Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, KlimekPL napisał(a):

Na takim łączniku od C-385 można wieszać kosiarkę która waży tonę i wystaje ponad 3 metry do tyłu? Czy lepiej kupić coś lepszego?

IMG_20250720_100345.jpg

do 6cyl. kup jak ma być po taniości

• Like 1
Opublikowano
48 minut temu, jack83 napisał(a):

A co innego kupisz za 60 dych w tej mocy?

Skarbonkę z zachodu??

Chciał bym

Mi tam ta moc nie potrzebna,paliwo drogie i marzy mi się trochę komfortu

Opublikowano

Ale nikt tu po złości nie pisze,każdy kupuje co mu pasuje,i ceni ile mu pasuje.Uwierz że czasami takie anty opinie wiele pomogą a co do reszty to kwestia tak jak pisałem -indywidualna

Opublikowano

a jak sprzedac to takie ceny pasuja ??

4 godziny temu, KlimekPL napisał(a):

Na takim łączniku od C-385 można wieszać kosiarkę która waży tonę i wystaje ponad 3 metry do tyłu? Czy lepiej kupić coś lepszego?

IMG_20250720_100345.jpg

mam identycznego-z wygladu przynajmniej . z kosiarka 185 pare lat jezdzi.tylko poprzeczka  zginela na nieuzytkach.

Opublikowano
53 minuty temu, jack83 napisał(a):

Czyli 30-40 letnie skarbonki 😁

Reno z serii xx54 kupi w tych pieniądzach a ursus w niczym nawet się do nich nie zbliży

W ogłoszeniu Masz że Ursus z 1990 więc ta seria będzie podobna wiekowo 

• Like 1
Opublikowano

Ostatnio na grupie fb ktoś wstawił 6-e za gruby hajs i zachwyty w komentarzach. Napisałem że to było dobre jak nic innego u nas nie było. To mało mnie tam nie zjedli jaki to ursus naj. 

Opublikowano

Ursus naj.. dla fanatyków.. konstrukcja z początku lat 70tych, skrzynia bez synchro, wspomaganie na serwo, kabina jak kiosk z gazetami i wieczna gadka że takie dobre bo części tanie

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Inny komfort, spalanie, wydajność nawet nie ma co porównywać.

Ale są tacy rolnicy, co to ich nagradzają deską i zachodnich ciągników nie chcą u siebie widzieć, tylko i wyłącznie Ursus/Zetor ...

• Haha 1
Opublikowano

Każdy ma swój fetysz. Bo nie użytkowali nigdy innego, bo myślą że jak jeżdżą Ursusem to wspierają polski przemysł? Nie wiem o co chodzi. Jak co woli, ale pisanie że za 80 tys lepszy będzie ursus niż z tych samych lat np Renault jest nieporozumieniem.

Opublikowano
4 godziny temu, Baks00 napisał(a):

Chciał bym

Mi tam ta moc nie potrzebna,paliwo drogie i marzy mi się trochę komfortu

Kup ode mnie MF a

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jack83 napisał(a):

Do pierwszej poważnej awarii....

Za to Ursusa cały czas naprawiasz bo części mają jakość porównywalna w marchwią ...

W Bizonie to samo. Części tanie ale ich jakość fatalna ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
    • Przez mszk8
      Czy ktoś z użytkowników AF ma w swoim gospodarstwie zainstalowany monitoring. Czy się sprawdza? Warto się bawić w kupywanie kamerek internetowych ciągnięcie całej linii gdy kamerka jest ok 100m od kompa??
  • Dodaj nową pozycję...
v