Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Giertych i Lis się załamią . Hołownia nic nie daje powodu, by podważać wynik wyborów. W demokracji wola wyborców jest święta .

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „ይግ ? P”

Edytowane przez galan99
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
19 minut temu, hubertuss napisał(a):

A w co niby wierzę co mi pasuje a co nie jest prawdą? Serio myślisz, ze mam wasz poziom i uwierzę w rzeczy typu że gdzieś są jakieś kontenery z trupami bo tak mówi brudny rusek łamanym polskim?

przecież ty, nawet tuskowi wierzysz :D :D nie mówiąc o giertychu i murańskim :D 

a także o masowych grobach na granicy z białorusią i ahmedzie pływającym kilka dni w zamarzniętej rzece :D 

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, DTaras napisał(a):

Yyyy stawiam dość śmiałą tezę że wybory przeebać może tylko wybierający...

e jeszcze Polska jest jednynym krajem w którym opozycja może sfałszować wybory na rzecz swojego kandydata 😆 według giertycha 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Przegrani zawsze szukają winnych 🙂

Aaaaaa wygrani z wygranej się nie cieszą. Chyba już czas pogodzić się z tym że wygrali i zacząć żyć zwykłym życiem zwycięzcy. 🤣

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

Godzinę temu, DTaras napisał(a):

Yyyy stawiam dość śmiałą tezę że wybory przeebać może tylko wybierający...

Przegrani zawsze szukają winnych 🙂

Acha. A co ma piernik do wiatraka?

nie napisał:

19 minut temu, hubertuss napisał(a):

A w co niby wierzę co mi pasuje a co nie jest prawdą? Serio myślisz, ze mam wasz poziom i uwierzę w rzeczy typu że gdzieś są jakieś kontenery z trupami bo tak mówi brudny rusek łamanym polskim?

przecież ty, nawet tuskowi wierzysz :D :D nie mówiąc o giertychu i murańskim :D 

a także o masowych grobach na granicy z białorusią i ahmedzie pływającym kilka dni w zamarzniętej rzece :D 

Nie była zamarznięta wtedy.

galan99 napisał:

Peowcy czujcie się zaproszeni .

Oooo to pora się szykować na następny długi łykend wpisany do kalendarza. Czy będą obowiązkowe pochody?

• Haha 1
Opublikowano
30 minut temu, DTaras napisał(a):

Czy będą obowiązkowe pochody?

tylko dla peowców, w ramach terapii zdrowia psychicznego :D 

Opublikowano

Widać teraz komu muszą się wytłumaczyć z tego że nie wygrali wyborów. 

4 godziny temu, jarecki napisał(a):

e jeszcze Polska jest jednynym krajem w którym opozycja może sfałszować wybory na rzecz swojego kandydata 😆 według giertycha 

Według Giertycha to że przegrali wybory to winna Rosjan którzy pod przykrywką Chińczyków wmieszali się w nasze wybory. 

Tylko że jeśli dalej będą szło taka a nie inną narracja będziemy mieli przedterminowe wybory. 

Rząd nie wytrzyma do końca kadencji.  

Opublikowano
nie napisał:

tylko dla peowców, w ramach terapii zdrowia psychicznego 

Ok. A czy w każdym mieście?

racyl napisał:

yhy. Ładnie to wyszło. Wqrwienie potęguje czerwona czcionka na czarnym tle. A gdzie jakiś link do tego raportu?

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Widać teraz komu muszą się wytłumaczyć z tego że nie wygrali wyborów. 

Według Giertycha to że przegrali wybory to winna Rosjan którzy pod przykrywką Chińczyków wmieszali się w nasze wybory. 

Tylko że jeśli dalej będą szło taka a nie inną narracja będziemy mieli przedterminowe wybory. 

Rząd nie wytrzyma do końca kadencji.  

Wytrzyma, wytrzyma. Swoje  posady i dla tysięcy członków rodzin najważniejsze.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano

inbound9201666971008862375.jpg

2 godziny temu, mirro napisał(a):

Aaaaaa wygrani z wygranej się nie cieszą. Chyba już czas pogodzić się z tym że wygrali i zacząć żyć zwykłym życiem zwycięzcy. 🤣

Ja się cieszę że udało się uciszyć pychę tych lewaków i liberałów 

• Like 2
Opublikowano
27 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wytrzyma, wytrzyma. Swoje  posady i dla tysięcy członków rodzin najważniejsze.

Jeśli wytrzymają do następnych wyborów to będzie cud. 

Rząd czeka rozłam i na tym będzie koniec wspólnego działania. 

Trzeba patrzeć na rząd teraz w sposób taki jak większość społeczeństwa patrzy na człowieka bezdomnego czyli z pogardą 

Rząd ma pomysły do zrealizowania tylko te brak ich wprowadzania w życie. To co wprowadził to i tak zostało okrojone. Ludzia się to nie spodobało dostali czerwona kartkę.

Wystarczy spojrzeć na sondaże ile procent społeczeństwa w tej chwili jest przeciwko rządowi jeśli nie zaczną odbudowywać swojego wizerunku to się nie podniosą i upadną.

Opublikowano
5 godzin temu, hubertuss napisał(a):

A w co niby wierzę co mi pasuje a co nie jest prawdą

w to

5 godzin temu, hubertuss napisał(a):

sutenerstwo wyłudzenie mieszkania kłamanie w kampanii.

Mimo że niema na to żadnych dowodów, ale co się dziwić jeśli dla ciebie notariusz to nie prawnik.

Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał(a):

Oooo to pora się szykować na następny długi łykend wpisany do kalendarza. Czy będą obowiązkowe pochody?

Teraz będzie długi weekend 18 . 19 , 20 , 21 poco czekać .

Dla popaprańców pochody tęczowe ludzie prowadzani na smyczy jako psy taka nowość poje...w .

46 minut temu, mirro napisał(a):

Iiiiiii czyny społeczne. 🤣

Byłych szwejów .