Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
14 godzin temu, przem napisał:

Azotowe delikatnie w dół, saletra amonowa Anwil lub Zaksan 1050 brutto z dostawą przy nie wielkich ilościach a w ubiegłym tygodniu były 1080-1090 brutto, chyba się firmy handlowe troszkę zapchały towarem.

Gdzie taka cena na zaksan? W listopadzie ciężko było tyle wynegocjować przy 24t.

Opublikowano
Dnia 30.03.2018 o 09:14, przem napisał:

Azotowe delikatnie w dół, saletra amonowa Anwil lub Zaksan 1050 brutto z dostawą przy nie wielkich ilościach a w ubiegłym tygodniu były 1080-1090 brutto, chyba się firmy handlowe troszkę zapchały towarem.

A nie mówiłem że na wiosnę będzie taniej B|

23 godziny temu, pawlus224 napisał:

W okokicznym skladzie saletra po 1140zl w woreczkach - kurde a taką dobrą decyzją mialo byc kupno nawozow w listopadzie - zarobilem cale 15zl na 3 tonach xD 

A jak mówiłem że będzie taniej to mnie wyśmiewaliście nie zarobiłeś a strciłeś

Opublikowano
Dnia 30.03.2018 o 10:30, pawlus224 napisał:

W okokicznym skladzie saletra po 1140zl w woreczkach - kurde a taką dobrą decyzją mialo byc kupno nawozow w listopadzie - zarobilem cale 15zl na 3 tonach xD 

Drogo w listopadzie płaciłeś, u nas pulan 980 był, teraz podobnie jak u ciebie

Opublikowano

Tyle ze policz kasa zamrożona mogłaby więcej zarobic jak 60zł

Opublikowano
4 minuty temu, staszek131415 napisał:

Tyle ze policz kasa zamrożona mogłaby więcej zarobic jak 60zł

Gdzie Ci tyle zarobi? 60zł w 5 miesięcy to masz 144zł w skali roku - z 1020zł czyli 14% zysku 

Opublikowano
2 minuty temu, pawel885 napisał:

Ja chce żebyś Ty mi powiedział, zarób tyle nie wychodząc z domu

No nieraz lepiej było by z domu nie wychodzić a nawóz w bigbagach zostawić

Tu można pisać co najwyżej o zaoszczędzeniu ale nie o zarobku

Opublikowano

Co to za kasa 60 zł ? Już tylko nie piszcie że opłaty porobicie za to ;)

Opublikowano
17 godzin temu, Arek napisał:

Gdzie taka cena na zaksan? W listopadzie ciężko było tyle wynegocjować przy 24t.

@Arek w piątek np. w rolserwisie zaproponowano mi taką cenę.

Opublikowano
49 minut temu, pawel885 napisał:

Jak kupujesz nawozy za 20tys to już nie 60 a 1200zł oszczędności 

A jakby 100 zł było taniej to co było by800 straty:? Przecież nawozu miałbyś tyle samo spokojnych Świąt wszystkim ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomek15h
      Interesuje mnie kwestia siewu nawozów pod rzepak?Dotych czas siałem nawozy po zaoranym polu natomias w tym roku chciałbym zrobić nieco inaczej ,mianowicie posiać nawozy na ztalezowane ściernisko a potem przeorać i siać.Prosze o opinie tych którzy mają coś do powiedzenia w tej tematyce???Pozdrawiam
    • Przez sumek666
      Witam, 
      Czy ktoś użytkuje lub planuje używać płynny nawóz ASL? Co sądzicie na ten temat? 
      http://agrotrader.pl/oferta/asl-plynny-nawoz-organiczno-mineralny-ID244225.html
      Pozdrawiam 
      Sumek
    • Przez gosciu506
      Witam 
      Czy używa ktoś nawozu Alzon neo 46 czy wart jest swojej ceny  i czy zeczywiscie sa niższe straty azotu czy to tylko dobry bajer wymyslony przez handlowców?
      Cena na tą chwilę 1720-1740zł brutto  gdzi emocznik mozna kupić po 1620zł 
    • Przez Ramzes1987x
      Witam panowie co sądzicie to tym nawozie?producent niby Yara i jest to ponoć import z Norwegi czy Niemiec i sprowadzany luzem a u nas przesiewany (bo przywożony jest nie do końca dobrze zgranulowany a ten odsiew osobno sprzedawany głównie sadownikom) i pakowany w BigBagi.Cena okazyjna bo 1300zł netto.Sprzedawca się zarzeka że skład w 100% prawdziwy i z wysoką przyswajalnością i że musi być wszystko byc prawdziwe bo już nie jedną kontrolę miał dzięki uprzejmości konkurencji i bez problemu może dać próbki nawozu

• Przez hesus37
      Witam nie wiem czy było już na forum, ale chciałbym rozpocząć temat dotyczący melasy buraczanej jako nawozu dolistnego. Może ma ktoś doświadczenie w tyn temacie?
  • Dodaj nową pozycję...
v