Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
29 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ja się o jednego i drugiego nie martwię. 

Jest tylko jedna malutka różnica🤣🤣🤣- Duda był prezydentem Polski przez II kadencje a Rafał Warszawy.

Duda wygrał 2 razy wybory o prezydencje kraju a Rafał 2 razy przegrał.

Kogo obchodzi oprócz warszawiaków prezydent Warszaw?- nikogo.

Duda spełnił się jako polityk i osiagnął max w polityce. Może odcinać kupony. Rafał nie i raczej jest już spalony. Zostanie jakimś europosłem czy innym szeregowym ministrem, nic poza tym. 

Amen.

Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

Wcześniej napisałem nie doczytałeś . Okulary by się przydały .

No ale to kłamstwo...

No to szukam gdzie prawda . 

Kłamiesz i zmyślasz, to co tobie by się przydało?😆

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Pomimo wygranej dalej ataki na przeciwników....wygranego😆

To chyba już 18 rok ataków najpierw na opozycję, później rządzących i ponownie na opozycję🤣

Widzisz, trzaskowski został ośmieszony, Tusk się ośmieszył i w normalnym kraju już z szafy wyjść nie powinien, komisja europejska ślepa i głucha, bodnar nadal ministrem, panie ministy koalicyjne ciągle dostarczają materiały fabrykom memów. Ale problemem jest kariera Andrzeja po 6 sierpnia🤣 Nawet Bolka gotowi beatyfikować 

Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

To chyba już 18 rok ataków najpierw na opozycję, później rządzących i ponownie na opozycję🤣

Widzisz, trzaskowski został ośmieszony, Tusk się ośmieszył i w normalnym kraju już z szafy wyjść nie powinien, komisja europejska ślepa i głucha, bodnar nadal ministrem, panie ministy koalicyjne ciągle dostarczają materiały fabrykom memów. Ale problemem jest kariera Andrzeja po 6 sierpnia🤣 Nawet Bolka gotowi beatyfikować 

No dziwnie się też radujesz...

Sięgacie aż do Bolka...

Mieszko nie był komuchem aby?...🤭😄😆

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No ale to kłamstwo...

No to szukam gdzie prawda . 

Kłamiesz i zmyślasz, to co tobie by się przydało?😆

Jedno kłamstwo szybko przykryć drugim kłamstwem aż stanie się prawdą to jest prawda obecnych u władzy .

• Like 1
Opublikowano

No właśnie sięgacie do bolka, który medialnie chyba powinien być zerem, a czytam że tu i o nim i o kwaśniewskim, bo zarabiali po prezydenturze, a Andrzej już wiedzą że nie będzie.

Bolek to ma chyba nawet dłuższą historię zarabiania...

Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

Jedno kłamstwo szybko przykryć drugim kłamstwem aż stanie się prawdą to jest prawda obecnych u władzy .

Czyli sądzisz że jak będziesz kłamał o mnie, to inni w to uwierzą i to stanie się prawdą?

....czytaj powoli....pomyśl....i odpowiedz ..🤭

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Agrest napisał(a):

No właśnie sięgacie do bolka, który medialnie chyba powinien być zerem, a czytam że tu i o nim i o kwaśniewskim, bo zarabiali po prezydenturze, a Andrzej już wiedzą że nie będzie.

Bolek to ma chyba nawet dłuższą historię zarabiania...

Bo za granicą jest legendą. 

Dobrze, że nie umie ani słowa po angielsku bo jakby za granicą rozumieli co on mówi...

U nas nikt go do niczego nie zaprasza bo jak zacznie bredzić to nie wiadomo co odpowiedzieć.

On jest tak głupi🤦‍♂️ Sam przyznał się że UB mu dawała kase

https://youtu.be/UNrz1A1rumg?feature=shared

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano
40 minut temu, hubertuss napisał(a):

Tych ze średnim w to nie mieszaj to mniejszość w elektoracie pis.

Mniejszość ? 😂 A ile polaków z tych co poszli głosować lub w ogóle ma tylko podstawowe wykształcenie ? 😂

Te bajki o wykształceniu mającym wpływ na preferencje polityczne miały rację bytu kilkanaście lat temu. Od jakiegoś czasu minimalnym wykształceniem jest średnie.

Tych co mają tylko podstawowe wykształcenie na wsi można już teraz policzyć na palcach

Świat się zmienia, ludzie się zmieniają tylko PO i ich wyborczy pozostają w przeświadczeniu o swojej wyższości, wyjątkowości.

Kiedyś nie było internetu czy innych mediów i ludzie łykali co im telewizja publiczna, wyborcza czy tvn przekazali .

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

On jest wyzwaniem dla tłumacza. Tak jak ostatnio wymiękł tłumacz języka migowego bodajże u Hołowni.

Ale zapamiętałem od onego przemówienia że naród to pipu.. 😆

2 minuty temu, racyl napisał(a):

@12Pafnucy Ty się stary nie śmiej 😂 zaraz ci planeta i Platforma spłonie 😂

Pocieszaj się tam...pocieszaj...🤭

Opublikowano
18 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Czyli sądzisz że jak będziesz kłamał o mnie, to inni w to uwierzą i to stanie się prawdą?

....czytaj powoli....pomyśl....i odpowiedz ..🤭

kiedy skłamałem i na jaki temat żeby stało się prawdą .

MO .

Opublikowano
45 minut temu, mirro napisał(a):

Yyyyyy to na którym czołgu przyjechali bracia Kaczyńscy? Tak z ciekawości pytam🤣

Merkawa? 

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Socjologiczne

No już mu Trump umył. Musk został wydymany jak wyborca pis w Polsce.

Nie widziałem by kogoś jakoś ostatnio w ciągu kilku ostatnich lat pałowali.

Może i nawalony był ale kasę brał. Dudy nawet trzeźwego nikt nie chce. Jeszcze raz powtórzę Duda był by zachwycony gdyby dostał tyle propozycji co Kwach.

Tych ze średnim w to nie mieszaj to mniejszość w elektoracie pis.

Tu żartujesz czy poważnie piszesz ? 

Opublikowano

Image

To kłamstwo. Ambasador Najder został powołany przez prezydenta Dudę 11 kwietnia 2025 r.
Panie Pośle 
@MichalSzczerba
, dlaczego Pan nas okłamuje?

Image

Karol Nawrocki w żadnej wypowiedzi nie deklarował likwidacji Erasmusa 

Pani Huebner nie tylko tego nie zweryfikowała i powiela fejka, ale jeszcze ta "ekspertka" od spraw europejskich i wieloletnia przecież europosłanka z ramienia KO łączy wyjście z Erasmusa z wyjściem z EU

to jest niepojęte, że takie zakłamane, podłe, pełne nienawiści środowisko ma 30% poparcia

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Nie widziałem by kogoś jakoś ostatnio w ciągu kilku ostatnich lat pałowali.

To se te zaropiałe ślepia umyj.