Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

case farmall 95c ile by kosztował . jutro jade o wycene ale może ktoś z wasz już ma i orjentuje się cenowo . wiadomo wyposarzenie robi cene ale zawsze lepiej wcześniej wiedzieć

Opublikowano

Do jakiego niebieskiego można porównać 105c hilo Miałem w lutym propozycje za 195 netto tylko tam nie można amortyzacji osi 

Opublikowano

Ja jeszcze się zastanawiam czy wybrać t5 100 ec cena dobra 225 tyś za te pieniądze ciężko coś znaleźć z takim wyposażeniem Oś kabina tuz tylko ta pojemność 3400 mnie martwi  

5 godzin temu, TYLKA napisał:

case farmall 95c ile by kosztował . jutro jade o wycene ale może ktoś z wasz już ma i orjentuje się cenowo . wiadomo wyposarzenie robi cene ale zawsze lepiej wcześniej wiedzieć

Do jakiego niebieskiego można porównać farmall95c Miałem w lutym propozycje za 195 netto tylko tam niemożna amortyzacji osi 

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Bartek933 napisał:

Ja swego czasu też jeździłem za takim ciągnikiem i cenowo NH=Steyr a Case ok 7-9tys taniej. Dopytaj też o koszty serwisu. Wycena u 3 dilerów 

Kupiłem 3 lata temu :) pierwszy przegląd przez serwis, teraz sam robię więc olej czy filtry są te same, to serwis tyle samo mnie kosztuje. W moim przypadku case=steyr a niebieski był 5 tys tańszy. 

16 minut temu, mars napisał:

Do jakiego niebieskiego można porównać farmall95c Miałem w lutym propozycje za 195 netto tylko tam niemożna amortyzacji osi 

T5.95 Utility jest odpowiednikiem 95c. W niebieskim odpowiedniku też nie dostaniesz miękkiej osi. Dopiero w tzw. duzym T5 można dolożyć miękka oś. 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Luxxum z tego co pamiętam to miał osobny zbiornik na olej hydrauliczny, czego w nh nie było, ale to dawno sie interesowałem i nie wiem czy dobrze pamiętam, ale koledzy z forum pewnie potwierdza albo zaprzeczą. 

Opublikowano (edytowane)

Pojęcia nie mam jakie wyposażenie ale zapewne tj piszesz golas. Ja za swojego w ubiegłym roku dałem 200 netto + przegląd gratis i brany od nich jako 4nh

Tomasz masz rację w t5 wspólny zbiornik 

Edytowane przez zetorr6441
Opublikowano

mnie tam nie potrzeba jakiejś full wersji rerwers musi być 40szkrzynia amorytozowane siedzenie . hamulce pneumatyczne szerokie ogumienie klima radio obciazniki na koła . moze w 230tys brutto się wyrobie zobaczymy co jutro powie . jest steyr 4105 za 189tys neto w ursonie to licze ze czase falmall 95 c będzie tańszy

Opublikowano
8 minut temu, zetorr6441 napisał:

Pojęcia nie mam jakie wyposażenie ale zapewne tj piszesz golas. Ja za swojego w ubiegłym roku dałem 200 netto + przegląd gratis i brany od nich jako 4nh

Tomasz masz rację w t5 wspólny zbiornik 

I jak spisuje się ta t5 

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Luxxum z tego co pamiętam to miał osobny zbiornik na olej hydrauliczny, czego w nh nie było, ale to dawno sie interesowałem i nie wiem czy dobrze pamiętam, ale koledzy z forum pewnie potwierdza albo zaprzeczą. 

Luxxum całkiem inny ciągnik, hydraulika oddzielna, skrzynia zf zupełnie inna, i multicontroller w podłokietniku. Ale i cena zupełnie inna. 

Opublikowano

W steyr - odpowiedniku luxxum-a też jest oddzielna hydraulika. 

Wczoraj przeglądałem ogłoszenia szukając obciążników do t5 i stwierdzam że te 1500 zł brutto za jaką cenę mi je dealer zaproponował to nie taka zła cena i chyba wezmę.

Opublikowano
Dnia 28.03.2021 o 19:59, TYLKA napisał:

mnie tam nie potrzeba jakiejś full wersji rerwers musi być 40szkrzynia amorytozowane siedzenie . hamulce pneumatyczne szerokie ogumienie klima radio obciazniki na koła . moze w 230tys brutto się wyrobie zobaczymy co jutro powie . jest steyr 4105 za 189tys neto w ursonie to licze ze czase falmall 95 c będzie tańszy

mam oferte w kislu na 105c hilo 185tyś bo jest w promocji i 85c wychodzi podobnie a 95c nie zamawiają nawet bo podobno im się nie opłaca.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez danex
      Witam

Jeśli macie jakieś cenniki kombajnów zbożowych to wrzucajcie. najbardziej zależy mi nA JD

pozdrawiam
    • Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
  • Dodaj nową pozycję...
v