Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam. Lubelskie, gmina Jabłonna mamy takie ceny:

polifoska tytan - 1560zł

saletra - 1100zł

mocznik - 1460zł

kizeryt - 1300

siarczan magnezu granulowany - 830zł

z dostawą do domu.

Mam pytanko czy w okolicach Bychawy, Jabłonna, Piaski znacie namiar na jakiegoś dostawce z lepszymi cenami?? Z dostawą koniecznie. Ilości nie za duże. Potrzeba mi po 3 tony saletry i polifoski tytan no i z tone kizerytu.

Pzdr!

Opublikowano

Dziś zamówione 1300kg RSM + S w cenie 700 zł brutto za tone i Saletra Zaksan 1200 kg za 1000 zł brutto za tone z dostawa gdzieś tam w przyszłości. Na jesieni zamówie jeszcze u tego samego dostawcy Wapniak Koszelowski 3,5 tony za 370 zł brutto tona.

Opublikowano

panowie mam pytanie do was czy lepiej taniej mnie wyjdzie kupic teraz polifoske 6 czy przed siewem zboz czyli wrzesien podrozeje . czyli sumujac lepiej teraz kupic polifoske czy dopiero we wrzesniu jak bede siał ? czy sporo moze podrozec polifoska ?

Opublikowano

Dzisiaj przywiezione na podwórko:

- polifoska 5 - 1409zł/t brutto

- saletra pulan - 966zł/t

- salmag - 874zł/t

-saletrosan 26 - 880zł/t

Razem 8t, mają dowieźć jeszcze kizeryt

dobre ceny, u nas takie przy dostawach całosamochodowych

Opublikowano

W poniedziałek przyjeżdźa cysterna RSM32 zamówiona na początku lipca po 720 netto. Dziś widziałem cennik w detalu i ten sam RSM 880 brutto po obniżce.

Polifoska 5 1440 brutto po obniżce w detalu. Ja bralem ją miesiąc temu po 1380 brutto przy całym aucie. 

Opublikowano

dzis zakupiona miala byc polifoska 6 w cenie 1450 ale jednak kupilismy polidap po 1760 i sol potasowa po 1270 jak myslicie dobra cena ? lepsze bedzie dac to po 150 kg na ha niz po 300 polifoski ?

Opublikowano

Ja to robię tak że dodaje cenę soli i polibdab i dziele ma dwa bo składników jest dwa razy tyle co w polifosce i wychodzi czyli chyba drożej wyjdzie 1760+1270=3300÷2=1650 czyli tyle wychodzi cie nawoz o składzie chyba jak pamiętam 9/24/30

Opublikowano (edytowane)

?

Edytowane przez mieszko-123
Opublikowano

Troche nie w temacie, ale wiecie moze do jakiego nawozu ktory jest w tabeli wysiewu raucha podobna jest saletra i ultra 8 ?

Jest katalog online raucha wybierasz model i nawoz wszystko jest poszukaj nawet na af jest watek.

Opublikowano

Dzisiaj zamówiłem:

Saletra 920 zł

Mocznik 1060 zł

Saletrosan 860 zł

Canvil z magnezem 840 zł

Ceny brutto. W sumie 6,5 tony. Worki big bagi po 500 kg.

Dzisiaj gdy zamawiałem ceny były wyższe o średnio 30 zł na tonie niż 2 tygodnie temu, ale z uwagi że jestem stałym klientem dostałem stare ceny. Podobno fabryki już podnoszą ceny. Wachałem się z zakupem, czas pokaże czy dobrze zrobiłem.

dobre ceny dostałeś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomek15h
      Interesuje mnie kwestia siewu nawozów pod rzepak?Dotych czas siałem nawozy po zaoranym polu natomias w tym roku chciałbym zrobić nieco inaczej ,mianowicie posiać nawozy na ztalezowane ściernisko a potem przeorać i siać.Prosze o opinie tych którzy mają coś do powiedzenia w tej tematyce???Pozdrawiam
    • Przez sumek666
      Witam, 
      Czy ktoś użytkuje lub planuje używać płynny nawóz ASL? Co sądzicie na ten temat? 
      http://agrotrader.pl/oferta/asl-plynny-nawoz-organiczno-mineralny-ID244225.html
      Pozdrawiam 
      Sumek
    • Przez gosciu506
      Witam 
      Czy używa ktoś nawozu Alzon neo 46 czy wart jest swojej ceny  i czy zeczywiscie sa niższe straty azotu czy to tylko dobry bajer wymyslony przez handlowców?
      Cena na tą chwilę 1720-1740zł brutto  gdzi emocznik mozna kupić po 1620zł 
    • Przez Ramzes1987x
      Witam panowie co sądzicie to tym nawozie?producent niby Yara i jest to ponoć import z Norwegi czy Niemiec i sprowadzany luzem a u nas przesiewany (bo przywożony jest nie do końca dobrze zgranulowany a ten odsiew osobno sprzedawany głównie sadownikom) i pakowany w BigBagi.Cena okazyjna bo 1300zł netto.Sprzedawca się zarzeka że skład w 100% prawdziwy i z wysoką przyswajalnością i że musi być wszystko byc prawdziwe bo już nie jedną kontrolę miał dzięki uprzejmości konkurencji i bez problemu może dać próbki nawozu

• Przez hesus37
      Witam nie wiem czy było już na forum, ale chciałbym rozpocząć temat dotyczący melasy buraczanej jako nawozu dolistnego. Może ma ktoś doświadczenie w tyn temacie?
  • Dodaj nową pozycję...
v