Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Kolega jest anonimowy bo boi się o własne życie(tak piszą).

o tym akurat  opowiada Muranski ,ponoć ma nagrania i chce to pokazać przed sądem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

dziwki były wielkiego bu ...gangus je wprowadzał jako ochroniarz bo niby jak przeszły by przez ochronę hotelu ...pilnował czasu i kasy ....tak zeznaje kolega 🤣

Ja bym powiedziała wprowadzał putany. 

Tylko takie osoby się wprowadza i pilnuje. 

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Kolega jest anonimowy bo boi się o własne życie(tak piszą).

To jest pewnie ten co wrzeszczał,, Masa, Masa , ssij qtasa"

Opublikowano
witejus napisał:

5 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

czesto pracuja jako ochroniarze. byli policjanci, wojskowi, chlopaki z silowni, boksu, karate itp.

Czyli należałoby rozumieć że wszyscy oni są alfonsami, tak by wynikało z wypowiedzi co niektórych.

nie, oni pracuja w hotelu. maja kontakty "na miescie". przyjezdza gosc z innego miasta i chce pociupciac,a nie zna okolicy to uderza do ochroniarzy. oni znaja srodowisko,ludzi. gosc daje im 50 zl napiwku a oni za niego zadzwonia do alfonsa i sprowadza dziewczynke. jak swiat stary, prostytucja istniala i bedzie istniec. tego sie nie da wyeliminowac. a ze chlopaki za taka przysluge dostana 50 albo 100, to co zlego? sam bym im babke za latwa kase zalatwil, a przeciez alfonsem nie jestem.

Opublikowano

Marcin Możdżonek
Premier mojego kraju powołuje się na patocelebrytę Murańskiego...

------------------------

Pan Murański, kolega pana Tuska, skazany za porwanie i tortury, handel kobietami i dziećmi, oskarżony o gwałt na nieletniej, narkoman, od dziś autorytet moralny :))) to się nie dzieje :))))

Chłop, który ma założone 20 spraw o zniesławienia, pomówienia i wszelkiego rodzaju zmyślanie historii dla atencji został ekspertem TVP, bo nagle sobie przypomniał, że ktoś mu tam powiedział jak to Nawrocki k**ew pilnował.
Jak wam k**wy nie wstyd odpierdalać taki syf z moich podatków 

patus ciągnie do patusa

No to Tusk wsadził wuja w mrowisko. Profil Polish Hooligans obserwuje 256 000 osób. A w komentarzach jedna wielka jazda po Murańskim, Tusku i Trzaskowskim. 😂😂😂

idiota

------------------------------

Tusk:

„Oni są gotowi by zabijać…”

on musi się leczyć 

----------------------------------

Adrian Zandberg
Muran jako ekspert TVP w likwidacji? Najman podsumowujący degenerację PiSu?

• Like 1
Opublikowano
Siedzacybyk napisał:

za 6 dni i pare godzin bedzie wiadomo, czy tecza czy gangsterka😂 jakbym mial wybierac gdzie chcialbym miec kumpli, chyba wolalbym gangsterke 😂

Chyba nie wiesz, że breszesz.

Krzysztof81 napisał:

6 minut temu, jarecki napisał(a):

Tak tylko dla info to Duda zawetował najwięcej ustaw swojej partii ze wszystkich prezydentów , więc nie tylko wrażenie 

A forumowe głupki i tak napiszą że to długopis.

Wiesz czemu? Bo wierzą mediom a nie konkretom. Tak jak forumowy idiota pisał ostatnio o ułaskawieniach a nie sprawdził który prezydent ilu ułaskawił.

Ok. Ilość już ogarnięta to pora na jakość.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Mógł Karolek wybrać proces w trybie wyborczym, skoro to kłamstwa to 24h i był by czysty i mógł by atakować PO i Trzaska że próbują go zniszczyć nieprawdziwymi zarzutami Skoro niewinny to dlaczego tak nie zrobi ??

taką piękną ustawkę przygotował tusk z niemieckimi mediami ..............  i tak pięknie nie pykło :D 

1. Napisali w kampanii artykuł na zlecenie po, powołując się na anonimowe źródła.
2. Peowcy krzyczą, że jak to nieprawda to niech pozwie w trybie wyborczym!
3. Wszyscy już wiedzą, że pozywanie mediów w trybie wyborczym nie ma sensu, bo media nie są uznawane za stronę i sądy odrzucają takie pozwy.

(wybory 2023, Matecki pozwał Węglarczyka w 2023 roku w trybie wyborczym w sprawie "Zielonej Granicy", którą Matecki skrytykował. Węglarczyk napisał wtedy, że Matecki wzywa do zabijania ludzi, co było kompletną bzdurą. Matecki pozwał go w trybie wyborczym, a sąd oddalił pozew twierdząc, że "komentarz naczelnego onetu nie jest agitacją wyborczą. A tylko taka podlega procesom w błyskawicznym, wyborczym trybie". Węglarczyk chwalił się, że wygrał proces... Jakie to są prymitywy!)
4. Nawrocki miał pozywać w trybie wyborczym? 5 minut przed ciszą wyborczą: "Nawrocki przegrał proces w sprawie oskarżeń o sutenerstwo!", a że z przyczyn formalnych? Kto to doczyta i kiedy?
5. Nawrocki nie pozywa w trybie wyborczym? "Tchórz! To potwierdza, że informacje prasowe to prawda!"

z kim ci idioci chcą grać? :D 

Image

Patryk Słowik
Premier polskiego rządu Donald Tusk na poważnie cytuje Jaculę Murańskiego.
Co za uniwersum :)))

Rafał A. Ziemkiewicz
Hm… Proszę wybaczyć dosadność, ale „odpowiednie rzeczy dać słowo”: Tuskowi po prostu puściły zwieracze.

Image

Radek Tadajewski
Styczeń to czas podsumowań. Najczęściej ludzie wymieniają wtedy swoje sukcesy. Ja skupię się na porażkach.
Na porażkach Jacka Harłukowicza, Onet i Bartosza Węglarczyka. Dokładnie na 11 porażkach z roku 2024.
Właśnie  tyle spraw przed 11 różnymi składami sędziowskimi (!) przegrali z  powodu tekstów 
@JHarlukowicz
  na mój temat w minionym roku. Dlaczego 11? Bo tyle  powództw z prawa prasowego im wytoczyłem. Przegrali wszystkie. W każdym  przypadku uzasadnienie było miażdżące. To chyba ilościowy i jakościowy  rekord wolnej Polski i pewnie te 11 przegranych spraw to więcej niż  wszystkie przegrane całej reszty dziennikarzy w 38 milionowym kraju w  2024 roku.
Podobnie skończą się sprawy cywilne i karne  wytoczone 
@JHarlukowicz

@onetpl

@bweglarczyk
 , ale na to przyjdzie jeszcze  poczekać, bo żarna sprawiedliwości mielą powoli. Nie będzie to jednak  czas zmarnowany bo kolejne postępowania dadzą szansę na przesłuchanie  "źródeł" i poznanie "dowodów" będących w posiadaniu kolegi Jacka H.  Jako, że literatura fikcji oparta jest jedynie na wyobraźni autora,  której nie przeszkadzają (a może i nawet pomagają) takie przeciwności  jak ❄️ i 💧 - w sądzie powinno być interesująco...

Patus Murański o Tusku:

"Jedziemy w trójkę na konferencję. Takiego gościa na gali FAME MMA chyba nikt by się nie spodziewał. Donald Tusk w drodze na konferencje z trenerem Robertem Maruszakiem".

Murański całą sytuację skomentował w rozmowie z portalem:

”Jak do tego doszło nie wiem” – cytując Zenka Martyniuka. Doszło po prostu sobie, do jakiego spotkania to już pozostawię tajemnicą. Nie mówię, że tylko fotka, po prostu się poznaliśmy".

Edytowane przez nie
Opublikowano

ogladanie tik-toka to ostatni etap uzaleznienia od internetu-cos jak picie denaturatu , juz epiej na motorach pojezdzicie 😂

8 godzin temu, Leszy napisał(a):

Chyba o Popiełuszce mówi.... 

dokladnie. kiedys nawet imie adolf bylo w polsce popularne

8 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

moje dwie siostry są profesorami prawa a córka i zięć jest prawnikiem więc się nie martw dam sobie radę w razie czego 🤣🤣🤣🤣🤣

kiedys pisales ze jedna w gdansku.... musze to sprawdzic w wolnej chwili 🤣

7 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

W piątek okaże się że nie był tylko sutenerem ale nawet sam się prostytuował za kase. Tak napisze Onet na podstawie zeznań wiarygodnych świadków 😉.

to on juz wtedy z najwyzszym prezesem ?? '

skad masz takie informacje ??

😂🤣 ci wyborcy konfy to jedna idioci.

7 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

no k...a ,sluchalem tvpo, mowili o tym sutenerstwie. nosz k...a mac. gosc pracowal w hotelu w ochronie. to normalne, ze zalatwiaja panienki. nie sa ich alfonsami, a po prostu maja dojscia. jedziesz do hotelu i chcesz pobzykac, to k....a idziesz do ochroniarza i zagadujesz czy by cie zalatwil panienki. a ze maja dojscia do alfonsow, to dzwonia, podaja numer pokonu i za to od klienta dostaja 50 zl. nawet gdzies w filmie amerykanskim bylo, ze gosc zamowil sobie panienke, to do ochrony i jakas tam przyjechała. a oni robia z niego alfonsa. za to nie napisza, ze chlopak po prostu pracowal, jak kazdy normalny czlowiek. trenowal boks, b czesto pracuja jako ochroniarze. byli policjanci, wojskowi, chlopaki z silowni, boksu, karate itp. po prostu ida ciezko pracowac. a ze maja dojscia ??? a kto nie ma? jesli byscie pracowali w hotelu to gdyby gosc chcial panienke to dzwonicie do ,najomego alfonsa o panienke, a jak by chcial murzynke, to pomalowalibyscie ktoregos ze swoich kumpli i byla by mirzynka, a jak by chcial pojezdzic na nartach to byscie mu to zalatwili. z tego zyja ochroniarze, z pensji i z zalatwiania spraw goscia hotelowym. no blagam.....nie za darmo!