcze lepszy niż wzrok. a to charakterystyczne psyyttt!!! niesie po chałupie

Troszkę chłodniej na zewnątrz, w chałupie klima by się zdała.

Opublikowano

A weźta już przestańta . Ja już i zapas wypiłem , a te się sprzeciwiają . :(:(

Opublikowano

Już ktoryś raz czytam - rogaty, rogacz - poproszę o w prowadzenie w temat. Może o żubra chodzi?

Obecnie jakąś łomżę niepateryzowana ciągnę.

I znowu pokropiło 3-5 sekund

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez c308
      Witam chodzi mi po głowie założenie małej firmy produkującej maszyny rolnicze.Od czego należy zacząć jakie maszyny byście proponowali do wdrożenia do produkcji.Ja bym chciał zgrabiarke,przetrząsacz i ewentualnie kosiarke dyskową.
    • Przez piotr6340
      To są filmy, które pokazują, jak piękne są maszyny  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=65M3I0CKFXs

http://www.youtube.com/watch?v=xv8Z0expUjs&NR

http://www.youtube.com/watch?v=qot3JNGqKdQ...related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=QTLlvdCnKLs&NR

• Dodaj nową pozycję...
v