Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, ravoj napisał(a):

No Tusku pojechał po bandzie, ma popierdolone pomysły jak Kaczyński albo Macierewicz

A dziwisz się...od gangusow Nawrockiego wyzywają. Chyba daleko mu do osiągnięć tfuska.

Kto ma odrobinę rozumu niech posłucha,przypomni sobie. Tyle lat minęło i ludzie nie wyciągnęli wniosków 

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
21 minut temu, hubertuss napisał(a):

lubicie Mentzena i już nie jest on skończony jak był u was jeszcze wczoraj rano.

Nie lubię i dla mnie jest skończony.Że nie powiem wprost i dosadnie.

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Wy dalej widzę dziecinni jesteście. Wmawiacie innym to co sami myślicie. Ja przeżywam premier roztrzęsiony. Tylko kogo obchodzi wasze zdanie. Przynajmniej fajnie, ze znowu lubicie Mentzena i już nie jest on skończony jak był u was jeszcze wczoraj rano.

Takimi rewelacjami was karmią.

ababe832f1545bf191cbbb1f6c3e7c13.jpg

Dla mnie Mentzen był przed piwem w trakcie i teraz taki sam , jeszcze przed poparciem sam do @12Pafnucy z dwa dni temu mówiłem że na prezydenta Nawrocki a później głosujemy na konfe i Brauna , to w którym momencie go przestałem lubić 🤔

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale podniecasz się tym, że powiedział, że nie widzi powodów by głosować na Trzaskowskiego i piszesz to dużymi literami. Choć nie powiedział wprost by głosować na Nawrockiego.

Jeśli jest dwóch(a nie wiem czy wiesz, ale jest dwóch) kandydatów i mówię otwarcie,  że na jednego z nich nie zagłosuję, albo zagłosuję przeciwko niemu(Bosak), to naprawdę muszę Ci oznajmić, że zagłosuję na tego drugiego? Tak mało domyślny jesteś? 

Edytowane przez bezbarwny
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

😄

A jak wygra bonżur to już nie będziesz już aparatem partyjnym? 

Gardzę  PO i Tuskiem tak samo jak PiS i dziadem z kotem, ale powiadam Ci, że nigdy jak 20 lat pracuje, nigdy za PO ani od 15 października 2023 nie było takich poleceń, żeby coś "umorzyć" bo ktoś jest partyjny. Takie rzeczy dzieją się wysoko, na poziomie prokurator regionalnych sądów apelacyjnych, ale tylko za tych zjebów Ziobry i spółki takie polecenia leciały na sam dół do samych posterunków, co uwłacza mojej godności jako oficerowi i inteligencji. Szmacili służby od generałów po posterunkowych, wszystko mogłeś jak byłeś "ich", wystarczyło zdjęcie na wiecu żeby zostać komendantem, Kolega żeby zostać oficerem musiał 10 tysi wpłacić na kampanię takiego jednego i dziś w wojsku jest porucznikiem. Każdy awans odbywał się za zgodą partyjnego, kto miał inne zdanie był niszczony. 

Ja wiem o wiele więcej od Was, co oglądacie memy i oglądacie stanowskiego i jutuby. Dlatego wiem jak groźny jest układ PO i PiS a wy życie oddacie za Nawrockiego albo Trzaska tak jesteście nieświadomi i zmanipulowani. 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, bezbarwny napisał(a):

Jeśli jest dwóch(a nie wiem czy wiesz, ale jest dwóch) kandydatów i mówię otwarcie,  że na jednego z nich nie zagłosuję, albo zagłosuję przeciwko niemu(Bosak), to naprawdę muszę Ci oznajmić, że zagłosuję na tego drugiego? Tak mało domyślny jesteś? 

Nie wiem czy nie wymagasz zbyt wiele 🤔🤭

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, bezbarwny napisał(a):

Jak mówi, ze nie widzi powodu by głosować na jednego to nie znaczy ,ze zagłosuje na drugiego. KOnfa już dobrze wie co jest dla niej korzystne ale musi zachowywać pozory. Więc Mentzne kluczy i nie mówi wprost by głosować na Nawrockiego.

Opublikowano
5 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Wyborcy Konfy mogą zostać w domu i nie iść wcale na wybory, wtedy też nie zagłosują na Trzaska ...

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, ravoj napisał(a):

Gardzę  PO i Tuskiem tak samo jak PiS i dziadem z kotem, ale powiadam Ci, że nigdy jak 20 lat pracuje, nigdy za PO ani od 15 października 2023 nie było takich poleceń, żeby coś "umorzyć" bo ktoś jest partyjny. Takie rzeczy dzieją się wysoko, na poziomie prokurator regionalnych sądów apelacyjnych, ale tylko za tych zjebów Ziobry i spółki takie polecenia leciały na sam dół do samych posterunków, co uwłacza mojej godności jako oficerowi i inteligencji. Szmacili służby od generałów po posterunkowych, wszystko mogłeś jak byłeś "ich", wystarczyło zdjęcie na wiecu żeby zostać komendantem, Kolega żeby zostać oficerem musiał 10 tysi wpłacić na kampanię takiego jednego i dziś w wojsku jest porucznikiem. Każdy awans odbywał się za zgodą partyjnego, kto miał inne zdanie był niszczony. 

Ja wiem o wiele więcej od Was, co oglądacie memy i oglądacie stanowskiego i jutuby. Dlatego wiem jak groźny jest układ PO i PiS a wy życie oddacie za Nawrockiego albo Trzaska tak jesteście nieświadomi i zmanipulowani. 

sorki pier**lisz jak potłuczony ale ze wskazaniem na..., zdecyduj się, bo ja znam inne przypadki z twoich 20 ostatnich lat, a bardziej nie inne, ale dokładnie te same, czy to tusklandia, czy kaczystan..

Opublikowano
5 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

NO od siebie i od ciebie to na pewno .Jak dzieciaki doszukujecie się czegoś czego nie ma a czego byście chcieli. 

Opublikowano

Mentzen potrzebuje Nawrockiego do przedterminowych wyborów, subtelnie wskazuje kogo poprzeć.  Konfederacja wtedy będzie trzecią siłą w rządzie i będzie współrządzić z PiS. Nie może tego powiedzieć wprost, bo ludzie którzy nie lubią PiS a to połowa wyborców Konfy odwróci się do tej partii. Zobaczycie że tak będzie jak wygra Nawrocki.

Jednak jak wygra Trzaskowski to konfa będzie w opozycji i będzie wytykać błędy i deptać im po piętach. Wtedy za dwa lata również wejdzie do rządu na trzecim miejscu, może nawet na drugim i też na tym wygra. 

Mentzen świetnie to rozgrywa. Fanatycy i głupcy będą z niego drwić, wylewać żale na forach i w komentarzach, raz pluć raz uwielbiać, ale on sobie poradzi. Jak ktoś za piwo mówi na Mentzena "skończony" to jest po prostu kretynem, głupcem, którego można łatwo omotać. 

Gdyby Sławek nie zrobił z siebie pośmiewiska z aborcją i gwałtem, który jest nieprzyjemnoscią i tą pogardą do kobiet, miałby 20% już ostatnio 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wyborcy Konfy mogą zostać w domu i nie iść wcale na wybory, wtedy też nie zagłosują na Trzaska ...

Dzieciom z pisu nie wytłumaczysz oni dostali orgazmu bo Mentzen którego koniec wieścili powiedział, ze nie widzi powodu by głosować na Trzaskowskiego i sobie dorobili, ze na pewno zagłosuje na Nawrockiego. Którego Mentzen wyraźnie nie poparł i może np wrzucić głos nie ważny skreślając obu. i pewnie wielu z konfy to zrobi i kto im udowodni że głosowali na Batyra. Który nie jest w ich interesie by został prezydentem.

345-_1748448247_426378.jpg

429-jeszcze-rok-temu-kazdy-by-to-uznal-za-dobry-zart-ale-teraz.jpg

478-tradycyjne-prawicowe-wartosci-rodzinne-w-praktyce.jpg

565-walka-o-kawalerke-pana-jerzego.jpg

598---co-pan-sadzi-na-temat-ustawy-mowi-sie-ustawki.jpg

608-pozostaje-sie-cieszyc-ze-kandydat-obywatelski-nie.jpg

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Takeda napisał(a):

sorki pier**lisz jak potłuczony ale ze wskazaniem na..., zdecyduj się, bo ja znam inne przypadki z twoich 20 ostatnich lat, a bardziej nie inne, ale dokładnie te same, czy to tusklandia, czy kaczystan..

Ty znasz.....

Opublikowano
2 minuty temu, ravoj napisał(a):

Jak ktoś za piwo mówi na Mentzena "skończony" to jest po prostu kretynem, głupcem, którego można łatwo omotać. 

Gdyby Sławek nie zrobił z siebie pośmiewiska z aborcją i gwałtem, który jest nieprzyjemnoscią i tą pogardą do kobiet, miałby 20% już ostatnio 

to zostawiłem, pierwsze dotyczy ciebie bo w drugim tak dałeś się omotac cieciem informacji, było obejrzec cały program u Stanowskiego. I tyle z rzetelności. uprzedzając: dla mnie Konfa jest brunatna na nasze warunki, we francjii byłaby najskrajniejszą prawica, a w Izraelu co dziwne lewicą🤣

2 minuty temu, ravoj napisał(a):

Ty znasz.....

spoko spoko, zapisz się do @Ulman z tym podejściem

Opublikowano
8 minut temu, ravoj napisał(a):

Gdyby Sławek nie zrobił z siebie pośmiewiska z aborcją i gwałtem, który jest nieprzyjemnoscią i tą pogardą do kobiet,

A może i to było świetne rozegranie?

Opublikowano

Konfa jest tak samo prawicowa  jak PiS może  nawet bardziej,  czubów tam sporo, płaskoziemcy, uzdrowiciele, etc. jednak nie wiem czy kradną i nie wiem jak kradną, jak tworzą układy, bo jeszcze nie rządzą, jeszcze krzywdy z ich strony nie widziałem, nigdy na nich nie głosowałem, bo czuć rubla w ich kieszeni, ale może w przyszłości....nie wykluczam

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Otóż jest, tylko pewnie tego nie wiedzą.

Zostać sojusznikiem PiSu nie jest nikomu w interesie. Zobacz jak skończyła Samoobrona, Gowin, Ziobro, Kukiz, gdzie teraz są ...

• Thanks 1
Opublikowano
GRZES1545 napisał:

Zacznij słuchać ze zrozumieniem kolegów zza odry. I o banały nie będziesz pytał.

Ale żeee z Głogowa, Walbrzycha? Czy w drugą stronę?

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, witejus napisał(a):

Otóż jest, tylko pewnie tego nie wiedzą.

To jest właśnie wasza dziecinada i urojenia. Wmawiacie sobie coś czego nie ma. Wszyscy wiedzą, że ewentualna wygrana Batyra umocni pis. A to jest przeciwnik konfy na prawicy. Wygrana Trzaskowskiego osłabi pis i da pole na prawicy konfie. To jest logiczne wszyscy to rozumieją ale nie wy.

Gdyby Batyr wygrał i upadł rząd Tuska to konfa nie chce być sojusznikiem tj przystawką pisu. Oni muszą walczyć by to pis był przystawką jak nie to skończą jak inne przystawki pisu czy po czy tam ko. Jak by byli traktowani przez pis to już Bielan pokazał dwa dni temu i oni w konfir to zrozumieli Patrz odpowiedź Mentzena do Bielana.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v