Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Image

Patryk Słowik

W tym kraju nie da się skompromitować.
Po ujawnieniu przez 
@p_figurski
 i przeze mnie, że rektor Uniwersytetu w Siedlcach składał propozycje korupcyjne, źle gospodarował majątkiem państwowym i wysyłał paskudne wiadomości pracownicom, prezydent Siedlec powołał go do rady biznesu.

po-tologia gorsza niż nowotwór, wszystko zainfekują

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

6 minut temu, DTaras napisał(a):

Ty masz jakiś automat? Nikt nie jedzie. Karola dopiero legendują chyba bo temat życiorysu układa jego żona - chyba ślubna.

Chociaż byś darował pisanie takich głupot, wystarczy wpisać w google. Oczywiście, że nikt 🤣:

https://wiadomosci.wp.pl/fala-hejtu-na-corke-nawrockiego-co-zrobi-nowy-prezydent-7163983472372512a

Komentarze nieformalnego internetowego ruchu popierajacego zazwyczaj KO to jest nikt właśnie. Dziecko łatwo wyuczyć i skoro się je wywala przed publikę to się je wykorzystuje. Ja bym tego córce nie zrobił ale to nie mój cyrk. On ma jeszcze starsze dziecko, świadome i potrafiące się bronić. W moim pojęciu żaden interes nie usprawiedliwia wykorzystania wizerunku drugiej, zależnej osoby bo świat upadabnia się do fajsbuka pod każdym względem.

jarecki napisał:

jakiego Mentzena , koalicja KO ma wiekszość , po prostu zamiast Tuska kogoś z KO , ten premier ma słabe notowania , zresztą jest zwyczajnie kiepskim strategiem ostatnio , obrażał nowego prezydenta , obrażał Trumpa i jak Ty sobie to dalej wyobrażasz ? Nawet to jego wystąpienie powyborcze nie przystało na premiera , ja oczekuje zdecydowanie więcej

Świat nie polega na obrażaniu się na byle co. Trum to wie, Nawrocki jak nie wiedział to już mu to wbili do łba tylko to społeczeństwo jakieś takie smarkate...

jarecki napisał:

jakiego Mentzena , koalicja KO ma wiekszość , po prostu zamiast Tuska kogoś z KO , ten premier ma słabe notowania , zresztą jest zwyczajnie kiepskim strategiem ostatnio , obrażał nowego prezydenta , obrażał Trumpa i jak Ty sobie to dalej wyobrażasz ? Nawet to jego wystąpienie powyborcze nie przystało na premiera , ja oczekuje zdecydowanie więcej

Mierz siły na zamiary. Czas jest podły do rządzenia. Nawet z mojej przypodlogowej perspektywy - 5 pierwszych miesięcy tego roku na minusie.

Opublikowano
31 minut temu, jarecki napisał(a):

Rudy do dymisji 

Opublikowano
3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Poszukaj przy drodze we wjezdzie..tam wszystko odkładasz😆

Ja mam 5 bram więc wszędzie mam wjazd.

Może se jakąś paletę rozwalona położę??

Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak już jego obrzucili błotem to teraz bedą jechać po żonie i dzieciach. 

Mówienie prawdy nazywasz obrzucaniem???

Dziwne macie standardy, 

58 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Jeśli kogoś wspólnie popierają świr i impotent to Polak powinien..

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

Mówienie prawdy nazywasz obrzucaniem???

Obrażanie 7 letniego dziecka według ciebie to mówienie prawdy? Dziwne tam macie standardy w tej Galicji. Takie proeuropejskie i nowoczesne.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Wszystkiemu jest winna 2 wojna światowa czyli Niemcy .

W filmiku co powiadają żydzi szczególnie od 40 min do 43 min . Warto całość .

Jak by nie było 2 wojny światowej nie było by Holocaustu - Wołynia i mordów stalinowskich . 

Podział Polski na tych lepszych i gorszych jak to @jacus stale podkreśla myśli że pochodzi z Elitarnej większości jak Profesorowie . Hartman i inni jemu podobni .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Obrażanie 7 letniego dziecka według ciebie to mówienie prawdy?

Generalnie świat jest zły. I fater tego dziecka powinien się liczyć z możliwością wylania wiadra pomyj również na jego latorośl, bo na niego samego wylało sie oberwanie chmury. I teraz pytanie, czy postawienie dzieciaka obok siebie było spontaniczne, czy wynikało z k**ewskiej kalkulacji. Miało ocieplać i utrwalać wizerunek ojca, wspaniałej rodziny, czy dzieciak tam stał bo nie mieli go z kim w domu zostawić? Jeśli zaś to pierwsze, to niech ojciec teraz wytłumaczy dzieciakowi dlaczego ( pomimo teho że to katolicki kraj) jakieś zjeby hejtują go w internecie. taka rola ojca . 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Generalnie świat jest zły. I fater tego dziecka powinien się liczyć z możliwością wylania wiadra pomyj również na jego latorośl, bo na niego samego wylało sie oberwanie chmury. I teraz pytanie, czy postawienie dzieciaka obok siebie było spontaniczne, czy wynikało z k**ewskiej kalkulacji. Miało ocieplać i utrwalać wizerunek ojca, wspaniałej rodziny, czy dzieciak tam stał bo nie mieli go z kim w domu zostawić? Jeśli zaś to pierwsze, to niech ojciec teraz wytłumaczy dzieciakowi dlaczego ( pomimo teho że to katolicki kraj) jakieś zjeby hejtują go w internecie. taka rola ojca . 

Widzisz. Wiekszość ludzi uważa że jest to ohydne i wystarczy wpisać w google, ale niektórzy jak zwykle szukają usprawiedliwienia i obwinienia ojca. Takie PO wskie standardy. Na sztandarach tolerancja, równość a w rzeczywistości finansowanie zawodowych hejterów jak np współpracownik Trzaskowskiego, twórca sokzburaka, którego niby zwolnił z ratusza ale odnalazł się w spółce skarbu państwa🤣

https://youtu.be/oGCMLUK_1K0?feature=shared

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Widzisz. Wiekszość ludzi uważa że jest to ohydne i wystarczy wpisać w google, ale niektórzy jak zwykle szukają usprawiedliwienia i obwinienia ojca.

Przyczyna i skutek. Nic więcej. Dziecko może nie przewidywać pewnych skutków zaś ojciec powinien. Jeśli nie przewiduje, to pomimo całej ohydy hejtu nie spełnia swej podstawowej roli, czyli ochrony swojej rodziny. Chyba że ma to w pi.dzie i brnie w upatrzonym kierunku. Tak se pościelał , to tak się yeż wyśpi. Niestety jego rodzina też.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Przyczyna i skutek. Nic więcej. Dziecko może nie przewidywać pewnych skutków zaś ojciec powinien. Jeśli nie przewiduje, to pomimo całej ohydy hejtu nie spełnia swej podstawowej roli, czyli ochrony swojej rodziny. Chyba że ma to w pi.dzie i brnie w upatrzonym kierunku. Tak se pościelał , to tak się yeż wyśpi. Niestety jego rodzina też.

Może nie przewidział że osoby z flagami na których wypisane jest tolerancja, równość, akceptacja robią takie rzeczy?

W sumie to napędzi mu to tylko zwolenników a PO przeciwników.

Dzieciakowi wytłumaczy. Do zaprzysiężenia będzie miała względny spokój.

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Może nie przewidział że osoby z flagami na których wypisane jest tolerancja, równość, akceptacja robią takie rzeczy?

Przepraszam, to jak facet z tak niskim poziomem wyobraźni został szefem IPN? Jak kieruje tym zespołem ludzkim? Facet który grzebie w historii i tej najbardziej plugawej jej części gdzie trup ściele się gęsto a sam jest obiektem ataków myśli że odpuszczą jego rodzinie? No to ani jak szef, ani jako ojciec egaminu nie zda.

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał(a):

Facet który grzebie w historii i tej najbardziej plugawej jej części gdzie trup ściele się gęsto a sam jest obiektem ataków myśli że odpuszczą jego rodzinie? No to ani jak szef, ani jako ojciec egaminu nie zda.

Tylko ci plugawcy mienią się być wykształconymi ludźmi, to coś tu chyba nie tak z tym wykształceniem, jak bydlak może być wykształcony?

18 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A zabronione zwrócić uwagę slepcowi?😆

Jak ty zwracasz to ok, ale ktoś inny zwraca tobie, to brak tolerancji nie?  :P

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

to coś tu chyba nie tak z tym wykształceniem, jak bydlak może być wykształcony?

Oczywiście. Ale bydlęctwo bierze górę .

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Desperado napisał(a):

Jak ty zwracasz to ok, ale ktoś inny zwraca tobie, to brak tolerancji nie?  :P

Bo wtedy to śmieszne nie jest....🤭 

Sam wiesz najlepiej...😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
3 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak już jego obrzucili błotem to teraz bedą jechać po żonie i dzieciach. 

Taka u nas widać tradycja dostawało się rodzinie Wałęsy potem Kwaśniewskiego Kaczyńskiego Komorowskiego i Dudy dlaczego teraz ma być inaczej. Zmieniały się tylko strony z których leciało błoto. Ci którzy się tym lubują nie byli wcale mega kulturalni wobec Kwaśniewskich czy Komorowskich. Nie różnili się niczym od tych którzy obrzucali/obrzucają Kaczyńskich Dudów czy teraz Nawrockich.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v