Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

12 miesięcy. Przeglądy płatne.

Dnia 30.01.2020 o 14:51, SZKOPSSON napisał:

@Sumek666 po co sobie pluć w brodę ;) 

Eee??? 

Powiem Ci, że teraz mam już wszystko... No nic czekam do kwietnia i tak samo nie mam zamiaru wysłuchiwać na temat ciagnika i psikacza.

Opublikowano
49 minut temu, rafikkisiel napisał:

Wam też dają 12 miesięcy gwarancji na NH? Przeglądy macie/mieliście płatne? 

Pytam się bo nie wiem czy dealer nie chce mię okantowac 

Tak

Nh T5.85 

Z dodatków

- pneumatyczny fotel

- dodatkowe oświetlenie

- dodatkowa para wyjść hydraulicznych 

- obciążniki na przód (300 kg chyba)

Zastanawiam się jeszcze nad oponami szerszymi.

Cena 168.000 netto 

• Thanks 2
Opublikowano
1 godzinę temu, rafikkisiel napisał:

Wam też dają 12 miesięcy gwarancji na NH? Przeglądy macie/mieliście płatne? 

Pytam się bo nie wiem czy dealer nie chce mię okantowac 

Kolego jeśli jesteś vatowcem to masz firme a dla firmy gwarancja 12miechow

przeglądy są platne  (płacisz za droge serwisantów od kilometra i części co do roboczogodziny nie jestem pewien ) no chyba ze wynegocjujesz coś innego

• Like 1
Opublikowano

A jeżeli jest się na ryczałcie to są 2 lata gwarancji? 

U was też tak dużo wyszło za ubezpieczenie pierwsze? Bo mi prawi 2300 zł. przy skorzystaniu z finansowania fabrycznego. 

Opublikowano

Nie ma znaczenia czy VAT czy ryczałt. Nie wymyślajcie.

Złożyłem 19 listopada. 19 grudnia przyszły poprawki. Wysłałem 20 stycznia (poniedziałek), a w piątek miałem załatwione. 

Opublikowano

12 miesięcy to bez sens chyba lepiej samemu pozmieniac te oleje i ta GWARANCJE mieć gdzieś no chyba że ciągnik bd mial wadę fabryczna ale pierwszy przegląd 50h to już do tego czasu powinno coś być.

Opublikowano
2 godziny temu, maroko napisał:

Tak

Nh T5.85 

Z dodatków

- pneumatyczny fotel

- dodatkowe oświetlenie

- dodatkowa para wyjść hydraulicznych 

- obciążniki na przód (300 kg chyba)

Zastanawiam się jeszcze nad oponami szerszymi.

Cena 168.000 netto 

Duzo

Mi powiedzieli 155 netto tez za t5 85 z obciaznikami, mokrym sprzęgłem i polbiegiem, gdyby byl na placu to pewnie i za 150 by poszedl a te na zamówienie zawsze kilka tys droższe. 

I pewnie zdecyduje sie na T5 100 EC 

Opublikowano
maroko napisał:

Tak Nh T5.85  Z dodatków - pneumatyczny fotel - dodatkowe oświetlenie - dodatkowa para wyjść hydraulicznych  - obciążniki na przód (300 kg chyba) Zastanawiam się jeszcze nad oponami szerszymi. Cena 168.000 netto

Dużo ja ze Steyra w praktucznie max wyposazeniu tyle płaciłem.

Opublikowano

Wiem że sporo, ale to na razie oferta i cena  jeszcze do negocjacji. Chciałem tylko zobaczyć ten model ale i tak się nie udało pojeździć bo model który był akurat był na warsztacie i już pod klienta przygotowywany. 

Wiecie może ile za przedniego tuza trzeba bo niego dopłacić? Tak sobie teraz myślę że zamiast obciążników lepiej tuz-a wziąć. 

Zastanawiam się jeszcze nad Kubotą M5091.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v