Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coby sie stalo wielkiego gdyby prezesowi uzgodnili plec i by zostal balbina ???

2 godziny temu, Mariusz2903 napisał(a):

Guru Owsiak ma być nie tylko nietykalny ale nie można mu zadawać trudnych pytań .Ze zbiórek robi kampanię dla PO .

a guru rydzyk ??

1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał(a):

Owsiak to polityk PO to jak niby go mieli zamknąć a zysk z lokat np. jako darowizna od banku na fundację Owsiaka .

ma immunitet ?? pamietasz jeszcze matke kurke gdy plalal ze musi placic owsiakowi odszkodowanie za oszczerstwa ??

43 minuty temu, witejus napisał(a):

za każdym razem

nie chce mi sie ..

Opublikowano
Teraz, GABBER85 napisał(a):

będą tańczyć wesołego oberka na zakończenie wojny?

Na razie się nie zanosi na zakończenie wojny ... Trump mówił o 24h, ale już mówi że to nie realne i teraz chyba 100 dni potrzebuje xD Ciekawe czy do końca swojej kadencji zdąży xD 

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, nie napisał(a):

może teraz

o
teraz weszło

kiedyż miałem problem z linkowaniem "twix-era" i też pusty post wychodził a po przełączeniu w edytorze na "wyświetlaj jako link" (teraz jakoś inaczej się to nazywa) i po przełączenie na proste linkowanie było ok
pewnie tego nie poprawili w tej nowszej odsłonie AF

no i jeszcze wiele portali broni się przed bezpośrednim podlinkowaniem treści na innych bo to takie podbieranie zasobów i dyskowych i mocy serwera
z czasem będzie coraz trudniej i tylko bezpośrednie linki pozostaną

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

No i widzisz jak to jest..... PIS wstał z kolan , odzyskał podmiotowość, stał się istotny na arenie miedzynarodowej , robił łaskę usraelowi kupując uzbrojenie za gruuubą kasę , a tu taka niewdzięczność. A może nam się tylko wydawało że coś znaczymy?🤔

Opublikowano (edytowane)

@Ulman teraz polska wstała z kolan kraj zaliczony do kraj niebezpiecznych nieprzewidywalny 

https://forsal.pl/swiat/unia-europejska/artykuly/9712777,usa-chca-ograniczyc-czesci-krajow-ue-w-tym-polsce-dostep-do-chipow-a.html

Zaskakująca decyzja Bidena na odchodne. Polska krajem drugiej kategorii. To są sankcje!

https://www.fakt.pl/pieniadze/sztuczna-inteligencja-ai-w-polsce-nasz-kraj-w-drugiej-kategorii-obostrzen/vxhxqbs

miało być pro światów a jest pro kupa 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
24 minuty temu, GABBER85 napisał(a):

Jak myslicie, czy chłop w sweterku założy koszule jak będą tańczyć wesołego oberka na zakończenie wojny?

Jak sie wojna skończy to gość w sweterku założy pasiaka za to co wypłynie po tej wojnie , ma tak nagrabione za handel bronia , "częściami zamiennymi" , rozkazy by bombardować " w nocy jak w Buczy" itd. dlatego nie chce pokoju bo skończy sie lans '

Co do samolotów to nawet Tfusk coś dziwnie powiedział w stylu że wiem ale nie powiem ale chodziło o operacje na morzu ze niby ruskie mieli coś sabotować i robić dywersje , kacapy mieli robić akcje terroru powietrznego i to dla lotnictwa na całym świecie ale zamiast powiedzieć o co chodzi mataczy jak to Tfusk . 

P8 zeszła na niższy pułap nad bałtykiem i wyłaczyła transla... . :)  transporder tak więc coś kombinują .

Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

Nie wstydzisz się ciągłego udowadniania  że jesteś debilem?  A wiesz może czy to będzie zmiana na lepsze czy na gorsze?

Będzie lepiej za trumpa będzie za***iście bardzo dobrze .

Czekam na daną decyzję że Europa ma kupować tylko gaz i ropę z Ameryki . Onucy gaz nie dobry bardzo zły .

Przewodnicząca Komisji Europejskiej Ursula von der Leyen zasugerowała w ostatnich tygodniach, że import z USA mógłby zastąpić rosyjski LNG.

Donald Trump ostrzegł Unię Europejską przed cłami na jej towary, jeśli nie zwiększy zakupów amerykańskiej ropy i gazu. USA są największym producentem ropy i eksporterem LNG. UE przygotowuje się na ewentualne zmiany w polityce handlowej USA.

Trump Powiedziałem Unii Europejskiej, że musi nadrobić swój ogromny deficyt handlowy ze Stanami Zjednoczonymi poprzez zakup na dużą skalę naszej ropy i gazu. W przeciwnym razie będą cła na całego .

Szybko się spełniło dla dobra Europy i Polski niech żyje Trump .

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v