Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, Ulman napisał(a):

Z moją pamięcią jest doskonale. Pamiętam na przykład jak przed wyborami plułeś na PIS a po wyborach ci się bieguny odwróciły. 

to świadczy dobrze o nim a nie o tobie

przedtem krytykował złe działania rządu pis a teraz krytykuje złe działania rządu po

21 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Co ci politycy mają z tymi zegarkami? Teraz Szejna zabłysnął.

jak u sowietów

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, nie napisał(a):

jak u sowietów

Faktycznie, zostało we krwi po przodkach służących w NKWD i innych podobnych instytucjach. Dzieci nie odpowiadają za czyny rodziców czy dziadków ale spuścizna zobowiązuje.

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, racyl napisał(a):

To nie ja latałem i darłem mordę o zadłużaniu Polski ,

Iiiiiiii właśnie Twojego głosu zabrakło, i całe darcie w p.zdu.😂

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano
59 minut temu, mirro napisał(a):

Iiiiiiii właśnie Twojego głosu zabrakło, i całe darcie w p.zdu.😂

Takie próżniaki jak Ty to moga sobie latać i mordę drzeć

Opublikowano (edytowane)

Tak się szczuje ciemny pisowski lud, Zegarek to jest coś złego. A Morawiecki Obajtek Szumowski i wielu innych zarobiło tyle, że takie zegarki to inny w każdy dzień miesiąca by mogli nosić i jeszcze nie wiedzieli by co z kasy robić 

Nie ma go w oświadczeniu Jak ktoś myśli, że wszyscy z jakiej kolwiek strony sceny politycznej bez wyjątku piszą wszystko w oświadczenia no cóż powodzenia. naiwniacy.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano

Ukształtował się  czterobiegunowy nowy ład w świecie  .

Stany Zjednoczone - Chiny - Indie - Rosja . Oznacza więcej konfliktów mniej zasad .

Europa nie jest gotowa - nie ma realnych zdolności wojskowych - A POLSKA jakby Titanic wciąż był niezatapialny :D .

Mamy wspaniałego Premiera Tuska który dba o Polskę .  Przystąpienie Polski do organizacji międzynarodowej wymaga zgody Rady Ministrów i ratyfikacji przez Sejm.

Oto sam donald Tusk Premier Polski .

Cytat .

Przystąpienie Polski do organizacji międzynarodowej wymaga zgody Rady Ministrów i ratyfikacji przez Sejm. Rząd kierować się będzie wyłącznie interesem i bezpieczeństwem państwa polskiego. I nikomu nie damy się rozegrać.

Tylko Rolnicy robią zadymę rozpierduchę w Europie . Nic  nie pasuje myślą że są tylko sami na świecie i tylko rolnicy z Europy  żywią cały świat :D .

Kto najbardziej  kwiczy z Polskich rolników widać na protestach te same twarze niema bata na nich  ?. 

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał(a):

Ukształtował się  czterobiegunowy nowy ład w świecie  .

Stany Zjednoczone - Chiny - Indie - Rosja . Oznacza więcej konfliktów mniej zasad .

Rosja nie jest żadnym biegunem a w tej chwili jest rozgrywka  miedzy Chinami  a USA do kogo będzie rosja należeć 

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

☝️

UHA6WZytHCBuRTf2j2YxGn75dOcvZNGb.jpg

Biedaku przykro mi bardzo. Ale niestety nie dziwi mnie to. Skoro dla ciebie zegarek problem i szok to widać, że nie wszystko z tobą ok.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Dla przypomnienia .

20 stycznia 1945 r. w Zakopanem, na podstawie wyroku podziemnego sądu, oddział AK powiesił Wacława Krzeptowskiego, przywódcę tzw. Goralenvolku, szefa kolaborującego z Niemcami Komitetu Góralskiego.

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

• Like 1
Opublikowano
51 minut temu, hubertuss napisał(a):

Tak się szczuje ciemny pisowski lud, Zegarek to jest coś złego. A Morawiecki Obajtek Szumowski i wielu innych zarobiło tyle, że takie zegarki to inny w każdy dzień miesiąca by mogli nosić i jeszcze nie wiedzieli by co z kasy robić 

Nie ma go w oświadczeniu Jak ktoś myśli, że wszyscy z jakiej kolwiek strony sceny politycznej bez wyjątku piszą wszystko w oświadczenia no cóż powodzenia. naiwniacy.

zazdrość, zawiść, usprawiedliwianie złodziejstwa i oszustw - cechy typowego po-łgłówka

jacy wyborcy tacy wybrańcy

Opublikowano

PO to zainstalowali niemieckiego figuranta, aby między innymi Mercosura przepchnąć, CPK uwalić, Odrę orezerwaćić i nadac Jej osobowość prawną, aby port kontenerowy sprzedać, aby niemieckie czy francuskie pociągi kupować i aby wszystko jak najbardziej rozpier...lić. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

☝️☝️

No przecież już wiemy co ci jest już któryś raz to wklejasz.

3 minuty temu, nie napisał(a):

zazdrość, zawiść, usprawiedliwianie złodziejstwa i oszustw - cechy typowego po-łgłówka

jacy wyborcy tacy wybrańcy

Goebbels to ja czepiam się, że ktoś ma zegarek. Jakiś tydzień temu wasze szczujnie pisały tu o kimś innym z ko już nie pamiętam o kim. Bo mnie nie interesuje, że ktoś na stołkach kawał życia zegarek droższy sobie kupił. i ty do mnie piszesz o zawiści i zazdrości? 

Usprawiedliwianie złodziejstwa i oszustw? Goebbels ty jako pisior powinieneś tego tematu unikać jak ognia. Pis okradł Polskę na 104 mld zł. 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, tracker napisał(a):

PO to zainstalowali niemieckiego figuranta, aby między innymi Mercosura przepchnąć, CPK uwalić, Odrę orezerwaćić i nadac Jej osobowość prawną, aby port kontenerowy sprzedać, aby niemieckie czy francuskie pociągi kupować i aby wszystko jak najbardziej rozpier...lić. 

Co ty ćpasz? A działki pod budowę CPK to sprzedawał Tusk czy pis? A za przyspieszeniem prac nad mercosur to nie głosowała czasami Szydło i Morawiecki?

https://www.facebook.com/PoselNaSejmRP.JoannaFrydrych/posts/-oto-fakty-trudne-dla-pis-mercosurw-lutym-2016-roku-beata-szydło-poparła-stanowi/1155289473074573/

Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

☝️

I znowu tam trafiłeś? Paczkę ci wysłać czy co że tak się dobijasz z tym swoim stanem tutaj?