Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, mirro napisał(a):

Trzeba być skończonym kretynem żeby na wizji pchać se coś do pyska i myśleć że nikt nie zauważy.🤣

no chyba nie, bo jednak zadziałało i między 1 a 2 turą zabrał Trzaskowskiemu młody elektorat

1 minutę temu, DTaras napisał(a):

No jak. Każdy dwulatek wie, że jak on nie widzi to go niewidać..

aż mi przypomniałeś sand-up sochy o 2 turze wyborów, polecam

Edytowane przez Takeda
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, DTaras napisał(a):

Każdy płaci za siebie - jest równouprawnienie....

ale ten sam kurs i dwie różne stawki, toż to nie jest inkluzywne, jawna dyskryminacja kobiet pracy, co prawda od negocjowalnego afektu ale zawsze...

Edytowane przez Takeda
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Uwierzyłeś w tę bajkę, że snusa Batyr łykał by Trzaskowskiego zmusić do pójścia na testy? Serio? To było dla młodych, że Batyr swój chłop i coś tam tego może wącha może ćpa może pali ale coś ten tego.;

Ja nigdy nie byłem w żadnej partii.

Ty wierz w bajki tuska.

Pełna zgoda Z Zandbergiem .

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
galan99 napisał:

7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Umknął ci mały wątek on brał za to kasę. A to już paragraf i są na to świadkowie i to wcale nie ten wasz Murański. Taksiarz bierze kasę za kurs on wg tych świadków brał kasę za załatwienie dziewczyny za kontakt do niej itd.

Ja pier**lę jaki ty masz zie...y umysł .

Prostytutki mogą  działać,  jedynie na własną rękę legalnie .

I wtedy wpier..ul od ochrony też biorą na własną twarz. Daj spokój. Jak sutenerstwo jest nielegalne to go niema? Serio?

Opublikowano

A cóż tak pięknego się wydarzyło?

List pochwalny od tuska za materialne wsparcie kampanii czy inny powód?🤭

Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał(a):

Piękny dzień dzisiaj. Ale bym se pościgał jakiegoś PiSowca.😂

Możesz lepiej, podpowiem ganiaj za monią Pawłowską, michałem wypijem czy gill-piątek to za jednym zamachem obskoczysz wszystkie partie🤣

Opublikowano
56 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale Murąński tu niema nic do tego mieszkania na ten przekręt jest masa dokumentów.

ty się nie kompromituj  

18 minut temu, mirro napisał(a):

wojskowi głosowali na Nawrockiego w 70% a przy granicy 90% 

jachira pojechała im po ambicjach  

17 godzin temu, jacus napisał(a):

wiekopomna chwila -alfons zastapi debila..

przyszły zięć ? 

14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Coraz bardziej jestem przekonany, że to dobrze że wygrał Nawrocki...🤭

a na kogo głosowałeś ? 

Opublikowano

jedna obietnica już spełniona :D 

Karol Nawrocki

"Zagonię ten leniwy rząd do pracy".

Donald Tusk

"Ruszymy z robotą, bez względu na okoliczności, bo po to zostaliśmy wybrani".

niemiecki sługus boi się karola :D 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Przysięgę wojskową składałeś bratniej armii czy  wierność Polsce ?.

Ja, obywatel Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej, stając w szeregach Wojska Polskiego, przysięgam Narodowi Polskiemu być uczciwym, zdyscyplinowanym, mężnym i czujnym żołnierzem, wykonywać dokładnie rozkazy przełożonych i przepisy regulaminów, dochować ściśle tajemnicy wojskowej i państwowej, nie splamić nigdy honoru i godności żołnierza polskiego. Przysięgam służyć ze wszystkich sił Ojczyźnie, bronić niezłomnie praw ludu pracującego, zawarowanych w Konstytucji, stać nieugięcie na straży władzy ludowej, dochować wierności Rządowi Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej. Przysięgam strzec niezłomnie wolności, niepodległości i granic Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej przed zakusami imperializmu, stać nieugięcie na straży pokoju w braterskim przymierzu z Armią Radziecką i innymi sojuszniczymi armiami i w razie potrzeby nie szczędząc krwi ani życia mężnie walczyć w obronie Ojczyzny, o świętą sprawę niepodległości, wolności i szczęścia ludu. Gdybym nie bacząc na tę moją uroczystą przysięgę obowiązek wierności wobec Ojczyzny złamał, niechaj mnie dosięgnie surowa ręka sprawiedliwości ludowej".

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A co to się stało że hubcio obrazków już trzeci dzień nie wstawia 🤔🤭😅

spokojnie będzie nowy temat, zaraz będzie się można naśmiewać z Kaczyńskiego, że Nawrocki urwał się ze smyczy, bo wychodzi, że pokazał prezesowi pierwszego faka i Kuchciński nie będzie w jego kancelarii pracował, a prezes chciał.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Takeda napisał(a):

spokojnie będzie nowy temat, zaraz będzie się można naśmiewać z Kaczyńskiego, że Nawrocki urwał się ze smyczy, bo wychodzi, że pokazał prezesowi pierwszego faka i Kuchciński nie będzie w jego kancelarii pracował, a prezes chciał.

Bardzo dobrze postąpił czas na zmiany na nowych ludzi . Byle nie KO.

Cytat .

Nawrocki już odmówił Kaczyńskiemu. Będzie trudny we współpracy .

Prezes PiS Jarosław Kaczyński na spotkaniu z Karolem Nawrockim przy Nowogrodzkiej zaproponował, aby Marek Kuchciński został ministrem w nowej Kancelarii Prezydenta. Ale Nawrocki się postawił i odmówił wzięcia starego wiarusa Kaczyńskiego na swojego współpracownika.

Edytowane przez galan99
Opublikowano

8 godzin temu, witejus napisał(a):

Ty się całe lata ośmieszasz, co chwilę

Wenecję jeszcze pamiętasz?

8 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Tu należy zacytować ich guru  To są tacy ludzie to jest takie stanowisko 

Nie wiem czy ktoś pamięta co pisał na temat byłej wiceminister Gembickiej niejaki Tomuś pseudonim bobek, chyba w temacie o pogodzie, ja rozumiem  że można nie popierać tej czy innej opcji ,ale obrażać tam padało maciora i wiele innych ,i taki ktoś uważa się za faceta 🤦

Takie środowisko ,uważają się za wykształconych, bogatych , nieskazitelnych itd 

Co podoba ci się?🤣

8 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Czemu ty zostałeś tam w swoim zadupiu?

I o czym to świadczy?

Nigdy nie napisałeś skąd jesteś.

Mnie wnuki z wąsami nie będą rysować..

Nigdy nie napisałem skąd jestem ?bredzisz..

Zadupie 15 km od Krakowa 🤣

To jak nazwać wasze wymierające dziury?

7 godzin temu, binek napisał(a):

Po tym co pije też się żyga

7 godzin temu, bezbarwny napisał(a):

Pisałeś wiele razy, to fakt. Można było odnieść wrażenie, że Ty majętny i mieszkasz w pałacu. Nie będę się nad Tobą znęcał i napiszę tylko, że okazało się, że ani Ty bogaty królewicz, ani w pałacu nie mieszkasz. 
Skoro wiesz, że ja osiedlony na ziemiach zachodnich, to skąd to wiesz? Ano stąd, że pisałem wielokrotnie o tym, a i skąd przybyli tu moi przodkowie, również pisałem. Na Twoje zawołanie, powtarzał się nie będę. 

Bo czasu mam na tyle żeby czytać wasze posty..

Trochę Polski widziałem to i wiem jak wyglądają wasze poniemieckie chałupy od wojny nie remontowane.l

7 godzin temu, robert1226 napisał(a):

Trzeba przestać obserwować ten temat , bo to już przechodzi ludzkie pojęcie co ta pisowska mafia tu wypisuje .

A czemu? Można się z lumpenproletariatu pośmiać 

Żeby dyskutować z pisuarem trzeba wiedzieć co ma w głowie.nie same plewy paru ma

7 godzin temu, witejus napisał(a):

Na takiej że ja tak uważam, linka nie podam

W piwnicy na suficie po ostatnich ulewach ci się objawiło 

7 godzin temu, rocknrollnik1 napisał(a):

zaraz ci odpiszą, że naoglądałeś się radia rydzyka i nasłuchałeś trwam itd. Oni nie potrafią wyciągać wniosków z własnych obserwacji tylko ślepo wierzą w lewackie media sączące im nienawiść do własnej ojczyzny od lat. Wystarczy porównać sobie dwie opcje : 

-L . Kaczyński -warto być Polakiem

-D .Tusk -polskość to nienormalność.

Przeczytaj całą wypowiedź Tuska..

Może swoim pisowskimi umysłem zrozumiesz.choc wątpię..

6 godzin temu, Takeda napisał(a):

napisałbyś to o Trzaskowskiej, odpowiedziałbym tobie tak  samo, prymityw z ciebie i tyle. Wpadła mając 16 lat to nie znaczy, że jak ty twierdzisz kurwiła się na prawo i lewo. Nawet twój idol Braun byłby zniesmaczony. Popierdzielasz w krótkich spodenkach jak wieczny piotruś pan

Taaa za pierwszym razem.

Masz żonę i dzieci?? Wątpię 

6 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

Być możę dlatego, przypomnę Ci, niemcy jako pierwsi najechali na Polskę. Ta wojna to przede wszystkim grabierze, wywożenie co się dało. Z samego pałacu poniatowskich wywieziono 40 wagonów dóbr materialnych, a to był tylko początek. Ruscy to oblizali tylko kośćpo tym co zrobili niemcy. Jakby nie patrzyć, niemcy to cwany naród, a ruscy to jednak takie trochę orki :)

Konfederacji kucyku poczytaj troche

5 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Ale zaznaczyłem, że nie musieli popierać Trzaskowskiego wystarczyło powiedzieć, że każdy z nich jest beeee i nie radzą głosować. A płot jest z aluminium.

A tym czasem Karol zrywa się Jarkowi ze smyczy.😄 Już mu chcieli Kuchcińskiego wsadzić normalnie cyrk.

W poniedziałek 2 czerwca w siedzibie Prawa i Sprawiedliwości przy ulicy Nowogrodzkiej w Warszawie odbyła się narada, w której uczestniczyli między innymi Karol Nawrocki oraz Jarosław Kaczyński. "Newsweek" poinformował, że Kaczyński zaproponował podczas tego spotkania Nawrockiemu, aby Marek Kuchciński został ministrem w nowej Kancelarii Prezydenta. Jednak Nawrocki miał odrzucić tę propozycję.

Poczytaj o kuchcinskim🤣

5 godzin temu, jarecki napisał(a):

bo to niemcy zburzyli Polskie miasta , w czasie Powstania Warszawskiego celem było jak największe zniszczenia miasta , tak samo jak teraz izrael bombarduje palestyne , Ruscy nie bombardowali miast 

Doucz sie

5 godzin temu, Ulman napisał(a):

Najwięcej winy e rozpieprzeniu wawy mają powstańcy.

Ich dowódcy . Prawdziwi patrioci z Londynu i ich polscy doradcy którzy ich oszukiwali..

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

Mnie wnuki z wąsami nie będą rysować

Z bebzonem?

Ile masz Jacuś w pasie?🤭

2 minuty temu, jacus napisał(a):

Zadupie 15 km od Krakowa 🤣

To jak nazwać wasze wymierające dziury?

To jak to się stało że obok takiej agromelacji w takim syfie żyjesz?

Opublikowano

Poczytaj co jeden pisze o śmierci kogoś w pogodzie...

Debile są wszędzie..

Polecam. Nie tylko wici🤣porównanie wyników matur z mapą wyborów...dziwna zbieżność 

1 godzinę temu, Takeda napisał(a):

ale ten sam kurs i dwie różne stawki, toż to nie jest inkluzywne, jawna dyskryminacja kobiet pracy, co prawda od negocjowalnego afektu ale zawsze...

30 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Z bebzonem?

Ile masz Jacuś w pasie?🤭

To jak to się stało że obok takiej agromelacji w takim syfie żyjesz?

A ty ile??

A co się stało że z takiego bogactwa uciekają do Warszawy??

Nie ma pracy zdalnej?? Na miejscu w tym raju??

20 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Jeśli masz szacunek tylko do kobiet które się tobie podobają to zwykłym prostakiem 

Ty jako specjalista od kobiet 🤣🤣🤣

Jak tam slazaczka?? Co u niej słychać? Ma już męża,dzieci??

Opublikowano

Pięknie powiedziane .

cytat .

Marszałek Marek Sawicki:

"Donald Tusk nie może już być premierem. Jeśli koń nie ciągnie, to się go zmienia, a nie podstawia mu lżejszy wóz"

Koalicja wali się, wali się, hej!

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba

Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał(a):

Pięknie powiedziane .

cytat .

Marszałek Marek Sawicki:

"Donald Tusk nie może już być premierem. Jeśli koń nie ciągnie, to się go zmienia, a nie podstawia mu lżejszy wóz"

Koalicja wali się, wali się, hej!

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba

Koń zemdlał. Co on chce od konia?

images(13).jpeg.395c0b08a74205d233da744f662cd8fb.jpeg

• Haha 1