Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lecą w kulki raczej bo 90tys różnicy między pumą 150cvx a maxxumem nie do uwierzenia, a może taka sama sytuacja jak przy DF diler najpierw mi powiedział za 6165 bezstopniowego 395netto a po paru minutach okazało się że jednak 505netto

Opublikowano

ja mam wycene na df 6165 rschift podłokietnik oska amortyzowana przedni tuz wom oswietlenie led koło 540/650 380 netto wyjsciowa a jak trafie na promocje za rok to za 333netto do oddania

Opublikowano
Cytat

Szybsza skrxynia 50 Eco, plus os amortyzowana z hamulcami, najlepszy fotel, 12 ledowe, 4 elektrozawory, opony 650 mitasy, lepsze lusterka, reszta standard, 

280 netto cena ostateczna

Ja kupiłem ciągnik jak wyżej mamy 280 netto

+17 tuz +ehr

+15 monitor

+2 joisitck

- 15 za fotel 

+40 nawigacja

Mamy 340 netto, to są ceny z konfiguratora więc jeszcze można z nich zejść. Tylko że ja brałem ciągnik placowy. Nie brałem od nich finansowania, Dodatkowo teraz euro poszło o 30gr do góry. Pytałem dilera i teraz nie ma żadnych promocji. Masz to wydrukowane na kartce? Pisze do kiedy jest oferta ważna? 

Żaden diler Case nie sprzeda Wam ciągnika, który jest na zamówienie na nie swój teren.

Opublikowano
situ14 napisał:

ja mam wycene na df 6165 rschift podłokietnik oska amortyzowana przedni tuz wom oswietlenie led koło 540/650 380 netto wyjsciowa a jak trafie na promocje za rok to za 333netto do oddania

no wiesz do tego ciągnika jeszcze kupe możesz dołożyć, po nowym roku jakaś promocja ma być czy jak ?

Opublikowano
18 godzin temu, kibix napisał:

Mamy 340 netto, to są ceny z konfiguratora więc jeszcze można z nich zejść. Tylko że ja brałem ciągnik placowy. Nie brałem od nich finansowania, Dodatkowo teraz euro poszło o 30gr do góry. Pytałem dilera i teraz nie ma żadnych promocji. Masz to wydrukowane na kartce? Pisze do kiedy jest oferta ważna? 

Żaden diler Case nie sprzeda Wam ciągnika, który jest na zamówienie na nie swój teren.

Z konfiguratora wyjdzie cena ok 500, teraz chyba wszyscy z konfiguratora mają dobre 30% rabatu.

Opublikowano

Case Puma 150 Multicontroller

Zbiornik paliwa 330l

Skrzyna 19x6 40 km/h ECO SemiPowershift

Przednia oś amortyzowana klasa 3.5

Tarcza hamulcowe HD

Oś tylna typu kolnierzowego

WOM 540/540E/1000

Przedni tuz podłączany pod tylne zawory

Przedni WOM

Pompa 110l/min

Power Beyond

Auto zaczep górny suwany

4 pary elektrozaworów

8 lamp led

Radio BT

Kabina amortyzowana

El. lusterka

Opony Michelin, koła 540, 650

Szerokie błotniki tył

Wstępnie bez negocjacji oferta 345 000 netto

Opublikowano

Nie bo mi gościu z Farmaszu zadzwonił że jest taki program na działalność pozarolnicza i można ciągnik wyrwać i robi wnioski. To mówię żeby mi napisał i w ostatnim dniu składałem na szybko. Wiec nawet się nie zastanawiałem. Jak się uda będzie ciągnik jak nie to na jakieś auto zmienie i już.

Opublikowano (edytowane)

Nh T 4 75 cena 140 t brutto  klima obciążniki dodatkowy siłownik rewers hydrauliczny, jakie macie ceny tych ciągników i czy warty tej ceny 

Edytowane przez jacek37
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v