Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jednak nadal nic nie mówisz że rusek tu winien...tylko że gdzieś, kiedyś.....dawno, dawno...temu...

Jakie dawno temu 3 lata temu się wojna zaczęła a tu piszesz dawno temu i się nie pamięta co było przed i  nie chodzi o oczywista oczywistość że ruscy napadli na Ukrainę i wymordowali setki tys ludzi co wielokrotnie pisałem tylko o to że Niemcy swoją polityka są temu współwinni i temu chcesz zaprzeczyc ale przecież...

zyd-madrzejsze-o-tym-nie-wspomniec-to-wcale-niepodobne (1).jpg

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ruscy niewinni?

Jak łatwo przejrzeć pisiora...

Czemu piszesz jedno zdanie z mojej wypowiedzi a nie całość jak łatwo peowca przejrzeć...ale ty jesteś ograniczony.

11 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Jakie dawno temu 3 lata temu się wojna zaczęła a tu piszesz dawno temu i się nie pamięta co było przed i  nie chodzi o oczywista oczywistość że ruscy napadli na Ukrainę i wymordowali setki tys ludzi co wielokrotnie pisałem tylko o to że Niemcy swoją polityka są temu współwinni i temu chcesz zaprzeczyc ale przecież...

zyd-madrzejsze-o-tym-nie-wspomniec-to-wcale-niepodobne (1).jpg

3 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
29 minut temu, hubertuss napisał(a):

Mariusz nie chce mi się dyskutować z twoimi urojeniami. Ruscy robili z Niemcami interesy i tego nie neguje. Ale Niemcy przejrzeli na oczy pis nie i dalej robi ruskim świetną robotę w ue rozbijając ja  Ludzie tacy jak Schroeder czy Merkel którzy te współpracę prowadzili już nie są w niemieckiej polityce. 

O ile Niemcy po anektowaniu Krymu przez RU zaczęli powoli bo powoli odcinać się od ruskich to pis robił z nimi interesy kupując węgiel  A polski węgiel trafiał na hałdy.

niemcy do dzisiaj kupują ropę i gaz od ruskich

w ubiegłym tyg. były targi moto w rosji, na których niemcy wystawiali swoje samochody

dzisiaj posłowie współrządzącej spd wystosowali apel o powrót do większej współpracy z rosją i o ograniczenie zbrojeń

na jakim ty świecie żyjesz???

wyjdź z pralki tvn bo robisz z siebie pośmiewisko

31 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Zadziwiające że nic o winie Rosji nie napisałeś....

Można by pomyśleć że to z Niemcami Ukraina walczy...🤔

o napaści japoni na usa też nie napisał, ............więc pewnie ma skośne oczy  :D 

jprd jakie bezmózgi 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał(a):

waszych wymierajacych wsiach po pare chalup na krzyz ??

Widzieliśmy twoją chałupę w twojej wymierającej wsi 

Edytowane przez witejus
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

oni to najwyzej moga mi nogawki obejszczac ..

wy wsiowe asy to sobie mozecie...u siebie na wsi wschodniopolskiej poszczekac ,bo nawet nie macie z kim pogadac.

Masz na myśli nogawki tych jeansów które na sobie w Wenecji miałeś? 
Zresztą, z takim nadpiździem, sam je sobie z powodzeniem olewasz, bo nie sądzę, byś bez złamania się w pół, do rozporka mógł zajrzeć, i gdzie lejesz, kontrolować. 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

w ubiegłym tyg. były targi moto w rosji, na których niemcy wystawiali swoje samochody

dzisiaj posłowie współrządzącej spd wystosowali apel o powrót do większej współpracy z rosją i o ograniczenie zbrojeń

o napaści japoni na usa też nie napisał, ............więc pewnie ma skośne oczy  :D 

jprd jakie bezmózgi 

Z tym że ja o napaści Rosji na Ukrainę wielokrotnie pisałem ale to naprawdę są bezmózgi...to jest przerażające intelektualne ameby albo opłacane trole PO 

FB_IMG_1748823010474.jpg

Opublikowano (edytowane)

Z tej bezradności tylko wyzwiska wam zostały i Niemcy Niemcy Niemcy. Obłęd to wasz świat.

Jak rząd pisu pozwalał kupować państwowym spółkom ruski węgiel to było fajnie jak Kaczyńscy protestowali przeciw northstream to nie dlatego, ze nie chcieli ruskich surowców bo kupowaliśmy je też było fajnie. I wy dalej Niemcy Niemcy Niemcy. Wyzywacie od pierdolniętych ale to wy tacy jesteście i to każdy nie oczadzony widzi. Putin morduje ludzi robi zawieruchę w Europie zagraża Polsce ale dla was to Niemcy są problemem nie Rosja. Piszecie o pralce ale bardziej wypranych mózgów jak wy Niemcami nikt nie ma.

31 minut temu, nie napisał(a):

jprd jakie bezmózgi 

Jakie to auta były masz jakieś foty coś? Bo tak się zastanawiam czy w wała znowu cię wasi zrobili czy ty próbujesz nas?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
16 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jak rząd pisu pozwalał kupować państwowym spółkom ruski węgiel to było fajnie

ile węgla kupiły?

Opublikowano (edytowane)

Nawrocki też niezbyt dobrze mówi o współpracy z Tuskiem , więc raczej chemi miedzy nimi nie bedzie zbyt dużo błędów popełnił obecny premier których nie da się zapomnieć , Kaczyński nawet sobie olał głosowanie bo wie ze dalsze trwanie w tej nicośći Tuska prowadzi do zwycięstwa PIS 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Z tej bezradności tylko wyzwiska wam zostały i Niemcy Niemcy Niemcy

Tobie zaś, Rosja, Putin, Rosja.

Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Putin morduje ludzi

Detalicznie, nie hurtem

Opublikowano (edytowane)

W swoich dwóch dzisiejszych wystąpieniach Pan Premier uprzejmy był wspomnieć o PiS dokładnie 43! razy.

albo pis albo kłamstwa - nic innego nie potrafi

Image

Image

Image

Image

Edytowane przez nie
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, nie napisał(a):

ile węgla kupiły?

Tyle ile się dało kupowały nawet węgiel zajumany przez Ruskich z UA.

8 godzin temu, jarecki napisał(a):

Nawrocki też niezbyt dobrze mówi o współpracy z Tuskiem , więc raczej chemi miedzy nimi nie bedzie zbyt dużo błędów popełnił obecny premier których nie da się zapomnieć , Kaczyński nawet sobie olał głosowanie bo wie ze dalsze trwanie w tej nicośći Tuska prowadzi do zwycięstwa PIS 

To będzie prezydentura wojny polsko polskiej i chaosu. A Kaczyński olał głosowanie by uniknąć kompromitacji. Wiedział, że Tusk je wygra a jego rząd techniczny budził jedynie śmiech.

7 godzin temu, witejus napisał(a):

Tobie zaś, Rosja, Putin, Rosja.

Detalicznie, nie hurtem

Ty jednak jesteś pusty i głupi. Detalicznie nie hurtem co to w ogóle jest? Nie bardzo wiem jak na twoją głupotę odpowiedzieć. Stalin wymordował więcej ludzi niż Hitler. Nasi umierali w łagrach gułagach czy na zsyłkach przez stulecia niemalże hurtowo. Wojna na UA w miastach takich jak Bucza to było hurtem. WY potem się oburzacie że was ciemnotą nazywają 

Ty @nie@MariuszDe nawiasem mówiąc Mariusz wiesz co to De? Wy tylko o Niemcach. Weźmy ostatnie 5 lat. i nasz kraj. To Rosja przyczyniła się do wymiernych strat. Bez względu na rząd. trzeba było budować płot na granicy usprawniać go montować elektronikę ponosić olbrzymie wydatki na SG łapanie emigrantów wyposażanie tych służb to są olbrzymie wydatki które wymusza na nas polityka Rosji. Wojna w UA to wymierne straty dla naszego państwa ale i dla nas a wy Niemcy Niemcy Niemcy. A potem zdziwienie, że badania naukowe dowodzą, ze na pis głosuje ciemnota.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano

Jak to było, wykształceni z dużych miast? Reprezentant rolników z ramienia PO w Polskim parlamencie. Proszę o opinie ekspertów z PO na forum jak to pisowcy kupowali dyplomy.

images(16).jpeg.7c924d7023b71a54e924deb5a29041f5.jpeg

Jedno tylko mnie dziwi. Czy nikt mu nie powiedział, że i tak nikt mu nie uwierzy, że on jakoś uczelnie skończył?

• Like 1
Opublikowano
52 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Tyle ile się dało kupowały nawet węgiel zajumany przez Ruskich z UA.

To będzie prezydentura wojny polsko polskiej i chaosu. A Kaczyński olał głosowanie by uniknąć kompromitacji. Wiedział, że Tusk je wygra a jego rząd techniczny budził jedynie śmiech.

Ty jednak jesteś pusty i głupi. Detalicznie nie hurtem co to w ogóle jest? Nie bardzo wiem jak na twoją głupotę odpowiedzieć. Stalin wymordował więcej ludzi niż Hitler. Nasi umierali w łagrach gułagach czy na zsyłkach przez stulecia niemalże hurtowo. Wojna na UA w miastach takich jak Bucza to było hurtem. WY potem się oburzacie że was ciemnotą nazywają 

Ty @nie@MariuszDe nawiasem mówiąc Mariusz wiesz co to De? Wy tylko o Niemcach. Weźmy ostatnie 5 lat. i nasz kraj. To Rosja przyczyniła się do wymiernych strat. Bez względu na rząd. trzeba było budować płot na granicy usprawniać go montować elektronikę ponosić olbrzymie wydatki na SG łapanie emigrantów wyposażanie tych służb to są olbrzymie wydatki które wymusza na nas polityka Rosji. Wojna w UA to wymierne straty dla naszego państwa ale i dla nas a wy Niemcy Niemcy Niemcy. A potem zdziwienie, że badania naukowe dowodzą, ze na pis głosuje ciemnota.

A kto ten płot zozbierac chciał? Kto krzyczał o izolacji Polski i bezsensownie wydanych pieniadzach? I kto jest tą Ciemnotą...😄 potrafisz to przetrawić czy tvn zrył calkiem berecik? 

16 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

A kto ten płot zozbierac chciał? Kto krzyczał o izolacji Polski i bezsensownie wydanych pieniadzach? I kto jest tą Ciemnotą...😄 potrafisz to przetrawić czy tvn zrył calkiem berecik? 

Dla przypomnienia dla tych co amnezje mają jak Tfusk 😅

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Detalicznie nie hurtem co to w ogóle jest?

Zapomniałeś, czy nie chcesz przyznać kto to powiedział?Sikorski, minister.

I KTO TU JEST GŁUPI I PUSTAK?OCZYWIŚCIE TY!

1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

WY potem się oburzacie że was ciemnotą nazywają 

Większej ciemnoty od ciebie i sekty qnia niema, jesteście czarną dziurą umysłową.

• Like 1