Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Teraz jak pkw ogłosi wyniki to powiedzą że na Nawrockiego i prawice głosowali ludzie ze wsi  i z podstawowym wykształceniem.  Na Rafała zaś wykształceni z dużych miast i całe elyta. W artykułach co drugie słowo to że prawica jest zagrożeniem, propaguje antysemityzm i oczywiście jest za wyjściem z UE i za Rosją. Będzie że antyunijny kandydat Nawrocki.

TVPO osiągnie wyżyny w kłamstwach i manipulacji. Pani Schnepf będzie musiała brać 100% przykładu z teścia. 🤣

A co już się wstydzisz? Przecież tak jest. Przecież to jest zmierzone i zbadane kto na kogo głosuje. 

Zwycięstwo Nawrockiego jest zagrożeniem dla Polski w takim sensie, że teraz będą 3 lata stagnacji i zastoju. Obliczone tylko na to by władzę mógł przejąć pis a nie na dobro kraju. Będzie wszystko wetowane co tylko się da. Nikt nie powie, że to jest dobre dla kraju.

Tak Nawrocki będzie anty unijny bo pis taki był. Znowu będą wojny z ue o nic jak za pisu i Dudy a to też dobre dla Polski nie jest. Więc dlatego mówi się o zagrożeniu dla Polski.

2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wszędzie jest różnie tak ogólnie. Chodziło mi raczej o narracje. Jak fajnie media generalizują i kreują rzeczywistość.  Np w  radiu mówią że we wszystkich krajach europy zachodniej wygrał Trzaskowski ale pomijają fakt że wygrał w Rosji 🤣🤣 bo niewypada.

Trzaskowski wygrał ogólnie za granicą tak mówią nikt nie rozbija na kraje ty sobie to dorabiasz. Wygrał na statkach. Tam raczej ciemnota nie głosuje drugi tu i tu był Mentzen.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

JUŻ OD Dzisiaj RAFAŁ SKRĘCA W PRAWO 😜

W niedziele pójdzie na msze i będzie witał się "Szczęść Boże" a w poniedziałek pomaszeruje z tęczową flagą. Człowiek bez zasad.

Co by nie mówić ale nawet te komusze truchło - Senyszyn pod względem jakiś zasad ma wyższe standardy. Może i pier**li głupoty ale zawsze to są te same głupoty.

2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

A co już się wstydzisz? Przecież tak jest. Przecież to jest zmierzone i zbadane kto na kogo głosuje. 

Zwycięstwo Nawrockiego jest zagrożeniem dla Polski w takim sensie, że teraz będą 3 lata stagnacji i zastoju. Obliczone tylko na to by władzę mógł przejąć pis a nie na dobro kraju. Będzie wszystko wetowane co tylko się da. Nikt nie powie, że to jest dobre dla kraju.

Tak Nawrocki będzie anty unijny bo pis taki był. Znowu będą wojny z ue o nic jak za pisu i Dudy a to też dobre dla Polski nie jest. Więc dlatego mówi się o zagrożeniu dla Polski.

Trzaskowski wygrał ogólnie za granicą tak mówią nikt nie rozbija na kraje ty sobie to dorabiasz. Wygrał na statkach. Tam raczej ciemnota nie głosuje drugi tu i tu był Mentzen.

A u ciebie w szpitalu jakie wyniki?

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Nie będzie 3 lat bo tyle nie wytrzymają , ten rząd szybko się rozsypie

Z UE to były ustawki ówczesnej opozycji a nie żadna wojna

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

alkoholik na slupa dostal mieszkanie, potem sie rozchorowal, poszedl do mopsu, pewnie tez kątem zalatwione. w zamian odpisał mieszkanie-nore 35 m na nawrockiego. ot wielki przekręt. wywalic cale rodziny z kamienic to nic w porownaniu do jednego mieszkania 😂

To i tak nic nie da...trzask przegra i taki będzie finał 🤷‍♂️ 

7 godzin temu, DTaras napisał(a):

Wielu ludzi głosowało na Brauna ale na Nawrockiego nie mają zamiaru. Liczby są jakie są więc flipper będzie myślał, że dużo może. Takaa trzecia kadencja Dudy.

Tia...Za to na bonżura oddadzą głos. Nieźle odjechałeś🤭

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

A u ciebie w szpitalu jakie wyniki?

No i widzisz, ze to prawda co mówią. Popatrz po sobie wyborco pisu ile potrafisz z siebie wydusić. Nie wiele tylko to, że byłeś w szpitalu w Choroszczy.

5 minut temu, racyl napisał(a):

Nie będzie 3 lat bo tyle nie wytrzymają , ten rząd szybko się rozsypie

Z UE to były ustawki ówczesnej opozycji a nie żadna wojna

Wytrzymają do końca bo to kasa. Już Kaczyński w 2007 roku pokazał, ze pewnych rzeczy się nie robi.

CO do ue już nie zwalaj wszystkiego na opozycję pis tez tam toczył szarże na ścianę i boje o nic.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

kto wygra zawsze zależy sporo od tego kto liczy głosy i popatrzcie na Rumunię

wszystkie statystyki wskazują na Nawrockiego ale jak wyżej tak że nadal bym nie przyjmował zakładów na któregokolwiek z tych dwóch

Nawrocki? dobrze napisałem? bo jakoś nie mogę nadal zapamiętać tego nazwiska tak na pewniaka

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
8 godzin temu, nie napisał(a):

propaganda rządowa wyje, że wynik brauna to oznaka antysemityzmu polaków :D 

yyyyyy tego ukrytego, czy może oficjalnego?

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, andrzej78 napisał(a):

Wynik wyborów: Nawrocki - 52,3% ,Mentzen - 19,6%, Braun - 13% Trzaskowski - 5%, frekwencja 78% ( w moim okręgu wyborczym) 😁😁

twoje dzieci-jelsi je masz -juz uciekly do polski a czy sie szykuja na to ??

ilu z twojego rocznika zostalo na wsi ?? 

ilu mieszkancow ubylo od ostatnego spisu powszechnego ?

8 godzin temu, Agrest napisał(a):

Polska A pod Krakowem🤣

twoje kompleksy zle swiadvza o zdrowiu psychicznym.. nie mysl tyle o mnie - raczje do proboszcz czy wikarego sie skieruj .

8 godzin temu, Leszy napisał(a):

@jacus awansowałeś do Polski B??? 

000L25YXG8ULGGYJ-C124.webp

malopolska to nie tylko krakow i powiat krakowski, polska b i  c tez jest 

8 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Z Fendtami zwłaszcza starszymi jest zasadniczy problem - ciężko znaleźć coś w dobrym stanie niezajeżdżonego. W tych czasach to były najlepsze ciągniki tłuczone w firmach usługowych.

Co do naprawy vario - problemem jest dostępność części bo w PL są już fachowcy co je robią i to niedużym kosztem.

Całkowiata naprawa vario jest tańsza od "zwykłej" skrzyni.

Ja cały czas wacham się co kupić jak sprzedam swoją starą 600 - Favorita 822-824 czy Vario 920-924.

sasiad z za miedzy kupils se fenda .sprzedal 311 a kupil -nawet nie wiem dokladnie .

zboze sial tydzien temu ,razem z kukurydza .. 

wyslali jaks czesc do regeneracji pod opole chyba i 3 tygodnie mial czas na zabawy z dziecmi ..

7 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jak by liczono z naszej okolicy, to nie było by trzeba drugiej tury...

Nawrocki bezkonkurencyjny....u nas..

i dziwic sie ze mlodzi uciekaja do warszawy.

6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wszędzie jest różnie tak ogólnie. Chodziło mi raczej o narracje. Jak fajnie media generalizują i kreują rzeczywistość.  Np w  radiu mówią że we wszystkich krajach europy zachodniej wygrał Trzaskowski ale pomijają fakt że wygrał w Rosji 🤣🤣 bo niewypada.

w rosji to polacy glosowali czy ktos inny ??

Opublikowano
10 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

W niedziele pójdzie na msze i będzie witał się "Szczęść Boże" a w poniedziałek pomaszeruje z tęczową flagą. Człowiek bez zasad.

"Salam alejkum" Oby Allach obdarzył Cię zrozumieniem dla specyfiki obowiązków Prezydenta a stada Twoich wielbłądów  były liczne jak ziarna piasku na pustyni.

• Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Ale jeszcze nie było żadnego sondażu co pokazywał wygraną Nawrockiego. Chyba, ze republice.

wczorajsze wyniki to pokazują

Mentzena z Braunem dodać do Nawrockiego i połowe Hołowni jeszcze tego komedianta z kanału "Zero" no i pogubieńców którzy nie rozumieją jakim syfem jest opcja polityczna Zandberga czy Senyszyn i zagłosowali na niekwestionowaną haryzmę osobistą zwłaszcza Senyszyn ale tak naprawdę nie rozumieją "komu cześć komu chwała" i trafniej przewidzieć jaki numer w totku wypadnie niż zachowanie takich głosujących w wyborach.

• Like 1
Opublikowano

Prawda jest taka że w II turze pójdą na noże. Różnica będzie kilkadziesiąt tys głosów. 

Najwięcej do stracenia ma Rafał bo jak przegra to 3 szansy nie będzie, Tusk zrówna go z glebą i wskaże jako przyczyne wszystkich porażek. Nawrocki ma dużo mniej do stracenia, praktycznie nic.

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Teraz jak pkw ogłosi wyniki to powiedzą że na Nawrockiego i prawice głosowali ludzie ze wsi  i z podstawowym wykształceniem.  Na Rafała zaś wykształceni z dużych miast i całe elyta. W artykułach co drugie słowo to że prawica jest zagrożeniem, propaguje antysemityzm i oczywiście jest za wyjściem z UE i za Rosją. Będzie że antyunijny kandydat Nawrocki.

TVPO osiągnie wyżyny w kłamstwach i manipulacji. Pani Schnepf będzie musiała brać 100% przykładu z teścia. 🤣

ale to już wszystko zostało powiedziane wczoraj 🤭

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Wytrzymają do końca bo to kasa. Już Kaczyński w 2007 roku pokazał, ze pewnych rzeczy się nie robi.

CO do ue już nie zwalaj wszystkiego na opozycję pis tez tam toczył szarże na ścianę i boje o nic.

Tu jest znacznie więcej partii tworzących koalicję i każdy chcę coś ugrać a jak zostanie w tym rządzie długo to może w ogóle później nie wejść do sejmu

unia od paru lat idzie w złym kierunku i pewne rzeczy jest ciężko popierać i się na nie zgadzać już pomijając, że idzie w kierunku wygodnym tylko dla niemiec czy francji

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

"Salam alejkum" Oby Allach obdarzył Cię zrozumieniem dla specyfiki obowiązków Prezydenta a stada Twoich wielbłądów  były liczne jak ziarna piasku na pustyni.

To w piątek. Może pójdzie nawet do meczetu.Piątek - meczet, sobota - synagoga, niedziela - KK a poniedziałek tęczowa parada.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Prawda jest taka że w II turze pójdą na noże. Różnica będzie kilkadziesiąt tys głosów. 

Najwięcej do stracenia ma Rafał bo jak przegra to 3 szansy nie będzie, Tusk zrówna go z glebą i wskaże jako przyczyne wszystkich porażek. Nawrocki ma dużo mniej do stracenia, praktycznie nic.

Tu się akurat z tobą zgodzę. 

Opublikowano
10 minut temu, dysydent napisał(a):

kto wygra zawsze zależy sporo od tego kto liczy głosy i popatrzcie na Rumunię

wszystkie statystyki wskazują na Nawrockiego ale jak wyżej tak że nadal bym nie przyjmował zakładów na któregokolwiek z tych dwóch

Nawrocki? dobrze napisałem? bo jakoś nie mogę nadal zapamiętać tego nazwiska tak na pewniaka

Bez jaj , nie da się aż tak sfałszować wyników .              Ja bym powiedział żę statystyki są po stronie Trzaskowskiego , . A Zapytam Ciebie czy jesteś za wiekszym zjednoczeniem UE , takim coś na wzór USA I jej stanów ? 

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

będzie ostro jak Rafał przegra to na jesieni mamy wybory parlamentarne to już wczoraj wszyscy mówili o rozłamie i żółtych kartkach w koalicji

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Tu jest znacznie więcej partii tworzących koalicję i każdy chcę coś ugrać a jak zostanie w tym rządzie długo to może w ogóle później nie wejść do sejmu

unia od paru lat idzie w złym kierunku i pewne rzeczy jest ciężko popierać i się na nie zgadzać już pomijając, że idzie w kierunku wygodnym tylko dla niemiec czy francji

Ale jak zerwą rząd to wyborcy też im nie darują w sensie te małe partie.

Co do ujni może i idzie w złym kierunku tylko metodą pisu nic tam nie zrobisz.

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

To w piątek. Może pójdzie nawet do meczetu.Piątek - meczet, sobota - synagoga, niedziela - KK a poniedziałek tęczowa parada.

Ooooooo i już pół kalendarza zajęte. A ja się łudziłem że taki Prezydent ma w ciul czasu i na wszystko wywalone.😂

Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

będzie ostro jak Rafał przegra to na jesieni mamy wybory parlamentarne to już wczoraj wszyscy mówili o rozłamie i żółtych kartkach w koalicji

Co już rząd pisu się śni? Poczekaj.

• Haha 1