Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

Taaaaa? A ile ?

Z tymi 23gr to zrobiłeś samozaoranie miesiąca a może i roku. Jak można być takim durnym to temat dla socjologów i innych badaczy motłochu 😂

Co ci pajacu nie pasuje ? Moja wina , że państwo na dobroczynności zarabia tak jak Jurek ?

23 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ale mi chodzi o wośp nie o politykę. 

Marszałek Czarzasty atakuje prezydenta Nawrockiego. "Na kolanach pan niczego nie załatwi"

Jadą po Batyrze jak po łysej kobyle. A taki był gieroj. 

Czego ty się spodziewałeś że będą się lubić ? 😂Albo szorstką przyjaźń uprawiać 😂

Jedni chcą namiętnie robić laskę niemcom a drudzy dobrze amerykanom 😂

Dla czarzastego to już ostatnia kadencja w sejmie. raz mówi że jest komuchem a potem temu zaprzecza 😂

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, dysydent napisał(a):

Społeczeństwo jest coraz rzadziej pytane o cokolwiek

Jak to przecież FB czy platforma rożnego rodzaju  tak nikt nie wypowiada się w danym temacie przecież aż się tego jest zatrzesienie.

Albo ja na to tak patrzę a reszta tego nie widzi 

Jak dla mnie w takich właśnie komentarzach jak by je wszystkie do kupy wziąć to jest głos obywatela więc rząd ma podgląd jak kto myśli poniekąd. .

24 minuty temu, dysydent napisał(a):

czy władze? 

Władza  tylko w jakiś sposób ustawia swoje ustawy pod to co i jak w danym momencie jest modne i co może im podnieść notowania. 

Opublikowano

@nie patrz Goebbels jak twój Trump wymiękł. Zesikałeś się tu po Davos jak to wszystko dostał jak to w Europie tchórze są a tu patrz miękiszon. Można powiedzieć wymiękł jak Nawrocki. 

Kulisy nagłego zwrotu w Białym Domu. Wiadomo, czego Trump się przestraszył

"Niektórzy republikańscy ustawodawcy poinformowali urzędników administracji, że obawiają się potencjalnego śledztwa w sprawie impeachmentu w związku z jakąkolwiek inwazją wojskową na Grenlandię" - przekazała agencja.,

Według źródeł prawnicy mieli kontaktować się z sekretarzem stanu USA Marco Rubio i "wysokimi rangą urzędnikami Białego Domu", odradzając dalsze podejmowanie działań w sprawie Grenlandii, co miało wpłynąć na złagodzenie kursu po szczycie w Davos.

- Musicie wygrać wybory uzupełniające, bo jeśli ich nie wygramy, to po prostu (…), (demokraci - red.) znajdą powód, żeby postawić mnie w stan oskarżenia - mówił Trump podczas spotkania z republikańskimi kongresmenami w Kennedy Center w Waszyngtonie na początku stycznia.

Opublikowano

Bożena Lisowska, poseł po.

„Jeżeli jest niewinny (Ziobro), niech przyjdzie i stawi się przed obliczem prawa i udowodni swoją niewinność, nic prostszego”.

j**ane po-lszewiki

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

@nie patrz Goebbels jak twój Trump wymiękł. Zesikałeś się tu po Davos jak to wszystko dostał jak to w Europie tchórze są a tu patrz miękiszon. Można powiedzieć wymiękł jak Nawrocki. 

Kulisy nagłego zwrotu w Białym Domu. Wiadomo, czego Trump się przestraszył

"Niektórzy republikańscy ustawodawcy poinformowali urzędników administracji, że obawiają się potencjalnego śledztwa w sprawie impeachmentu w związku z jakąkolwiek inwazją wojskową na Grenlandię" - przekazała agencja.,

Według źródeł prawnicy mieli kontaktować się z sekretarzem stanu USA Marco Rubio i "wysokimi rangą urzędnikami Białego Domu", odradzając dalsze podejmowanie działań w sprawie Grenlandii, co miało wpłynąć na złagodzenie kursu po szczycie w Davos.

- Musicie wygrać wybory uzupełniające, bo jeśli ich nie wygramy, to po prostu (…), (demokraci - red.) znajdą powód, żeby postawić mnie w stan oskarżenia - mówił Trump podczas spotkania z republikańskimi kongresmenami w Kennedy Center w Waszyngtonie na początku stycznia.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Minister "sprawiedliwości" dał POpis. 

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/waldemar-zurek-przylapany-na-wykroczeniu-drogowym-mamy-stanowisko-ministra/sgjnvmj

Ogólnie to skończona głupota taka formula wywiadu, a na pewno ministrowi nie wypada brać w takim czymś udziału. Świadomie stwarza się zagrożenie życia uczestnikom ruchu drogowego.

tak zwanym "politykom" jak i "sędziom" nie jest znana pokora

teraz będzie szukał dookoła winnych

Edytowane przez jahooo
  • Like 1
Opublikowano
29 minut temu, racyl napisał(a):

Co ci pajacu nie pasuje ? Moja wina , że państwo na dobroczynności zarabia tak jak Jurek ?

Nie brnij, na litość boską, nie brnij....   😂

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał(a):

tak zwanym "politykom" jak i "sędziom" nie jest znana pokora

teraz będzie szukał dookoła winnych

Może oskarży kobiete o próbe zamachu i zechce odszkodowania tak jak wtedy, kiedy  zaatakowala go maszyna sprzątająca?

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, tracker napisał(a):

W końcu mamy prezydenta który tez nie daje :D

Chcecie dawajcie, mi się to rykowisko nigdy nie podobało, poza tym to jest lewactwo a ja promował tego nie bedę. Z moich podatków idą grube pieniądze na służbę zdrowia i powinna się ona z nich utrzymać. A sponsorowanie przez tą czy inną telewizje do tego jeszcze publiczną i to jeszcze w stanie likwidacji - to coś nie teges. Jak się prowadzi taką działalność to trzeba się rozliczać co do grosza, a tu tego nie ma, Pan Wielgucki sądziął sie z JO i ten nie przedstawił rozliczeń.Srodki dla powodzian Donald Tusk przekazuje nie dla powodzian, tylko dla JO, który coś tam z tego przekazał. Poza tym bilbordy  - pokonajmy zło - przed wyborami:) Niby dlaczego na Orlenie z każdej kawy idzie na takie coś? I te dzieci atakujące ludzi pod kościołami ... masakra.

Pan Wielgucki to ciekawa persona, wciągnął Owsiaka w wojenkę na wyzwiska i Owsiak musiał przeprosić za obraźliwe słowa. Owsiak musiał m.in. przeprosić za stwierdzenie, że Wielgucki ukrywa dochody. Sąd pewnie słusznie stwierdził, że choć Kurka jest bezrobotny i pozostaje na utrzymaniu żony to nie znaczy, że dochody ukrywa. Musiał też przeprosić go za nazwanie nierobem bo sąd znowu słusznie stwierdził, że bezrobotny nie jest nierobem. Poza tym Kurka musiał częściej przepraszać Owsiaka ale o tym prawicowe media raczej nie pisały.

Za to Kurka nie wykazał przed sądem żadnych nieprawidłowości w funkcjonowaniu WOŚP. Istnieje plotka która sie powtarza tutaj, że Owsiak nie dostarczył dokumentów do sądu. Prawda jest taka, że przed sądem Owsiak udowodnił, że pierwotne oskarżenia Kurki sąd bezpodstawne. Wtedy Kurka poprosił o dostarczenie kolejnych dokumentów choć nie potrafił uzasadnić w jakim celu tych dokumentów żąda. Sąd stwierdził, że Kurka nie może po prostu żądać w nieskończoność kolejnych dokumentów z nadzieją, że coś w nich znajdzie. Prawicowe media z Kurką na czele oczywiście zinterpretowały to po swojemu i według nich to oczywiście dowód na to, że Owsiak coś ukrywa.

No i tak to jest z pisowskimi głąbami zero konkretów...

Edytowane przez tomek222
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A co ten kibol mógł dać ?? Pałke, maczetę ?? A może coś z czasów jak za Alfonsa robił ...

Bez przesady każdy ma jakąś tam przeszłość. 

Jeden lepsza drugi gorszą

Jednak to tylko może być atutem w jego z powodu tego że z jednych z tych miejsc dostajesz dobra szkole życia 

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Aktywny rolnik to dobry krok w kierunku wyrzucenia z krusu wszystkich dwuzawodowców symulantów i pracujących na czarno. Którzy udają rolników aby mniej płacić na ubezpieczenie a z rolnictwem nic wspólnego nie maja Tylko posiadają jakąś ziemię 

co ty pierd...  ?  ja jestem 2 zawodowcem ale jestem w zus mam ziemi więcej niż nie jeden tu rolnik ... 

• Haha 2
Opublikowano
58 minut temu, nie napisał(a):

Bożena Lisowska, poseł po.

„Jeżeli jest niewinny (Ziobro), niech przyjdzie i stawi się przed obliczem prawa i udowodni swoją niewinność, nic prostszego”.

j**ane po-lszewiki

Łooooo to się Pani Lisowskiej cuś poj.bało z lekka. Stawić by się mógł. ale swojej niewinności to On udowadniać nie musi, bo to jemu trza udowodnić winę.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, mirro napisał(a):

Łooooo to się Pani Lisowskiej cuś poj.bało z lekka. Stawić by się mógł. ale swojej niewinności to On udowadniać nie musi, bo to jemu trza udowodnić winę.

Z żurkiem będzie łatwiej udowodnić mu łamanie prawa 

58 minut temu, Ulman napisał(a):

Nie brnij, na litość boską, nie brnij....   😂

Ulmanek popracuj lepiej na liczbach lub na nazwiskach 

Edytowane przez racyl
  • Like 1
Opublikowano
35 minut temu, hubertuss napisał(a):

Roman to nie było stricte o tobie to raz a dwa z tekstu wynika jednoznacznie o jakich mi dwuzawodowców chodzi. Czytaj ze zrozumieniem bo na razie sam pierd...

domyśliłem się , ale u mnie 2 zawodowcy mają po 120ha i jedni więcej , u nas kobiety do krus wciskają co maja gospodarstwo fikcyjne  

42 minuty temu, Przemuś13 napisał(a):

Chyba w doniczkach. 😂🤣😂🤣

jak widzisz nikt z tutejszych tego nie kwestionował oprócz ciebie .. niku masz 13 lat ..