Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Godzinę temu, jacek1296 napisał(a):

Jak tam wyniki badań toksykologicznych alfonsa? Przecież "opinia publiczna ma prawo wiedzieć.....".

Zapytaj o wyniki Trzaskoskiego, a właściwie dlaczego nie dał się przebadać na pozostałości narkotyków.

• Like 2
Opublikowano
5 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Weź uzgodnij wersje z racylem. Bo on pisze, że Mentzen nie ma władzy nad wyborcami a ty piszesz, że powie, że nie popiera. Jak to w końcu jest? W ciągu kilku ostatnich dni porobili was wszyscy łącznie z Braunem, Mentzenem i

Tylko twardym wyborcom PO i PIS można im coś kazać . A przede wszystkim jest ich w jednym i drugim około 30 % a w konfederacji to tak nie działa. Z resztą widać to po pozostąłych liderach którzy mówią że będą głosować przeciwko trzaskowskiemu. 

mentzen nie ma władzy nad pozostałymi liderami a co dopiero nad wyborcami może mieć 😂

Jak oceniać prawdomówność obu kandydatów to trzaskowski wypada znacznie gorzej bo sam neguje to co wcześniej mówił. To trzeba być ślepym żeby tego nie widzieć

Godzinę temu, jacek1296 napisał(a):

Jak tam wyniki badań toksykologicznych alfonsa? Przecież "opinia publiczna ma prawo wiedzieć.....".

Widzisz alfons niczego się nie wypiera ze swojej przeszłości a trzaskowski wypiera się nawet tego co sam mówił, robił i co jest uwiecznione audiowizualnie .

Trzaskowski sam ze sobą jest sprzeczny więc jak można mu zaufać no chyba że się wyłączy rozum, oczy i słuch

• Like 1
Opublikowano

rafalkowi powinni zbadac srednice ostatniego odcinka jelita! tak broni kolorow teczy, ze az rzygac sie chce. KO juz wie,ze ludzie glosujacy na slawka nie będą na nich glosowali! mam takie male przeczucie, ze wygra nawrocki. przed wyborami stawialem na rafala. cala ta kampania dla karola jest jak dobry schow! nie ciesze sie za wczasu, ale dobra robote zrobili. rafal chyba bez entuzjazmu, bez ikry, jakis taki nijaki. tusk tez mu nie pomaga, teraz wrzucaja artykuly o podwyższeniu wieku emerytalnego. nie szkoda mi rafalka, zasufany w sobie cwaniak i buc.

Opublikowano
11 minut temu, racyl napisał(a):

Trzaskowski sam ze sobą jest sprzeczny więc jak można mu zaufać no chyba że się wyłączy rozum, oczy i słuch

Nie sprzeczny, tylko ma swoje zdanie ale się z nim nie zgadza.🤣

5 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

zasufany w sobie cwaniak i buc.

Znaczy się mąż stanu?😂

• Haha 1
Opublikowano

jego zdanie to zdanie rudego, a rudy ma w dupie czy rafal się z tym zgadza czy nie. wszyscy sie smiali, jak to kaczor mowi co ma robic mateusz. nie zauwazaja, ze w PO jest monarchia absolutna, gdzie zdanie rudego jest swiete. rafal krzyczy,ze on jest samodecydujacy,ma doswiadczenie i nikt mu nie bedzie mowil co ma robic! rudy jak to slyszy, kolki ze smiechu dostaje😂

Opublikowano
3 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

jego zdanie to zdanie rudego, a rudy ma w d*pie czy rafal się z tym zgadza czy nie. wszyscy sie smiali, jak to kaczor mowi co ma robic mateusz. nie zauwazaja, ze w PO jest monarchia absolutna, gdzie zdanie rudego jest swiete. rafal krzyczy,ze on jest samodecydujacy,ma doswiadczenie i nikt mu nie bedzie mowil co ma robic! rudy jak to slyszy, kolki ze smiechu dostaje😂

dokładnie to samo ma Ursula, jak rudy mówi ze to albo tamto, że tu się sprzeciwi, tam nie podpisze :D

• Like 1
Opublikowano
14 godzin temu, nie napisał(a):

nie ma znaczenia co o mentzenie mówią wyborcy pis i po 

liczy się to, że większość jego wyborców jest na niego zła 

wyjście ma tylko jedno, zachować się tak samo jak bosak

Nie wszyscy. Zresztą on sporo więcej zyskał niż stracił. 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Leszy napisał(a):

Nie wszyscy. Zresztą on sporo więcej zyskał niż stracił

autosugestia i wyparcie

dla mnie to bez różnicy, ale wystarczy posłuchać jego wyborców a nie zaklinać rzeczywistość

nawet bosak i zajączkowska mówią, że mentzen popełnił błąd

Edytowane przez nie
  • Like 1
Opublikowano

z ta urszula to w samo sedno. ciekawe kto rozkazuje Uli? dlatego za taka wspolnota USE ja nie jestem. przeciez my nawet glosu mie bedziemy mieli. ktos mianuje szefa, szef swojego komosarza. powiedza, ze w polsce mamy ubrac sie w worki, przewiazac sznurkiem bo chca zrobić skansen i nic na to nie poradzimy. jeszcze beda orzyjezdzali do nas i na nas polowali, pokazujac swoja wyzszosc nad rasa slowian.w sumie co ja tu hipotezuje, wystrczy wrocic do 1939-45!

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

autosugestia i wyparcie

dla mnie to bez różnicy, ale wystarczy posłuchać jego wyborców a nie zaklinać rzeczywistość

Masz rację. Nie ma co się Mentzenem martwić, lepiej się zająć sutenerem obywatelskim xD

Opublikowano

Gadałem dziś z ciotką z małego miasteczka, pytała na kogo głosuje powiedziałem, A ona że rozmawiała ze znajomymi to u nich na Nawrockiego nie będzie głosował nikt bo jest narkomanem coś wciągał na wizji wtedy. Ciotka głosowała na PiS dodam że wiek 70+

Ładną propagandę robi nasza telewizja wspaniała.

Opublikowano
Leszy napisał:

14 godzin temu, nie napisał(a):

nie ma znaczenia co o mentzenie mówią wyborcy pis i po 

liczy się to, że większość jego wyborców jest na niego zła 

wyjście ma tylko jedno, zachować się tak samo jak bosak

Nie wszyscy. Zresztą on sporo więcej zyskał niż stracił. 

Znaczyyy Bosak może być Marszalkiem w tym rządzie a Mentzen nie moze z rzadem pic piwo? przecież juz sama Wasza postawa tutaj pokazuje, że Nawrocki jeszcze głębiej w dupoi powinien wejść za wybryk z piwem.

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, nie napisał(a):

autosugestia i wyparcie

nawet bosak i zajączkowska mówią, że mentzen popełnił błąd

Konfederacja w poprzednich wyborach 1 547 364 głosów. Mentzen  2 902 448 głosów i to przy zgarnięciu przez Brauna 1 242 917 głosów. Więc jak Bosak chce sobie trwać stabilnie przy stabilnych 6% to niech się na Mentzena wypina. 

Edytowane przez Leszy
Opublikowano
16 minut temu, DTaras napisał(a):

Znaczyyy Bosak może być Marszalkiem w tym rządzie

wice-marszałek sejmu to funkcja rządowa? :D po ilu piwach jesteś? :D 

5 minut temu, Leszy napisał(a):

Konfederacja w poprzednich wyborach 1 547 364 głosów. Mentzen  2 902 448 głosów i to przy zgarnięciu przez Brauna 1 242 917 głosów. Więc jak Bosak chce sobie trwać stabilnie przy stabilnych 6% to niech się na Mentzena wypina. 

walczysz jak don kichot :D 

43 minuty temu, nie napisał(a):

wystarczy posłuchać jego wyborców a nie zaklinać rzeczywistość

------------------------------------------------

dzisiaj peowcy podniecają się prostytutkami :D jeszcze mają 4 dni, ciekawe co jeszcze wymyślą

Opublikowano

Sam na niego zagłosowałem jak Cię to interesuje. Więc też jestem jego wyborcą. I raz postawiłem krzyżyk na kandydacie konfederacji do Europarlamentu. 

Opublikowano
nie napisał:

wice-marszałek sejmu to funkcja rządowa?  po ilu piwach jesteś?  

Może "przy" było by lepsze... Tę bezwzględną większość musiał od kogoś uzyskać ale fakt - mogłeś w podany sposób to chwycić. Sorki.bMoja wina.

Opublikowano (edytowane)

konfederacja jest specyficzną partią , jest tam kilka perełek które podbijają % parti , ale np taki poseł Wilk da coś NA + w swoim okręgu ? 

21 minut temu, Leszy napisał(a):

a możę warto zacząć budować rozpoznawalność parti i więcej członków wysyłać do mediów .  Tych ,, członków''  to kiepsko brzmi chyba ale nie mam czy zastąpić tego słowa chwilowo 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
9 minut temu, Leszy napisał(a):

I raz postawiłem krzyżyk na kandydacie konfederacji do Europarlamentu. 

ja też

mentzen dostał cios (w walce to normalne) i tylko od niego zależy czy ustoi i będzie dalej walczył

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v