Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

batyr ma problem bo jego żona może być postawiona przed prokuratorem i sądem za czyny wyłudzenia mieszkania jakie razem poczynili ..ale będzie pośmiewisko 🤣.. w dodatku podejrzenie o przestępstwo skarbowe 🤪 

I tu bym leko przystopował. Skoro już go wybrały to niech nadal reżyserują aby większego obciachu nie było. Zesrało się to trudno - trzeba uprzątać jakoś.

mirro napisał:

Teraz, witejus napisał(a):

BYŁY NIEMIECKIE

To skąd pancerne wiedziały że tam trza słupy stawiać?😂

A to nie był Bober? Oni to chyba w Żaganiu na tamtejszych piaskach kręcili ..

12Pafnucy napisał:

Teraz, Dastan napisał(a):

A w Katyniu pewnie niemcy wymordowały polaków się zaraz okażę...

No uczono już tak...

Tylko coś daty nie pasowały...

No i Niemce durne - zakopały a potem musiały zobaczyć gdzie...

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, DTaras napisał(a):

I tu bym leko przystopował. Skoro już go wybrały to niech nadal reżyserują aby większego obciachu nie było. Zesrało się to trudno - trzeba uprzątać jakoś.

Weź uprzątnij jak tam nie wiadomo co się jeszcze wyleje. Mogą mieć na Karolka w rządzie lepszego haka niż Kaczyński. NO chyba, że Kaczyńśki obejmie władzę to też z tego może skorzystać. Tak to jest jak za młodu się prawo łamało i są dowody. Teraz te brudy może wyciągnąć dzisiejszy wróg i dzisiejszy przyjaciel kiedyś.

Była żona czy tam partnerka NIkosia wniosła proces o zniesławienie. I kolejne brudy będą prane.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, jacus napisał(a):

wyksztalconych to byla garstka.. rezta to szlachecki motloch .. zupelnie jak dzisiaj ..

No zgadza się, dzisiaj naprawdę mądrych ludzi, a przynajmniej ze zdrowym rozsądkiem w tej grupie  jest garstka, reszta to motłoch po szkołach, nie wiedzący kiedy jest obchodzone święto Konstytucji 3 Maja i szczycących się wykształceniem.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
34 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Weź uprzątnij jak tam nie wiadomo co się jeszcze wyleje. Mogą mieć na Karolka w rządzie lepszego haka niż Kaczyński. NO chyba, że Kaczyńśki obejmie władzę to też z tego może skorzystać. Tak to jest jak za młodu się prawo łamało i są dowody. Teraz te brudy może wyciągnąć dzisiejszy wróg i dzisiejszy przyjaciel kiedyś.

Była żona czy tam partnerka NIkosia wniosła proces o zniesławienie. I kolejne brudy będą prane.

|Mamy praworządne państwo chyba zarzadzane przez waszych wybrańców? O jakim praniu piszesz chłopie? 

Bardzo dobrze że będą procesy...nie jeden będzie przepraszał za brednie , i tu nawet muran nie pomoże 😄

• Like 2
Opublikowano
11 minut temu, Desperado napisał(a):

nie wiedzący kiedy jest obchodzone święto Konstytucji 3 Maja i szczycących się wykształceniem.

Co tam Konstytucja, zamierzchła prehistoria, jeden z głupich i głupszych, członek,tfu, platformy twierdził że Powstanie Warszawskie było w 1988 roku, też ,,wykształcony"

44 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Tak to jest jak za młodu się prawo łamało i są dowody.

W postaci zeznań pier...go Murana?kryminalisty, kłamcy.To przedstaw te ,,dowody"

• Like 2
Opublikowano
26 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

|Mamy praworządne państwo chyba zarzadzane przez waszych wybrańców? O jakim praniu piszesz chłopie? 

Bardzo dobrze że będą procesy...nie jeden będzie przepraszał za brednie , i tu nawet muran nie pomoże 😄

Może Tusk ramach rekonstrukcji rządu weźmie Murańskiego na jakiegoś ministra np Obnrony Narodowej?

• Haha 1
Opublikowano
30 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Co wy z tym Muranem nowy wasz idol? Chodzi o mieszkanie a numer z nim jest w pełni udokumentowany.

30 minut temu, witejus napisał(a):

W postaci zeznań pier...go Murana?kryminalisty, kłamcy.To przedstaw te ,,dowody"

Jakiego Murana ocknij się? Na numer z mieszkaniem są papiery podpisy. O ile prostytutki to jest brak dowodów o tyle numer z mieszkaniem jest w pełni udokumentowany.

Opublikowano

Następna nie wytrzymała że Rafałek nie wygrał🤣🤣🤣🤣. Jak to było? Wykształcona, obyta z dużego miasta?

Pani doktor stomatolog emanuje tolerancją i ludzką życzliwością. PO prostu, tak po ludzku:

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Następna nie wytrzymała że Rafałek nie wygrał🤣🤣🤣🤣. Jak to było? Wykształcona, obyta z dużego miasta?

Pani doktor stomatolog emanuje tolerancją i ludzką życzliwością. PO prostu, tak po ludzku:

I to są te wykształcone. Niech zapyta Trzaska czemu nie poszedł na testy, a potem rzuca oskarżenia.

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jest to chamskie ale może ją ta sytuacja z aborcją dotknęła lub kogoś z jej rodziny. Nawet w pisie przyznali swego czasu, ze grzebanie w tym kompromisie było błędem.

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

I to są te wykształcone. Niech zapyta Trzaska czemu nie poszedł na testy, a potem rzuca oskarżenia.

Uwierzyłeś w tę bajkę, że snusa Batyr łykał by Trzaskowskiego zmusić do pójścia na testy? Serio? To było dla młodych, że Batyr swój chłop i coś tam tego może wącha może ćpa może pali ale coś ten tego.;

1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Ty już przebierałeś to wiesz.    :P

Ja nigdy nie byłem w żadnej partii.

• Haha 1
Opublikowano

rudy dyktator rozdaje posady bo boi się głosowania :D 

Patryk Słowik

Jest nowy wicedyrektor Centralnego Ośrodka Informatyki. To dr Marcin Anaszewicz.
Tak się przypadkowo złożyło, że w instytucji podległej Lewicy pracę na stanowisku dyrektorskim dostał były wiceprezes partii Wiosna, wieloletni współpracownik Roberta Biedronia.
Gratulujemy!

Marcin Dobski

🔹Anna Sobieraj-Kozakiewicz została powołana na wiceprezesa KGHM ds. aktywów zagranicznych. 
🔹To córka Dariusza Sobieraja, ważnego działacza PSL z Krosna, doradcy szefa MON, W. Kosiniaka-Kamysza, lidera PSL.
🔹Wcześniej Sobieraj-Kozakiewicz była prezesem AMW Rewita (ośrodki wypoczynkowe podlegające pod MON).

forumowe po-łgłowki jest okazja dla was :D 

Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał(a):

che
nikt dla PiSu tyle nie zrobił co Rafał Trzaskowski; dwa razy przegrał z nikomu wcześniej znanymi kandydatami pisowskimi na prezydenta, no może za pierwszym razem pod "mentoratem" Komorowskiego
czy można gdzieś znaleźć lepszego promotora? xD

zapomniałeś jeszcze o tusku zwany murański , i worku ziemniaków 

@hubertuss słychać wycie znakomicie 🤣

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jest to chamskie ale może ją ta sytuacja z aborcją dotknęła lub kogoś z jej rodziny. Nawet w pisie przyznali swego czasu, ze grzebanie w tym kompromisie było błędem.

Grzebanie w kompromisie było błędem ja też tak sądzę powiem więcej gdyby wtedy w tym nie grzebali to pewnie by była 3 kadencja PiSu co nie zmienia faktu że ta niby wykształcona osoba pani dr. Jest zwykłym prostakiem ale jak to mówią "nie ma nic gorszego niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję" swego czasu obserwowałem profil następnej mądrej dr Sylwii Spurek i widziałem kto tam ja popiera była tam pani dr z Krakowa była też jakaś dr  rehabilitantka dr logopeda takze...