Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, racyl napisał(a):

Sikorski pojawił się w pabie mentzena jeszcze jak debatowali w kancelarii . Potem ci co byli z trzaskowskim powiedzieli że jądą do jego lokalu. A mentzen wpadł w pułapkę zastawioną przez platfusów a w szczególności przez sikorskiego

Trzeba było "  przykryć" pogaduchy Toruńskie.😁

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Może też udzielić poparcia Trzaskowskiemu , ale cóż z tego , to wyborcy zdecydują każdy z osobna na kogo zagłosują lub nie pójdą na wybory . W mojej ocenie " piwo z Trzaskiem " przyniesie skutek odwrotny gdyż to jak oceniani są wyborcy konfederacji dobitnie przekazała Biejat na paradzie Trzaska.

odwrotny  do czego?

Opublikowano
4 godziny temu, racyl napisał(a):

dzisiaj już napisał, że jak ma poprzeć trzaskowskiego jak prawie w niczym się z nim nie zgadza

ludzie głosujący na metzena i tak wiedzą na kogo mają głosować

Chyba zdał sobie sprawe jak dał się ograć i co raz robi jakieś wrzuty bagatelizujące sprawe. Książkowy przykład, że polityka nie wybacza takich szkolnych błędów. On zapłaci za to wysoką cene bo prawdopodobnie nie wybiorą go na przewodniczącego Konfy a Konfa straci wielu wyborców na rzecz Brauna i PISu.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Wpaw napisał(a):

Już dożynki?

W Polsce A kosza co najmniej 2 razy w roku także pewnie tak...widzę Jacuś przeżywa drugą młodość😄

6 godzin temu, racyl napisał(a):

wk***ić to się mogę na mentzena bo na niego głosowałem tak samo jak jego wyborcy nad którymi nie ma takiej władzy jak trzaskowski nad swoimi którzy nie mają nic przeciwko temu kiedy trzaskowski jest tęczowy nastepnie prawicowy czy nawet mówi językiem pis

trzaskowski jest na takie zagrywki za głupi .

Sikorski pojawił się w pabie mentzena jeszcze jak debatowali w kancelarii . Potem ci co byli z trzaskowskim powiedzieli że jądą do jego lokalu. A mentzen wpadł w pułapkę zastawioną przez platfusów a w szczególności przez sikorskiego

Oj jest tam jadka na niego na FB...szkoda że dał się tak załatwić ja pierwszy i jedyny raz zagłosowałem na Konfe w wyborach do PE nie żałuję ale teraz jestem trochę zawiedziony jego postawa...no ale cóż polityka to taka pro.tytutka niby ten be tamten be ale wszystko zależy tak naprawdę od pieniędzy i tyle...

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, racyl napisał(a):

wk***ić to się mogę na mentzena bo na niego głosowałem tak samo jak jego wyborcy nad którymi nie ma takiej władzy jak trzaskowski nad swoimi którzy nie mają nic przeciwko temu kiedy trzaskowski jest tęczowy nastepnie prawicowy czy nawet mówi językiem pis

trzaskowski jest na takie zagrywki za głupi .

To ciebie w wała zrobili jak sam przyznajesz a ty w nerwach i desperacji próbujesz obrażać wyborców po. Trzaskowski jest za głupi a jednak jak sam potem piszesz Mentzen wpadł w ich pułapkę. Z tego wszystkiego świat ci się rozjeżdża.

7 godzin temu, nie napisał(a):

przecież mentzen powie w środę, tak jak reszta przywódców konfederacji: byle nie trzaskowski 

zostały ci 3 dni :D 

Weź uzgodnij wersje z racylem. Bo on pisze, że Mentzen nie ma władzy nad wyborcami a ty piszesz, że powie, że nie popiera. Jak to w końcu jest? W ciągu kilku ostatnich dni porobili was wszyscy łącznie z Braunem, Mentzenem i Batyrem który po słabej debacie musiał coś w gębę wsadzić.

PS dlaczego środa a nie czwartek lub piątek?

main_03karol_nawrocki_przy_apany_na_dopingu.jpg

main_04najs_ynniejsza_konumpcja_alkoholu_w_wiecie_politycznym_od_czas_w_magdalenki.jpg

main_08to_wy_wybierzecie_nowego_prezydenta.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Bo on pisze, że Mentzen nie ma władzy nad wyborcami a ty piszesz, że powie, że nie popiera. Jak to w końcu jest?

Pomiędzy władzą a gadaniem jest przepaść, teraz to Mencen może sobie gadać w te i nazad i niczego to nie zmieni. Fakt jest taki że Sikorski wciągnął go w pułapkę jak dzieciaka, Mencen jest spalony dla wyborców Konfederacji, mały su***syn, wg Brauna.

• Like 2
Opublikowano

Ech, i zaraz cza będzie wybrać...

Kurna, na którego by nie postawić, to wstyd się przyznać będzie do takiego....

Kuźwa co za czasów się dożyło...

Jeden gorszy od drugiego.....

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

A było kiedy inaczej?

8 minut temu, witejus napisał(a):

Zdjęcie

Za to pisowcy jeszcze w dodatku okradną. 

Opublikowano
39 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Te same mam odczucia.

• Sad 1
Opublikowano
23 minuty temu, witejus napisał(a):

Ubodło?

Wstawiasz głupkowate teksty , zresztą jak większość z prawej strony nic metodyki tylko same obelgi , ale najlepszy to ten niedorozwój Kowalski pół fb jego postów i w każdym pisze by nie głosować na oszusta złodzieja itd .to już niewiem o co mu chodzi by na Batyra nie głosować czy jak 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, robert1226 napisał(a):

Wstawiasz głupkowate teksty , zresztą jak większość z prawej strony nic metodyki tylko same obelgi

Rozumiem że jeśli się niezgadzasz, nie tylko ze mną, to są głupkowate teksty, te które tobie pasują, które popierają Trzaskoskiego i platformę są mondre i metodyczne?

Opublikowano

To tylko tyle zrozumiałeś,  szkoda , bo napisałem że koniecznie trzeba innych obrażać by innego lansowac .

I powtórzę ci to jeszcze raz nie jestem za Trzaskowskim i nigdy nie kibicowałem PO , poprost nie trawie złodziei pisowskich.

Opublikowano

Tego... Chyba szuszwola widziałem co to ruszył na zachód w 23. U nas był legalnie to mogli go Niemce cofnąć... Repatriant taki. Dziś VAT to jutro moze wbiję im na strefę i zobaczę.

Opublikowano

Michał Kaczmarczyk, bohater tekstu WP o kontrowersyjnej działalności sprzedaży certyfikatów publicznym podmiotom, krótko po naszej publikacji przestał być rektorem Akademii Humanitas w Sosnowcu. Teraz trafił do rad programowych PAP i Polskiego Radia.

Znajomym Kaczmarczyka jest poseł Koalicji Obywatelskiej Wojciech Król, od niedawna przewodniczący Rady Mediów Narodowych. Król studiował w Akademii Humanitas, gdy Kaczmarczyk był rektorem. Wspólnie występowali w uczelnianych mediach, Kaczmarczyk do Króla zwracał się per ty.

Kaczmarczyk trafił do rad programowych dzięki rekomendacji organizacji społecznej biorącej udział w sprzedaży certyfikatów. Organizacją tą kieruje mama Kaczmarczyka.

obsiadają i żerują na państwowym gorzej niż stonka na ziemniakach 

https://wiadomosci.wp.pl/jak-zostac-czlonkiem-rady-programowej-mediow-publicznych-w-likwidacji-7159736233053152a

Opublikowano
4 godziny temu, MariuszDe napisał(a):

W Polsce A kosza co najmniej 2 razy w roku także pewnie tak...widzę Jacuś przeżywa drugą młodość😄

Oj jest tam jadka na niego na FB...szkoda że dał się tak załatwić ja pierwszy i jedyny raz zagłosowałem na Konfe w wyborach do PE nie żałuję ale teraz jestem trochę zawiedziony jego postawa...no ale cóż polityka to taka pro.tytutka niby ten be tamten be ale wszystko zależy tak naprawdę od pieniędzy i tyle...

A ty kiedy pierwsza młodość zaczniesz?

3 godziny temu, Rolnik1973 napisał(a):

Podnieciles się?

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

A twoje dzieci jak będą głosować ?

To bardziej o ich przyszłość chodzi