Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, situ14 napisał:

A co powiecie o firestonach? Bo akurat z placu sie trafił z takimi?

Jak dla mnie świetne gumy. 

Nh 2012r, 6 tys pod turem, przód łysy jak kolano z tyłu jeszcze sporo zostało na pewno > 50%

Dużo mth zrobił na kostce i betonie ładując obornik i paszowoz. 

Nh 2008 Pirelli też >6 tys na nh bieżnik bdb ale małe ryski ma z tym że połowa w paszowozie

Nh2015 przy 2 tys Michelin jak nowe pracę lekkie polowe 

TM 9700mth 2000r tył Kleber 1999r drobne pęknięcia są ale bieżnik 👌 

T5 2020 na mitas 500mth także niema co komentować z tym że na vredestein lepiej wyglądał 😂 

Opublikowano
ZELKOW napisał:

fire stone najgorsze gówno jak nie wiem mam na mf-ie spękane po 4latach użytkowania

mam w naxumie 2009r takze spękane szczególnie środkiem bueznija ale narazue nie puszczaja, bieżnika jest z 70%. wedlug mnie slaby uciag. treleborg pod tym względem fajnie ciągnie mam w malym NH i mialem w dyzym t7550, chic disc miękkie szybko poleciały w ładowaczu nh t5040 juz łyse 3600h

Piotrass napisał:

Witam sprzedawca oferuje mi rabat 42% wzgledem ceny z konfiguratora , pochwalcie sie jaki jest mozliwy rabat do uzyskania u waszych dilerow nh

tez mialem okolo 42% i twierdzili ze to juz max na pume 150 czy impulsa 150cvt. 44% to ba jaki model bo rabat tez zalezy od konkretnego modelu bardziej promowanego.

Opublikowano (edytowane)

MI w  T 5060 z turem  przednie Treleborbgi wyrzuciłem przy 3 tys z czego jeszcze zakładałem cienkie koła do oprysku. Teraz mam 4400 i z  tyłu  mam z 60% Treleborga. 

Edytowane przez tomek73
Opublikowano

Witam, czy na chwilę obecną cena za T7.165S na poziomie 327 000 zł netto wydaje wam się normą ? Bo liczyłem mimo wszystko, że 320 000 zł netto nie przekroczy jak za ciągnik placowy z 2020 r. Ciągnik w dość dobrej opcji: skrzynia 19/6 (dodatkowy bieg), przednia ośka amortyzowana, przedni TUZ, koła 650/540, 4 pary hydrauliki na wajchy tak z grubsza. Zastanawiam się czy przystać na tę cenę czy twardo negocjować gdyż za wiele ciągników nie ma w tej chili wolnych na placu, a chciałbym coś zadatkować w ciągu najbliższych dni. Z góry dzięki

Opublikowano

W styczniu miałem ofertę na placową T7.165S za 333 netto
•duży zbiornik paliwa bez osłony

• alternator 150 A

• el. odłącznik masy
• tarcze hamulcowe pojedyncze o wydłużonej żywotności

• przednia oś amortyzowana klasy 3.5
• skrzynia 19x6 Eco RC
• 3 prędkości wom
• Przedni tuz i wom
• siłowniki tylnego tuz 100mm
• pompa 110l/min
• 4 pary hydrauliki
• auto stabilizatory tuz
• zaczep auto i dolna belka zaczepowa
• Power beyond
• radar
• amortyzowana kabina
• radio z bt

• kogut po lewej stronie
• wysokomontowane światła drogowe

• 8 lamp led
• tylna wycieraczka za 520 zł według konfiguratora 🤣
• fotel Comfort
• koła 650, 540 Mitas
• HTS 1

• Belka montażowa monitora.

Cena na pewno do zbicia bo upust od ceny katalogowej to 39%.

Opublikowano

Mój T5.85 jest już u dealera. Jednak co do opon nie miałem szczęścia bo Alliance trafiłem. Podobno przyjechały dwa i oba na takich samych. Jutro jadę podpisywać wszystko.

Opublikowano
maroko napisał:

Mój T5.85 jest już u dealera. Jednak co do opon nie miałem szczęścia bo Alliance trafiłem. Podobno przyjechały dwa i oba na takich samych. Jutro jadę podpisywać wszystko.

Jaka cena?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v