Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Jak Czaskoski nie wygra

To 🌈będzie tylko na niebie i dalej będzie fajnie

Za bardzo obrzydzona..

Ty, a ja trzask, to będziesz z  rana bramę otwierał?

Toż to mogą wleźć ciapate...na posesję...

Mogą zechcieć..na jawie se pojeździć,.🙆

4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Niby pedalska tęcza jest inna bez jednego koloru. 

Tęcza była znakiem przymierza Noego z Bogiem kiedy pojawiła się gdy opadły wody potopu.

Miał czerwone wstążeczki wtedy?

Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Za bardzo obrzydzona..

Ty, a ja trzask, to będziesz z  rana bramę otwierał?

Toż to mogą wleźć ciapate...na posesję...

Mogą zechcieć..na jawie se pojeździć,.🙆

Miał czerwone wstążeczki wtedy?

Nie wiem. Jestem facetem i rozróżniam tylko  trzy kolory - fajny, pedalski i ch*jowy.

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Albo on miał zamiar cokolwiek naprawiać? Chodziło tylko o to żeby wsadzić swoich a wywalić pisowskich, jak zawsze.

To mówisz że Platforma cały czas prowadzi politykę Pisu ? I co na to @hubertuss :ph34r:.

Godzinę temu, Agrest napisał(a):

Nadaje się🤣 

Dziś o jego istnieniu się dowiedziałem. Ciekawa postać

https://www.facebook.com/share/v/19TWARy37u/

Kto to jest wiedziałem ze względu na jego "karierę sportową" i wojnę z Najmanem.

Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Według Tuska zawodnik MMA i aktor. Wiarygodny świadek. 

https://www.facebook.com/share/v/1ZmKuGVVzr/

Taki z niego aktor jak i zawodnik MMA. Jedyny sukces to zwycięstwo nad Najmanem po roku przepychanek słownych.

55 minut temu, hubertuss napisał(a):

I znowu życie ograło naiwnych wyborców pis. Tak się powoływaliście na ABW, że Batyra sprawdzali.

Sprawdzenie w 2009 roku było mniej zaawansowane bo Nawrocki był zwykłym dyrektorem muzeum. Gdy w 2021 roku szedł do IPN ABW dokonało bardziej dogłębnej kontroli. Stosownej do rangi stanowiska. Funkcjonariusz ABW wykonujący tę pracę wydał rekomendację negatywną. Mimo to certyfikat nakazał wydać przełożony funkcjonariusza obecny doradca Dudy nie jaki Wacławek.

Powiedz wprost że to ABW za Tuska dało d*py i po problemie a nie będziesz teraz się  tłumaczył.

500075328_122167079618337741_54793430778

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Według Tuska zawodnik MMA i aktor. Wiarygodny świadek. 

Wystarczy tylko komuś spuścić wpier*ol, a już się jest wiarygodnym świadkiem dla Tuska.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał(a):

chyba  w pis-uarze zalanym moczem alfonsa ..

peowski trol nie trzyma ciśnienia, że jego idole stali się pośmiewiskiem :D 

język pa-tuska

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

I znowu życie ograło naiwnych wyborców pis. Tak się powoływaliście na ABW, że Batyra sprawdzali.

Sprawdzenie w 2009 roku było mniej zaawansowane bo Nawrocki był zwykłym dyrektorem muzeum. Gdy w 2021 roku szedł do IPN ABW dokonało bardziej dogłębnej kontroli. Stosownej do rangi stanowiska. Funkcjonariusz ABW wykonujący tę pracę wydał rekomendację negatywną. Mimo to certyfikat nakazał wydać przełożony funkcjonariusza obecny doradca Dudy nie jaki Wacławek.

Patryk Słowik

Co więcej - a co nie zmieściło się w tweecie - obecny szef ABW od grudnia 2023 r. nie znalazł żadnego powodu, aby cofnąć uprawnienia Nawrockiemu.
To ciekawe, bo to oznacza, że albo Nawrocki jest w porządku, albo ABW od grudnia 2023 r. nie wypełnia swoich obowiązków.

:D :D 

kolejne kłamstwo

Image

DEMAGOG
Przed pierwszą turą wyborów dwa profile: Wiesz jak nie jest oraz Stół Dorosłych, przeznaczyły prawie 0,5 mln zł na reklamy na Facebooku i Instagramie, które zachęcały do głosowania na 
@trzaskowski_
 oraz krytykowały 
@NawrockiKn
 i 
@SlawomirMentzen
.

📆 W dniach 6–14 maja profil Wiesz jak nie jest promował spot, który krytykował Karola Nawrockiego za znajomość z Wielkim Bu.

☝️ Tydzień wcześniej, 28 kwietnia, niemal identyczny spot w krótkim odstępie czasu udostępniło w mediach społecznościowych wielu polityków KO.

🗣️ Przed 28 kwietnia ten spot nie pojawił się w internecie, nie natrafiliśmy na niego na Facebooku, na Instagramie, w serwisie X ani na TikToku. Na tej podstawie wypowiedź 
@trzaskowski_
 oceniamy jako #fałsz. 

Patryk Słowik

Gdyby sztab pana Trzaskowskiego uznał, że to nieprawda, iż jeden z jego członków - pan wiceminister Olszewski - niezgodnie z prawem ukrywa informację publiczną w postaci raportu NASK, oczywiście polecam skierowanie sprawy do sądu w trybie wyborczym. 

piękna orka panie słowik 💪👏  :D 

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Faktycznie sportowcy sikają. Nikt im z włosów nie robi. Może te z włosa są najmniej wiarygodne albo trzeba ostro walić żeby wykazało.

włos paznokieć rośnie długo to lepsza z nego mapa wychodzi.

witejus napisał:

Wystarczy tylko komuś spuścić wpier*ol, a już się jest wiarygodnym świadkiem dla Tuska.

Znów skupiacie się na pierdołach.Podczas gdy aby w hotelu co to stoi w świetle jupiterów a nie zniczy byle kto w ochronie nie robi...

Tak co do włosa - trup nie siknie i gnije od wewnątrz oraz najbardziej gdy jeszcze ciepły. Dlatego z tego najpewniej.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, nie napisał(a):

Patryk Słowik

Co więcej - a co nie zmieściło się w tweecie - obecny szef ABW od grudnia 2023 r. nie znalazł żadnego powodu, aby cofnąć uprawnienia Nawrockiemu.
To ciekawe, bo to oznacza, że albo Nawrocki jest w porządku, albo ABW od grudnia 2023 r. nie wypełnia swoich obowiązków.

kolejne kłamstwo

@nie wasza demagogia nie zmieni tego, że wasz kandydat jest coraz bardziej ośmieszony i obnażone są jego bezeceństwa. CO ty za bzdury tu cytujesz?

ABW sprawdziło Nawrockiego w 2021 roku gdy ten miał trafić do IPN. Wydano odpowiedni certyfikat mimo negatywnej opinii. Akta poszły do archiwum i tyle. A ty wklejasz tekst jakiegoś idioty o cofaniu jakichś uprawnień. A co to ABW nagle ma rzucić sprawy bieżące i zacząć robić jeszcze raz to co robili za pisu. WY obaj idiomami jesteście jak myślicie, ze ktoś normalny to kupi. To tak jak byś zdął prawko czy maturę aza5 lat ktoś chciał by sprawdzić cię jeszcze raz. Bo czegoś sobie szuka. .

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 2
Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał(a):

@nie wasza demagogia nie zmieni tego, że wasz kandydat jest coraz bardziej ośmieszony i obnażone są jego bezeceństwa. CO ty za bzdury tu cytujesz?

ABW sprawdziło Nawrockiego w 2021 roku gdy ten miał trafić do IPN. Wydano odpowiedni certyfikat mimo negatywnej opinii. Akta poszły do archiwum i tyle. A ty wklejasz tekst jakiegoś idioty o cofaniu jakichś uprawnień. A co to ABW nagle ma rzucić sprawy bieżące i zacząć robić jeszcze raz to co robili za pisu. WY obaj idiomami jesteście jak myślicie, ze ktoś normalny to kupi. To tak jak byś zdął prawko czy maturę aza5 lat ktoś chciał by sprawdzić cię jeszcze raz. Bo czegoś sobie szuka. .

https://www.facebook.com/reel/1014527514188614

Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

Patryk Słowik

kolejne kłamstwo

Pojebanie pojęć z bełkotem mającym uwiarygodnić iż wie o czym mówi.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, hubertuss napisał(a):

wczoraj tuska powiedział, że nawrocki w hotelu pilnował prostytutek wielkiego bu - tyle tylko, że w tym czasie wielki bu miał 16 lat

tyle z faktów pa-tuska zostało :D 

tusk i jego medialne gebelsy dymają cię i resztę po-łgłówków, bardziej niż te prostytutki z grand hotelu :D 

Opublikowano (edytowane)

jednak jest i w tym PiSie ktoś kto całkiem sprawnie myśli
https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/karol-nawrocki-pozwal-onet-posel-pis-potwierdza/5f97led

trochę późno z tym udowadnianiem oczywistego tzn szmatławości mediów współczesnych dowolnej orientacji politycznej i wszelkich innych (orientacji).
Faktem jest jednostronność zarówno tych tefałenów onetów i kaowskiej szczujni vs te tv rebubliki, inne "niezależne"  i zapomniałem które jeszcze z kolei obsrywające obóz obecnej władzy wszystko do tego stopnia nieobiektywne że nie wierzę już w nic czy to w mediach czy w necie. To co że takie powództwa to walka z wiatrakami? skutek propagandpowo wyborczy na pewno jakiś osiągną

a czekaj; taka a'la dziekanka bo wybory? "elektorski" znaczy? xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
23 minuty temu, mirro napisał(a):

Pojebanie pojęć z bełkotem mającym uwiarygodnić iż wie o czym mówi.

Image

Teraz

Usłyszysz

Same

Kłamstwa

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, nie napisał(a):

wczoraj tuska powiedział, że nawrocki w hotelu pilnował prostytutek wielkiego bu - tyle tylko, że w tym czasie wielki bu miał 16 lat

tyle z faktów pa-tuska zostało :D 

tusk i jego medialne gebelsy dymają cię i resztę po-łgłówków, bardziej niż te prostytutki z grand hotelu :D 

A co mnie obchodzi co Tusk powiedział ile wielki bu miał lat i czyje były prostytutki. Napisałem ci prosto i po polsku. Wklejasz teksty jakiegoś idioty który bredzi jakieś dyrdymały o cofaniu uprawnień i robisz z siebie idiotę. Nikt bez wyraźnych przesłanek nie grzebie w certyfikatach uprawnieniach i innych wydanych przez urzędników państwowych. Tak jak nikt nie sprawdza ot tak czy legalnie zdałeś prawko maturę czy nie popełniłeś plagiatu np pracy magisterskiej.

5 minut temu, nie napisał(a):

Image

Teraz

Usłyszysz

Same

Kłamstwa

Ja się temu człowiekowi wcale nie dziwię, ze publikuje takie oświadczenie. On jeśli faktycznie wydał certyfikat wbrew rekomendacji sprawdzającego a takie rzeczy działy się za pisu. To widzi już paragrafy. I akurat tutaj sprawa jest prosta dokumenty wyjaśnią kto miał racje Tusk czy on. BO jeśli kontrolujący rekomendował negatywnie to pewnie przesłał mu to na piśmie i jest to zarchiwizowane.

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

A co mnie obchodzi co Tusk powiedział ile wielki bu miał lat i czyje były prostytutki. Napisałem ci prosto i po polsku. Wklejasz teksty jakiegoś idioty który bredzi jakieś dyrdymały o cofaniu uprawnień i robisz z siebie idiotę. Nikt bez wyraźnych przesłanek nie grzebie w certyfikatach uprawnieniach i innych wydanych przez urzędników państwowych. Tak jak nikt nie sprawdza ot tak czy legalnie zdąłeś prawko maturę czy nie popełniłeś plagiatu np pracy magisterskiej.

Kto dostarczył środki na wykup reklam promujących Rafała Trzaskowskiego, a zohydzających Karola Nawrockiego i Sławomira Mentzena? Jaką rolę odegrała w tym opisywana przez WP spółka Estratos oraz jej główny udziałowiec, amerykański fundusz powiązany z Partią Demokratyczną? Co Komisja Europejska planuje z tym zrobić i dlaczego stosuje podwójne standardy?

Między innymi takie pytania do Ursuli von der Leyen, przewodniczącej Komisji Europejskiej, skierował Brian Mast, przewodniczący Komisji Spraw Zagranicznych Izby Reprezentantów USA. Jak wynika z informacji Wirtualnej Polski, list w tej sprawie powędrował już do KE.

Poza Mastem pod listem do szefowej KE podpisała się szóstka kongresmenów, w tym Keitf Self, przewodniczący podkomisji ds. Europy Izby Reprezentantów USA. Self był szefem amerykańskiej delegacji, która w kwietniu spotkała się z Rafałem Trzaskowskim. Po tym spotkaniu Trzaskowski ogłosił, że ma dobre relacje z obecnie rządzącymi w USA. Podpisani pod dokumentem to przedstawiciele partii Republikańskiej.

to dlatego tusk i niemieckie media wpadły w panikę i co chwila pogrążają się jeszcze bardziej :D 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

plagiatu np pracy magisterskiej.

ło Panie
bywa że aby udu.ić jakiegoś magistra to oryginał jest pisany później niż plagiat :P

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@nie I znowu uciekasz od tematu bo widzisz że się zaorałeś. Nie cofnęli uprawnień. Dobre sobie.

Jeśli amerykański fundusz czy partia wykupią jakieś reklamy w Internecie który nie ma granic czy ja współfinansowała w jakiś tajny sposób to niech sobie w USA to sprawdzają Zabawni jesteście . Jak Republikanie w tym Musk pomagali prawicy w Europie to było git jak demokraci to już skowyt.

Co Komisja Europejska ma zrobić z Partią Demokratyczną w USA? Zdelegalizować ja? A może zamknąć ten fundusz?

Opublikowano
6 minut temu, nie napisał(a):

Teraz

Usłyszysz

Same

Kłamstwa

Co chciałeś osiągnąć tą wklejką oświadczenia? Bo ja odnosiłem się do wypowiedzi pana Słowika , którą sam wstawiłeś.

Nie cofnięto uprawnień do dostępu, do informacji niejawnych, ponieważ nie prowadzono postępowania sprawdzającego w stosunku do Pana Nawrockiego w kwestii iż nie daje gwarancji bezpieczeństwa w kwestii przetwarzania takich informacji. Nie można cofnąć poświadczenia bezpieczeństwa bez prowadzenia postępowania sprawdzającego. Aby takie postepowanie zaś rozpocząć ABW musiałaby mieć ku temu jakieś powody. Jeżeli nawet ABW wiedziała o dziwkach i kumplach ale po wydaniu poświadczenia sytuacje się nie powtarzały, to mają to w dupsku. 

• Like 1
Opublikowano

Jemu nie wytłumaczysz oni wklejają proste manipulacje które mają zdyskredytować realne wydarzenia i przedstawić czytającemu jakieś dziwaczne procedury typu cofnięcie uprawnień ot tak sobie. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Już ci tylko zostało trolowanie w tej sprawie. Uważaj żeby mu zaraz nie cofnęli. Bo jednak zaszły ostatnio przesłanki ku temu. I takie postępowanie ABW może wszcząć.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v