Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Taka u nas widać tradycja dostawało się rodzinie Wałęsy potem Kwaśniewskiego Kaczyńskiego Komorowskiego i Dudy dlaczego teraz ma być inaczej. Zmieniały się tylko strony z których leciało błoto. Ci którzy się tym lubują nie byli wcale mega kulturalni wobec Kwaśniewskich czy Komorowskich. Nie różnili się niczym od tych którzy obrzucali/obrzucają Kaczyńskich Dudów czy teraz Nawrockich.

Nie kojarze hejtu wobec kilkuletnich dzieci tych co wymieniłeś, ale jak masz jakieś materiały to wrzuć.

Opublikowano

Z rodziny Wałesy to kojarze "pomrocznośc jasną", wnuka bandyte, Dudówne, że pali papierosy i się uczy, Kwaśniewska że nie ma dzieci. Ale że ktoś publicznie pisał że skończy w burdelu czy jest głupia jak ojciec to nie wiem. Może coś tam było w jakieś tam mikroskali bo debile są.wszędzie ale nie kilkaset wpisówi tysiące polajkowań.

Opublikowano (edytowane)

Nie wszyscy z nich mieli kilkuletnie dzieci to raz. Dwa ja się nigdy tym nie zajmowałem a trzy hejt wobec dziecka kilku letniego nastoletniego czy dorosłej osoby niczym się nie różni. I nie ma co tu szukać różnicy pomiędzy hejtujacymi z tej czy tamtej strony sceny politycznej. Każdy kto to robi robi źle ale z drugiej strony taka jest cena polityki i pokazywania dzieci publicznie przez polityków zwłaszcza w tak podzielonej Polsce. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 minuty temu, bezbarwny napisał(a):

@hubertuss, co tam po spotkaniu czterech wielkich? Wytyczne do sztabów już poszły? Czekamy na nową(?) świeżą narrację. 

Tam przynajmniej ktoś przyszedł a do Błaszczaka w sprawie rządu technicznego nawet z konfy nie przyszli.

Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Koń się do PO zapisał 🤣

Może zostanie ministrem sprawiedliwości i będzie pisowców ścigał.

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Tam przynajmniej ktoś przyszedł a do Błaszczaka w sprawie rządu technicznego nawet z konfy nie przyszli.

Może zostanie ministrem sprawiedliwości i będzie pisowców ścigał.

Nie wiem czy da rade. Z jego końskim zdrowiem i jak mdleje na widok policji to może być ciężko. A nikt z jego przeciwników politycznych by tego nie chciał widząc jaką robi krecią robotę w PO. 

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Niestety może. Jest to tak zwany idiota wykształcony:

images(14).jpeg.fabb66d4a195c6887407c7ab3b022105.jpeg

@Ulman myśli że jest Elitą elitarną patrzący na ludzi z wyżyn a tak naprawdę jest jak wyżej .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Czy wy usprawiedliwiacie hejtowanie kilkuletniego dziecka?! Czytam i oczy przecieram ze zdziwienia, według lewackiej strony można hejtować, bo dziecko stało przy przyszłym prezydencie??? A co ma za znaczenie czy ocieplalo wizerunek czy nie, nie znamy zalozenia czynu! nawet jesli miało cokolwiek robic, to nie wolno nam, nikomu o takim malym dziecku zle mowic! k....a ! jesli jak hubertus wspominasz, byl tam na prosbe ojca, to hejtujcie ojca! usprawiedliwiacie zezwierzecenie sceny politycznej, gdzie nie wazne kogo, ale rozszarpalibyście tylko dlatego, że jest z przeciwnej partii! Wy którzy chcieliscie przepchnac ustawe o mowie ninawisci, najwiecej nawołujecie do nienawisci! No chyba zaraz rzygne !

Edytowane przez Siedzacybyk
  • Like 4
Opublikowano
7 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

Co wy usprawiedliwiacie hejtowanie kilkuletniego dziecka?! Czytam i oczy przecieram ze zdziwienia, według lewackiej strony można hejtować, bo dziecko stało przy przyszłym prezydencie??? A co ma za znaczenie czy ocieplalo wizerunek czy nie, nie znamy zalozenia czynu! nawet jesli miało cokolwiek robic, to nie wolno nam, nikomu o takim malym dziecku zle mowic! k....a ! jesli jak hubertus wspominasz, byl tam na prosbe ojca, to hejtujcie ojca! usprawiedliwiacie zezwierzecenie sceny politycznej, gdzie nie wazne kogo, ale rozszarpalibyście tylko dlatego, że jest z przeciwnej partii! Wy którzy chcieliscie przepchnac ustawe o mowie ninawisci, najwiecej nawołujecie do nienawisci! No chyba zaraz rzygne !

Albo za słabo przecierasz te oczy, albo je juz zatarłeś i rozmazuje Ci się sens tego co napisałem. Zapuść krople, pomrugaj i zastanów się jeszcze raz. ( z całym szacunkiem pisane)

Opublikowano
30 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie wszyscy z nich mieli kilkuletnie dzieci to raz. Dwa ja się nigdy tym nie zajmowałem a trzy hejt wobec dziecka kilku letniego nastoletniego czy dorosłej osoby niczym się nie różni. I nie ma co tu szukać różnicy pomiędzy hejtujacymi z tej czy tamtej strony sceny politycznej. Każdy kto to robi robi źle ale z drugiej strony taka jest cena polityki i pokazywania dzieci publicznie przez polityków zwłaszcza w tak podzielonej Polsce. 

Jak piszesz że hejt kilkuletniego dziecka to to samo to jesteś tak samo pojebany jak Ci co hejtuja. To jest ta wasza zj***na tolerancja....tfu . Świnie Nie ludzie.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
12Pafnucy napisał:

2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

ale niektórzy jak zwykle

Czytać nie potrafisz?

Wyraźnie napisał że zjeby hejtują

Odnoszę wrażenie, że jak kto pisze o zyebach i nie poda nazwisk, albo choć środowiska to się nie liczy. Czyli żeśmy zatoczyli koło.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Jak piszesz że hejt kilkuletniego dziecka to to samo to jesteś tak samo pojebany jak Ci co hejtuja.

Tak szczerze, ten hejt jest okropny. Ale i politycy nie wiem po co lansują się rodzinami ... Jeszcze w przypadku prezydenta żona ma jakieś znaczenie, ale w przypadku premiera, marszałka Sejmu/Senatu czy posłów jest nic nie znaczącą osobą ... Chociaż w przypadku ostatniego prezydenta to i żona za wiele nie znaczyła, robiła tylko jako ozdobnik w najważniejszych uroczystościach a jakieś ważniejsze wypowiedzi to z całej kadencji by policzył na palcach jednej ręki ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
mirro napisał:

2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Może nie przewidział że osoby z flagami na których wypisane jest tolerancja, równość, akceptacja robią takie rzeczy?

Przepraszam, to jak facet z tak niskim poziomem wyobraźni został szefem IPN? Jak kieruje tym zespołem ludzkim? Facet który grzebie w historii i tej najbardziej plugawej jej części gdzie trup ściele się gęsto a sam jest obiektem ataków myśli że odpuszczą jego rodzinie? No to ani jak szef, ani jako ojciec egaminu nie zda.

Ten trup jest polski i musi być robiony przez obcych. Taka specjalizacja. Miejmy nadzieję, że to nie będzie prezydent wiecznie poszkodowanego narodu i jestem w tym optymistą bo o sukcesach na odcinku - głucho.

Opublikowano
25 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tam z polityką...

Lepiej se pojeździć....😝

17491223743045426678759424653829.jpg

Zbyszek a co powiesz na wypowiedź dla Onetu Twojego ulubionego prezydenta starego komunisty TW Bolka , chce odstrzelić wszystkich którzy mu się nie podobają , to jest demokracja ?

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tak szczerze, ten hejt jest okropny. Ale i politycy nie wiem po co lansują się rodzinami ... Jeszcze w przypadku prezydenta żona ma jakieś znaczenie, ale w przypadku premiera, marszałka Sejmu/Senatu czy posłów jest nic nie znaczącą osobą ...

Jaki publiczne wystąpienie to żaden lans. Chyba normalne jak pokazuje swą rodzinę dzieci. 

Tu macie kilka nazwisk tych zjebów niech ludzie widzą z kim mają doczynienia...jebać takke zachowania i tyle. 

https://www.facebook.com/share/p/1AXRirVU9z/

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Jaki publiczne wystąpienie to żaden lans. Chyba normalne jak pokazuje swą rodzinę dzieci. 

No właśnie lans ... To ty kandydujesz na prezydenta a nie twoja żona czy dzieci ... A wystawianie rodzinki to jest granie na wynik, czyli wciąganie jej w politykę, a jak stajesz się stroną politycznego sporu to druga strona atakuje ...

Nie pochwalam hejtu na dziecko, ale nie pochwalam też wciągania rodziny w kampanię wyborczą ... W sumie o rodzinie prezydenta powinniśmy wiedzieć tylko czy jego żona jest w miarę wyględna ;) Bo i tak robi tylko za ozdobnik ... Zadania żony prezydenta to ładnie się uśmiechać i dobrze wyglądać w kieckach xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Z rodziny Wałesy to kojarze "pomrocznośc jasną", wnuka bandyte, Dudówne, że pali papierosy i się uczy, Kwaśniewska że nie ma dzieci. Ale że ktoś publicznie pisał że skończy w burdelu czy jest głupia jak ojciec to nie wiem. Może coś tam było w jakieś tam mikroskali bo debile są.wszędzie ale nie kilkaset wpisówi tysiące polajkowań.

Marysi Wałęsy nie znasz? No nie bo ta miała z dziewięć lat jak stary został prezydentem. I patrz. Nie znasz...

Siedzacybyk napisał:

Czy wy usprawiedliwiacie hejtowanie kilkuletniego dziecka?! Czytam i oczy przecieram ze zdziwienia, według lewackiej strony można hejtować, bo dziecko stało przy przyszłym prezydencie??? A co ma za znaczenie czy ocieplalo wizerunek czy nie, nie znamy zalozenia czynu! nawet jesli miało cokolwiek robic, to nie wolno nam, nikomu o takim malym dziecku zle mowic! k....a ! jesli jak hubertus wspominasz, byl tam na prosbe ojca, to hejtujcie ojca! usprawiedliwiacie zezwierzecenie sceny politycznej, gdzie nie wazne kogo, ale rozszarpalibyście tylko dlatego, że jest z przeciwnej partii! Wy którzy chcieliscie przepchnac ustawe o mowie ninawisci, najwiecej nawołujecie do nienawisci! No chyba zaraz rzygne !

Wolno mówić. Wolno też przyebać temu co przegina pałę w tej gadce.

12Pafnucy napisał:

8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Truskawki w reklamówce, weź idź pan w ... 

Oj bo nie miałem w co se zerwać....🤭

Turbodojrzewane...