Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, konio1011 napisał:

Steyr 4115 profi 24/24 eco , przedni tuz, amortyzowana os i kabina, 4 pary elektrozaworow, full led, + tur hydramet extreme 3 sterowamy elektronicznym oryginalnym joyem 310 netto rok 2017 nierejestrowany. Warto?? Na 300 moze by zeszli

A 2019 z takim wyposażeniem w jakiej cenie?

Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, sumek666 napisał:

Ty się tam AGCO zajmij 😛

między T6.175 a T6.180 jest chyba 20k różnicy. Koni tyle samo ale 100 Nm różnicy 

W trybie EPM T6 180 ma 8,5 KM więcej przy 1500 rpm, ale bez EPM - tyle samo. Moc maksymalna T6 180 jest 3 KM większa (158 KM), spadek momentu obrotowego przy silniku R6 jest zapewne trochę wolniejszy. Z kolei moc maksymalna z EPM T6 175 i T6 180 jest taka sama. Moce znamionowe bez EPM są takie same. Znamionowe z EPM - T6 180 - 5 KM mocniejszy.

Silnik z T6 175 jest mocno wyżyłowany skoro parametrami dogania R6 z T6 180.

Edytowane przez Kos_pl
Opublikowano

Kurde tak czy siak ten steyr drogi. Nie wiem jak to wygląda w Steyr, ale np. W NH odradzała mi przedstawicielka ładowacz polski bo niby ogranicza skręt kół w tym ciągniku np. tak ponoć jest w serii T6 (przedstawiciel handlowy tak twierdzi) i polecali mi żebym brał MX albo Stolla. Steyr jest bliźniaczy i ciekawie jak do tego podchodzą jego przedstawiciele, a wiesz ile kosztuje sam ciągnik bez ładowacza, albo inaczej jaka jest cena samego ładowacza (będę miał porównanie do zagranicznych)?  

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie takie okolice - 36 - 38 - 40 tys. zł netto. Za 40 tys. zł netto może jeszcze się uda dodać jakąś łyżkę. Generalnie z ceną 40 tys. zł netto trzeba się liczyć do traktorów o gabarytach NH T6. Do J6 MC - dealer mi mówił o 38 tys. zł netto (fabryczny ładowacz z przygotowaniem - bez akcesoriów).

Edytowane przez Kos_pl
Opublikowano

Witam wszystkich. 

Case Puma 165 multicontroller

Alternator 200, 

Zbiornik główny i pomocniczy z osłoną 

Skrzynia 19x6 40 km Eco fullpowershift

Przednia oś amortyzowana

WOM 540E 1000 1000E

Wom, tuż, gniazdo hudrauliczne sterowane z błotnika

Joystick elektrohydrauliczny

Przedni tuż podłączony pod tylne zawory

Siłowniki 2x100, pompa 110 l/min

Zaczep piton, górny wachliwy i belka zaczepowa

Automatyczne stabilizatory tuz

5 elektrycznych zaworów hydrauliki 

Radar

HMC 1 

Pełny pakiet led

Wysoko montowane światła drogowe

2 x kogut

Amortyzowana kabina

Kabina zestaw komfort deluxe 2

Szyberdach 

Lusterka sterowane i podgrzewane elektroniczne 

Michelin lub Trelleborg

650x65r42. 540x65r30

Szerokie błotniki + poszerzenie 

Monitor afs 700

Szyny boczne silnika

Wyceniony na 390000 netto. 

Warto czy trochę drogo. 

Opublikowano
sumek666 napisał:

3 godziny temu, KrowieBieszczady napisał:

Dobrze porównuje, t6.175 ma 6 garów ;) Oferta wydaje się atrakcyjna, za elek-hydr zawory jaka dopłata? 

Ty się tam AGCO zajmij 😛

między T6.175 a T6.180 jest chyba 20k różnicy. Koni tyle samo ale 100 Nm różnicy 

Nm są takie same (650), tyle że t6.180 ma 40Nm więcej z EPM

Opublikowano
Dnia 30.03.2019 o 09:57, marcinbatorowo napisał:

Witam wszystkich. 

Case Puma 165 multicontroller

Alternator 200, 

Zbiornik główny i pomocniczy z osłoną 

Skrzynia 19x6 40 km Eco fullpowershift

Przednia oś amortyzowana

WOM 540E 1000 1000E

Wom, tuż, gniazdo hudrauliczne sterowane z błotnika

Joystick elektrohydrauliczny

Przedni tuż podłączony pod tylne zawory

Siłowniki 2x100, pompa 110 l/min

Zaczep piton, górny wachliwy i belka zaczepowa

Automatyczne stabilizatory tuz

5 elektrycznych zaworów hydrauliki 

Radar

HMC 1 

Pełny pakiet led

Wysoko montowane światła drogowe

2 x kogut

Amortyzowana kabina

Kabina zestaw komfort deluxe 2

Szyberdach 

Lusterka sterowane i podgrzewane elektroniczne 

Michelin lub Trelleborg

650x65r42. 540x65r30

Szerokie błotniki + poszerzenie 

Monitor afs 700

Szyny boczne silnika

Wyceniony na 390000 netto. 

Warto czy trochę drogo. 

Dobierz fabryczną nawigację (około 20 tys) rezygnując z jakiegoś wyposarzenia lub zejdź do modelu 150 i bierz za te 390.

Opublikowano
Dnia 29.03.2019 o 14:13, konio1011 napisał:

Steyr 4115 profi 24/24 eco , przedni tuz, amortyzowana os i kabina, 4 pary elektrozaworow, full led, + tur hydramet extreme 3 sterowamy elektronicznym oryginalnym joyem 310 netto rok 2017 nierejestrowany. Warto?? Na 300 moze by zeszli

W 2017r nie było jeszcze skrzyń DC.

Opublikowano
1 godzinę temu, tomek15h napisał:

Zgadza się pomyliłem model ,mam wycenioną t 6 145 DC side winder ,z miekką ośką tuzem na niecałe 260 tyś.

Czy mógbyś podać dokładniejsze wyposażenie 

Opublikowano
1 minutę temu, rafcio07 napisał:

Czy mógbyś podać dokładniejsze wyposażenie 

Amortyzowana oś,przedni tuz,opony 520 tył,420 przód,zawory hydr.zew.mechaniczne 4 szt.sztywny dżoj,szerokie błotniki,klima ,pompa ls -chyba standard w DC,skrętne błotniki przednie , 8 halodenów,siłowniki tylnego tuz 90mm.

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/ciagnik-steyr-4115-profi-CID757-IDxtCp5.html Mozna normalna cene dac??? Dealer Steyr daje mi w "promocji" steyra 4115 z 2017r ale nierejestrowany w praktycznie identycznym wyposazenia za 290 netto.. To o co chodzi?? To ze mam zamiar brac na prow to mam przeplacac 50tys?? Chore to co to za roznica rejestrowany czy nie. Poprostu doja z nas ile chca bo wiedza ze i tak zarejstrowanego kupic nie mozemy

• Like 1
Opublikowano

New holland td5.85 wczoraj zamówiony 130netto. Szersze koła 480, siedzenie pneumatyczne klimatyzacja radio 6 swiateł roboczych rewers hydrauliczny siłowniki wspomagające, obciązniki przód max, 2 pary wyjść hydraulicznych 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v