Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Też byś tak wyglądał jakbyś słuchał gadki pajaca co się nadaje jedynie na leśne ustawki i jego kolegów z PiSuaru ...

Nie spodziewałem się niczego innego po tobie, a nawet nie pytałem o zdanie.

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Nie spodziewałem się niczego innego po tobie, a nawet nie pytałem o zdanie.

A do czego się nadaje ta banda idiotów z otoczenia prezydenta ?? Ciągle aby jakieś burdy wszczynają, a potem dostają po ryju  ... IQ140, szkoda, że to suma całej kancelarii prezydenta ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A do czego się nadaje ta banda idiotów z otoczenia prezydenta ?? Ciągle aby jakieś burdy wszczynają, a potem dostają po ryju  ... IQ140, szkoda, że to suma całej kancelarii prezydenta ...

Ale rada do spraw rolnictwa dobrze że jest i podoba mi się, już negatywną opinię wydała do ustawy aktywny rolnik 

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ale rada do spraw rolnictwa dobrze że jest i podoba mi się

I kto tam jest ?? PiSowskie przydupasy i Ardanowski, specjalista-przekrętas od ESKIMOSA xD Może jeszcze niech specjalistów od Zielonego Ładu zatrudnią, Kowalczyka i Wojciechowskiego xD 

4 minuty temu, witejus napisał(a):

Osobisty lekarz Władimira Czarzastego, zapytany o stan pacjenta po dzisiejszej RBN powiedział, że lepiej od niego czuje się nawet k**wa po weekendzie.

Oooo, całe wasze, że sobie takie pierdy możecie napisać xD Normalnie idealne na pasek do propagandy w RusPublice, tam pełno właśnie takich debilizmów xD

Opublikowano
20 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

.. IQ140, szkoda, że to suma całej kancelarii prezydenta ...

Yyyyyyy ten wynik znacząco podniosła paprotka. Od kiedy stoi na korytarzu.😂

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Yyyyyyy ten wynik znacząco podniosła paprotka. Od kiedy stoi na korytarzu.😂

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Zjepy to te co obecnie siedzą w Pałacu Prezydenckim, bramkarz hotelowy i banda debili ...

mgr tusk

dr nawrocki

image.jpeg.c1095f771b33f8a5fbf7d7258a606024.jpeg

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ale rada do spraw rolnictwa dobrze że jest i podoba mi się, już negatywną opinię wydała do ustawy aktywny rolnik 

Znaczy konsekwencje tej ustawy dotknęłyby ich osobiście? Nie uzbierają faktur za glifosat?😂

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, nie napisał(a):

dr nawrocki

A gdzie on ten doktorat robił ?? Na stadionie ?? Z obsługi kija bejsbolowego i maczety ?? xD 

Opowiedz nam lepiej jak tam poświadczenie bezpieczeństwa szefa BBN ?? xD Robić imbę o poświadczenia bezpieczeństwa i obok siebie posadzić Cenckiewicza to trzeba mieć IQ rurkowca xD 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Opowiedz nam lepiej jak tam poświadczenie bezpieczeństwa szefa BBN ?? xD Robić imbę o poświadczenia bezpieczeństwa i obok siebie posadzić Cenckiewicza to trzeba mieć IQ rurkowca xD 

cała prawda całą dobę

image.png.375a723ba79a1a703c3d7ce8ee4cf9f0.png

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, nie napisał(a):

cała prawda całą dobę

I znowu dostaliście mokrą szmatą po ryju xD Miliarda na koło adoracji mandarynki też nie ma xD Może sobie Nałroki zbiórkę w Republice i TvTrwam zrobić na bilet do tego cyrku klauna z USA xD 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Miliarda na koło adoracji mandarynki też nie ma xD 

kolejna cała prawda całą dobę

czy potrafisz napisać coś co nie jest kłamstwem? tak nisko już upadłeś, że nie potrafisz żyć bez kłamstwa? czy to wyraz twojej ułomności i bezsilności?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, nie napisał(a):

czy potrafisz napisać coś co nie jest kłamstwem? 

Tylko tyle potrafisz ?? Nie dziwię się, bo tej bandy debili od prezydenta nie da się w jakikolwiek sposób obronić ... Może jakąś koszulkę NowRocky dostaniesz od siostry prezydenta xD 

Opublikowano

A tak w sumie to kto inkasuje ten miliard I za  co to jest? Jakie prawa i przywileje to daje? Jakiego  zysku z tego wkładu  można się spodziewać?

Opublikowano

Minister sprawiedliwości i Prokurator Generalny Waldemar Żurek wyznaczył 49 prokuratur rejonowych i 1 okręgową, które będą specjalizować się w ściganiu mowy nienawiści. Dla Żurka walka z narastającym hejtem, w tym wobec Ukraińców, jest jednym z priorytetów.

W każdej z 49 prokuratur rejonowych ma być po dwóch prokuratorów specjalizujących w tego typu sprawach. Z kolei w Prokuraturze Okręgowej w Warszawie ma być ich trzech. Bo w Warszawie mają toczyć się najważniejsze śledztwa związane z mową nienawiści. Ci prokuratorzy będą też prowadzili szkolenia dla innych prokuratorów, jak prowadzić takie śledztwa.

„Wyznaczone jednostki będą mieć specjalizację w ściganiu hejtu. To będzie dotyczyło szeroko pojętego hejtu. Bez znaczenia czy ofiarami są Ukraińcy, Żydzi, Romowie, czy polski obywatel, który ma inne poglądy. Będziemy ścigać każdego sprawcę”.

Wyznaczenie prokuratur do prowadzenia śledztw ws. hejtu; to powrót do pomysłu byłego Prokuratura Generalnego Andrzeja Seremeta, który kierował niezależną prokuraturą w latach 2010-15. Uznał, że walka z mową nienawiści powinna być priorytetem. Wydawał też śledczym wytyczne jak takie śledztwa prowadzić. Wtedy specjalny zespół do takich spraw był też w MSWiA.

Prokurator Seremet zalecał nawet prokuratorom zdejmowanie odcisków palców z klawiatur komputerów, by sprawcy nienawistnych wpisów w internecie nie zasłaniali się tym, że z ich komputera korzystały inne osoby.

Za jego czasów w ściganiu mowy nienawiści specjalizowało się ok. 50 prokuratur. Za władzy PiS ściganie hejtu nie było priorytetem. Szkoleń już nie było. Zespół w MSWiA rozwiązano.

j**ane po-lszewiki chcą wyprzedzić wielką brytanię

Image

Opublikowano
10 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko w końcu kiedyś ludzie zaczną mieć dość, bo kiedyś się zbuntują Ci co utrzymują tych socjalnych nierobów ... Zauważą tych urzedasów co pierdzą 8h w stołek i popijając kawę aby patrzą jak zedrzeć z uczciwie pracującego kolejne złotówki ...

Już takie brednie wymyślasz a półgłówki ci to lajkują . Urzędas nie wymyśla prawa tylko jest od jego wykonywania. 

Pretensje to możesz mieć do wszystkich rządzących których sam wybierałeś którzy ci te podatki podnosili i będą podnosić 😄

Na tym polega bycie w unii że to prawo i te podatki przychodzą w 70% procentach z Brukseli 

I kto ma ci się zbuntować ci co tak kochają UE ?😂

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

https://wiadomosci.wp.pl/auto-ambasadora-usa-pod-palacem-prezydenckim-to-nie-spotkanie-z-nawrockim-7253241616288064a

Tomcio Róża przywiózł polecenia pracownikom prezydenta przed posiedzeniem RBN ... Ci debile potrafią tylko klęczeć przed Trumpem ...

od orientacji politycznej piśmidła zależy których ambasadorów szpieguje
https://niezalezna.pl/polska/samochod-na-rosyjskich-tablicach-wzbudzil-pod-sejmem-emocje-rozszyfrowalismy-do-kogo-nalezy-zobacz/563367

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, witejus napisał(a):

Ci od Giertycha i Pińskiego tak powiedzieli?

Czarzasty wyglądał jak kondon po stosunku.

Czarzasty to nie średnio interesuje lewica to nie moja bajka. Nawrocki się bał wyłączył mikrofony i zrobił połajankę to wszyscy widzieli nikt nic nie musiał nikomu mówić. Z tym, że Tusk wcześniej zrobił konferencję i się odniósł do safe i rady pokoju i media pokazały jego zdanie w odpowiedzi na przemowę prezydenta. Nic tym Nawrocki nie ugrał bo widzowie widzieli w całej Polsce zdanie obu. A co do Czarzastego pocisnął mu i co to da wyborcy lewicy przejdą do pisu?

9 godzin temu, nie napisał(a):

kolejna cała prawda całą dobę

czy potrafisz napisać coś co nie jest kłamstwem? tak nisko już upadłeś, że nie potrafisz żyć bez kłamstwa? czy to wyraz twojej ułomności i bezsilności?

Ale on prawdę pisze a ty zarzucasz mu kłamstwo ale nie potrafisz napisać gdzie dokładnie i co. Goebbels wasza robota propagandowa to krew w piach takie dyrdymały twoje jak wyżej to już naprawdę tylko głupi kupi.

9 godzin temu, Ulman napisał(a):

A tak w sumie to kto inkasuje ten miliard I za  co to jest? Jakie prawa i przywileje to daje? Jakiego  zysku z tego wkładu  można się spodziewać?

Miliard inkasuje Trump. Który może być dożywotnio szefem rady i jego decyzje są ostateczne taką decyzją może pośmiertnie wyznaczyć np syna na swego następcę i jego decyzje tez będą najważniejsze a frajerzy mają płacić. CO jest najlepsze do rady może nie przystąpić samo USA bo w myśl ich przepisów musi to przejść przez senat czy tam kongres a tam mogą być problemy.

Tak naprawdę miliard musimy wpłacić tylko po to by Nawrocki miał lepsze możliwości podlizywać się Trumpowi.

Nie musze chyba dodawać, że jak Trump przestanie być prezydentem USA to ta rada będzie miała gówno do powiedzenia. I nikt się z nią nie będzie liczył. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, racyl napisał(a):

Już takie brednie wymyślasz a półgłówki ci to lajkują . Urzędas nie wymyśla prawa tylko jest od jego wykonywania. 

Pretensje to możesz mieć do wszystkich rządzących których sam wybierałeś którzy ci te podatki podnosili i będą podnosić 😄

Na tym polega bycie w unii że to prawo i te podatki przychodzą w 70% procentach z Brukseli 

I kto ma ci się zbuntować ci co tak kochają UE ?😂

w tym nowotworze - xujni głową jest berlin, gębą bruksela a armią są właśnie urzędasy i - jak na każdej wojnie - na pierwszej linii zawsze są szeregowcy i zawsze to oni zbierają na siebie pierwsze ataki ale i sami pierwsi a właściwie to jedyni mają na tyle odwagi; czytaj - głupoty - aby samodzielnie atakować siląc się na popis inicjatywą aby przypodobać się gębie w nadziei że ich pochwali i absurd się samopotęguje no bo ileż tego mózgu może mieć ten co potrafi się tylko na sługusa załapać gdziekolwiek wystartuje; zapewne większość z nich wierzy że gęba ma jakieś swoje własne zdanie odrębne od głowy i to gęba głową kieruje a nie na odwrót

o ile mi to porównanie dobrze wyszło i mnie właściwie rozumiesz bo sam przyznaję że tak na teraz na sensowniejsze wytłumaczenie mnie nie stać które by zbyt długie nie było

p.s.
mam nadzieję że @Ulman mnie nie zapyta swoim sakramentalnym - "i co w związku z tym?" bo nikt nie chce usł... przeczytać co musiał bym odpowiedzieć ani ja chcę to publicznie pisać

Edytowane przez dysydent
  • Like 1