Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Aaaaa kiedyś dwu takich zajumało księżyc. I co Ty na to?😂

jednego bozia pokarała i został bożyszczem po śmierci, a drugi był sprytniejszy (to ten zły bliźniak, bo zawsze jest ten dobry i zły wśród bliźniaków) i został bożyszczem za życia.

Jest jeszcze jeden co według niektórych chce ukraść Polskę, też jest bożyszczem za życia, tylko mu nie idzie, ale rudzi zawsze mają w życiu pod górkę🤣

• Haha 2
Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał(a):

Trzeba być skończonym kretynem żeby na wizji pchać se coś do pyska i myśleć że nikt nie zauważy.🤣

Kto jak kto, ale Ty nie powinieneś pisać bzdur, w które sam nie wierzysz.

Opublikowano
4 godziny temu, galan99 napisał(a):

nie ma nic gorszego niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję"

niegłupie
no nie ja to wymyśliłem
pewnie mam za niskie wykształcenie :P

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Zauważ że nie napisałem co to było. Jeżeli nie był to zaś lek ratujący życie, to w czasie tej debaty raczej w dobrym tonie było nie wkładać se do paszczy niczego. No jakieś standardy utrzymajmy. Może zaraz kanapki zaczną szmać na wizji, bo głód poczują.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał(a):

Wystarczyło powiedzieć że musi wyjść na chwilę bo nie wytrzyma, tam dać pod dziąsło i by było po temacie ... Czasami tak bywa, że człowiek musi wyjść za potrzebą ...

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

To w sejmie...

Elitom wolno...🤭

Nie kanapki, a Chińczyka, to chyba było jakieś chińskie żarcie xD

Opublikowano
17 minut temu, Ulman napisał(a):

A jak mniej ukradł to nie jest złodziej?

To zależy jak skończy.- Jak za łapówki kupi posiadłość w Szwajcarii i będzie chodził po telewizjach to będzie autorytetem. Jak za lewą kase założy 17 kont i dostanie kilkanście mieszkań ale za to zabije go jakiś oszołom to będzie bohaterem.

Opublikowano

Co chcą niby pokazać ludzie ci niby wykształceni, którzy w internacie ostentacyjnie niby wyjeżdżają z Polski, bo większość głosowała nie po ich myśli? no chyba kopa w d*pę na drogę, tylko w razie jakiegoś kataklizmu, niech nie skamlą żeby samoloty po nich wysyłać za nasze pieniądze, jak raz już tak było.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Nie kanapki, a Chińczyka, to chyba było jakieś chińskie żarcie xD

A to wszystko zmienia....🤭

2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Co chcą niby pokazać ludzie ci niby wykształceni, którzy w internacie ostentacyjnie niby wyjeżdżają z Polski, bo większość głosowała nie po ich myśli? no chyba kopa w d*pę na drogę, tylko w razie jakiegoś kataklizmu, niech nie skamlą żeby samoloty po nich wysyłać za nasze pieniądze, jak raz już tak było.

Fajne takie podejście...widać że żeś katolik i miłość do bliźniego zawsze z ciebie się wylewa....😆

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wystarczyło powiedzieć że musi wyjść na chwilę bo nie wytrzyma, tam dać pod dziąsło i by było po temacie ... Czasami tak bywa, że człowiek musi wyjść za potrzebą ...

Dalej nie rozumiesz o co chodziło, jakby wyszedł za potrzebą to byś ryczał że mu prostata alarmuje.    

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A to wszystko zmienia....🤭

Fajne takie podejście...widać że żeś katolik i miłość do bliźniego zawsze z ciebie się wylewa....😆

W d*pę może ich pocałuje, to pewnie też dopiszesz jakąś teorię

• Like 1
Opublikowano

W d*pę może ich pocałuje,

Nie ważne jak tam się zabawiacie, byle było bezpiecznie. Nie pytam nie oceniam,😂

Opublikowano

Powinni przeczytać wypowiedź Twardocha i wziąć sobie do serca, pięknie objechał Gretkowską, Hartmana czy Bilewicza, jeden fragment tylko wkleję bo mi się podoba co przytoczył

"To już nawet nie jest zabawne, te wszystkie końce i emigracje, to już tylko nuży i dłuży się jak zima w Polsce, jak równie zużyty wiersz Brechta o narodzie, który nie zasługuje już na zaufanie rządu i w związku z tym rząd powinien może rozwiązać naród i wybrać sobie drugi"

Opublikowano
1 godzinę temu, Dastan napisał(a):

No tylko dziadek został i bez mieszkania, bez kasy i bez opieki 🤣

Kolejny platformerski kłamca

1 godzinę temu, galan99 napisał(a):

Znalazł się pierwszy, który chce uciekać z idącego na dno rządu Tuska ,że jest spakowany .

Uj z nim, niech idzie w pizdu na pole kapusty, skąd przyszedł, nikt po nim płakał nie będzie, szmaciarz.Myślał że karierę zrobi u boku Tuska😆

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, galan99 napisał(a):

Znalazł się pierwszy, który chce uciekać z idącego na dno rządu Tuska ,że jest spakowany .

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba

Nigdzie nie ucieknie. Koryto ważniejsze. Co miesiąc wpada ponad 20 tys. Myślisz że z tego zrezygnuje?

33 minuty temu, Desperado napisał(a):

Nie wiem o co chodzi ale co przegrane wybory mówią że wyjada a nie wyjeżdżają. Wqrwia mnie to trochę. Mogli by zorganizować jakąś zrzutke jak nie mają za co, czy coś to wysłał bym pare złotych. 

Co raz głupsze się to robi.

Nie wygrywa się następnych wyborów, jeżeli po przegranej obraża się wszystkich w koło.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 3
Opublikowano
26 minut temu, dysydent napisał(a):

niegłupie
no nie ja to wymyśliłem
pewnie mam za niskie wykształcenie :P

to słowa dawnego prlowskiego aktora J. Dobrowolskiego. Popadł w niełaskę u komuchów bo walił prawdę im w oczy, zwłaszcza po pijaku.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Na pewno prawda..15 milionów... tiaaaa 

No jak zwykle Tusk skłamał, może będzie 1,5 miliona 🤭

45 minut temu, mirro napisał(a):

Zauważ że nie napisałem co to było. Jeżeli nie był to zaś lek ratujący życie, to w czasie tej debaty raczej w dobrym tonie było nie wkładać se do paszczy niczego. No jakieś standardy utrzymajmy. Może zaraz kanapki zaczną szmać na wizji, bo głód poczują.

No jedna pani jadła w sejmie druga niedawno się kąpała, także już nic w Polskiej polityce mnie nie zadziwi 😛

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, Desperado napisał(a):

Żaden nie zrezygnuje i pójdzie na dno z tym rządem, który sam przyznał że przez półtora roku nie robił nic.

Trochę powsadzali do pierdla wspaniałych Mateuszowych fachowców.

A ten bajzel pozostawiony przez poprzednią ekipę, to nic, a sprawy bieżące?

Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

Degeneracja i wstyd na cały świat żeby głową państwa aspirującego do światowej czołówki był taki typ. 

Oj człowieku, gdyby wszystkie głowy państwa były takimi typami to świat byłby idealny.

9 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

druga niedawno się kąpała

Anna Wanna😆

Opublikowano
59 minut temu, mirro napisał(a):

znam jednego, co kanapki w reklamówce brał do samolotu, ameryki nie odkryłeś

39 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nigdzie nie ucieknie. Koryto ważniejsze. Co miesiąc wpada ponad 20 tys. Myślisz że z tego zrezygnuje?

Nie wiem o co chodzi ale co przegrane wybory mówią że wyjada a nie wyjeżdżają. Wqrwia mnie to trochę. Mogli by zorganizować jakąś zrzutke jak nie mają za co, czy coś to wysłał bym pare złotych. 

Co raz głupsze się to robi.

Nie wygrywa się następnych wyborów, jeżeli po przegranej obraża się wszystkich w koło.

widzisz, to jak na forum  jedni starają się dyskutowac argumentami i faktami, a inni tylko epitetami

i w dodatku, aby więcej, błota, aby głośniej

a jest takie powiedzenie - mądry głupiemu zawsze ustąpi, a osła puszcza się przodem, żeby nie stratował