Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

wymienione osoby zrezygnowały z współpracy z tvp

Booooo rozpraszały ich paski grozy i nie mogli się skupić na tym co mieli przekazywać.😂

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

NIE to wymienione osoby zrezygnowały z współpracy z tvp mimo istiejacych kontraktów i umów 

jakby ci zaproponowali zmianę warunków współpracy na tekie, których nie aprobujesz - też byś zrezygnował, ja to w pełni rozumiem i akcepuję, że osoba starajaca się być apolityczna woli zrezygnować, jak siać propagandę.

• Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, jahooo napisał(a):

jakby ci zaproponowali zmianę warunków współpracy na tekie, których nie aprobujesz - też byś zrezygnował, ja to w pełni rozumiem i akcepuję, że osoba starajaca się być apolityczna woli zrezygnować, jak siać propagandę.

Makłowicz wielokrotnie krytykował rządy Prawa i Sprawiedliwości. W 2020 roku został sfotografowany w bransoletce z hasłem "je*ać PiS" podczas spotkania z posłem KO Pawłem Kowalem, co stało się głośnym wyrazem jego niechęci do ówczesnej władzy

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Makłowicz wielokrotnie krytykował rządy Prawa i Sprawiedliwości. W 2020 roku został sfotografowany w bransoletce z hasłem "je*ać PiS" podczas spotkania z posłem KO Pawłem Kowalem, co stało się głośnym wyrazem jego niechęci do ówczesnej władzy

może i tak - ale nie na wizji

Opublikowano
20 minut temu, hubertuss napisał(a):

Przeszkadza nie przeszkadza taka była umowa. Wolał bym rząd bez lewicy ale jakaś część ludzi ich wybrała. A komuchów w różnych partiach nie brakuje w tym wpisie. 

Tusk to Niemcy a Ruscy to pis i konfy?

Kilka sondaży pokazali gdzie po 2 procent spada od listopada. Kiedyś zawsze prezydenci mieli ponad 60 i z tyłu daleko nic a temu depczą po piętach Sikorski Tusk i nawet komuch Czarzasty.

PiS też jakaś część wybrała i to nawet dość spora bo 35% czy PiS to Rosja? Raczej nie a PO? ale akurat Niemcy od dawna były w mocno przyjacielskich stosunkach z RUS. A co do tych sondaży to 2% w te 2 w tamte to akurat nic nie znaczy a tak wogóle to widziałeś sondaż który prezydent był najlepszy? Prawie 30%Kwachu 25 Nawrocki a Bronek 4% czyli jedyny prezydent jaki był od 2000 do 2030 bo wcześniej PO nie istniała jest najgorszym prezydentem z prawie 0 poparciem.

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Pisałem, ze będziesz się sadził bo ci twoją głupotę wytknąłem. Nie wiem po co te twoje pierdolamento. napisałeś, że sowieci nie różnili się niczym od aliantów szybko na podstawie konkretów wykazałem ci żeś głupi i tyle. 

zabawne, że ślepiec będzie mi robił wykłady o rozróżnianiu kolorów.

A czytanie ze zrozumieniem to już leży i kwiczy. "Nie byli lepsi ani gorsi" nie jest tożsame z "niczym się nie różnili". Ale szkoda marnowac czas, prosto i jednowymiarowo pojmujesz.  Umyka ci cały kontekst albo celowo to robisz spłycając wszystko pewnie do pojmowalnego dla ciebie poziomu.

Podałem ci kilka faktów, ale dla ciebie to pierdolamento bo nie przystaje do twojej bańki rzeczywistości.

Czarnego kota nie przefarbujesz na biało, ani białego na czarno"

Ale myślenie że "zawsze my dobrzy oni źli" to myślenie prostackie, ale że u ciebie?....

Opublikowano
11 minut temu, jarecki napisał(a):

znając życie to osoby które nie ogladały najwięcej maja do powiedzenia 

próbują rozkręcić kolejną gównoburzę, żeby przykryć swoją nieudolność

-----------------------------------------------------------------

to nie była ruska propaganda

Image

za to powinien mieć dożywotni zakaz pełnienia funkcji publicznych, a debile wybrali go na premiera

to też nie była ruska propaganda

i żyj z takimi debilami

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, MariuszDe napisał(a):

takie pytanie -nie przeszkadza tobie i takim jak ty wyborcom Tuska druga głowa w państwie komuch Czarzasty?wiesz co on mówił o armii ZSRR?

eee akurat Czarzasty to powinien tak z 8 razy mniej przeszkadzać niż Piotrowicz, jednak młodzi działacze to nie to samo co doświadczony prokurator pzpr

2 godziny temu, jahooo napisał(a):

może to działa w drugą stronę? może to TVP postawiło warunki,na które nie mogli się zgodzić, na przkład kryptopropaganda 

no a teraz wrócili bo po namysle krypopropaganda już nie przeszkadza, bo teraz serwuje ją nie Kurski tylko tvp w likwidacji?

Propaganda to sobie może być w polsacie, tvnie czy republice, bo to prywatne stacje. polityk menda pazerna jest więc sprywatyzować koncern tvp i po kłopocie, albo dopuszczamy, ze każda władza ma prawo do swojej rządowej tuby, bo że nie będzie propagandy to może przez kilka pierwszych miesięcy ktoś wierzył, ale już jest poziom pis tylko ciut inteligentniej ale ciut

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
5 minut temu, Takeda napisał(a):

sprywatyzować koncern tvp i po kłopoci

w tym momencie tvp jest i tak marginesem nic nie znaczącym , czy te 2-3 mld zł oszczednosci , wedle pomysłu PO można by zlikwidować a kasę przeznaczyć na leczenie chorych dzieci tylko czy to cos zmieni ? tvp sport jest jedynym darmowym kanałem sportowym ogólno dostepnym 

Opublikowano (edytowane)

Przysnąłem trochę. To już nie aktualne:

images(30).jpeg.06b545fe290a1f5650b5d3a71a9a1fb7.jpeg

Albo to:

images(31).jpeg.79e39a1291a06e7e38e42448360e1739.jpeg

Czego tak towarzysz bobek i czubek z choroszczy  się gotują. Zamiast czepiać się jakiegoś stanowskiego czy kaczora o swoich idolach niech popiszą.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 4
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, mirro napisał(a):

Przecież on jest tylko i wyłącznie ofiarą własnej głupoty. 

taa; i system pozwala dotrwać głupkom do końca kadencji (a nawet dwu) 
jakie mamy gwarancje że jeszcze większe głupki albo i kanalie sobie nadal nie siedzą po newralgicznych stanowiskach państwa bo system nie działa wszak niczego po za personaliami w tym systemie nie zmieniono

powiem więcej - mam pewność ze siedzą

i jeszcze w kwestii głupków; jeśli które tam głupek to jest po za jurysdykcją sądownictwa na zasadach psychiatrycznego L4 a skoro sąd wydaje jednak nakaz aresztu to neguje głupotę i traktuje jak "normalnego"

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2026-02-09/zabojstwo-na-uw-prokuratura-przekazala-nowe-informacje-o-mieszku-r/

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
28 minut temu, dysydent napisał(a):

taa; i system pozwala dotrwać głupkom do końca kadencji (a nawet dwu) 

A jak nie, jak tak? Dobry był z niego towarzysz i oddany sprawie NKWudzista, to se siedział i dwie kadencje. Stwierdzili widać że potrzebny taki. Choćby po to aby następni mieli kogo ścigać. Tyle że on chyba uważał się za zbawcę wymiaru sprawiedliwości. Poza tym, to kto by miał rozliczać zwycięzców? Tyle że zwycięstwa nie było, nooo może i było, ale się zj,bało.

Opublikowano
53 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Przysnąłem trochę. To już nie aktualne:

Albo to:

Czego tak towarzysz bobek i czubek z choroszczy  się gotują. Zamiast czepiać się jakiegoś stanowskiego czy kaczora o swoich idolach niech popiszą.

zyd-madrzejsze-o-tym-nie-wspomniec-to-wcale-niepodobne (1).jpg

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, Takeda napisał(a):

to ty nie wiesz co piszesz?

proszę przeczytaj sobie

popaprański ciemogród jakim jesteś niczym nie różni się od pisowskiego, potwierdzasz to swą personą, według ciebie każdy kto nie robi laski obecnym rządzącym to pisior.

Jakie to ksiązki polecasz? Brzechwa, Tuwim dla dzieci czy coś co cię przerasta.

Może jednak się sam dokształcisz? Ewidentnie masz braki

ZSRR należał do aliantów od 1941, angole umożliwili skasowanie Sikorskiego , alanci napierdalali w dreźnie ludność cywilna, kasowali cyganów gdy wyzwalali obozy koncentracyjne

@hubertuss a ty jako rasowy propagandysta jak i jego ofiara możesz sobie pisać co chcesz sensu i rozsądku w tym coraz mniej, a coraz więcej histerii isyndromu oblężonej twierdzy.

BTW pamiętasz jak szydziłeś, gdy wyborcy pisu skandowali kaczyńskiemu dziękujemy, a jak tam nie szydzisz, że działacze KO na podkarpaciu robili to samo w stosunku do tuska?

Kur*wa co innego myślałem a inaczej napisałem 🤦 tak to jest jak sie w robocie na szybko pisze....