Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
19 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Może tak a może nie. Wszystko to jest jedna niewiadoma. Każdy myśli co chce o mnie. Tak ma być i tak jest lepiej 

24 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

...ciekawe na kogo Elon odda głos...🤔

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, mirro napisał(a):

Aaaaa to kij Ci na uszy. ( z całym szacunkiem)😂

z tobą bym się napił , trochę mam obawy o twoje doświadczenie 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)

o kurczę; ta firefoksowa AI potrafi lepić nowotwory językowe jeszcze bardziej odjechane niż ja

zapytałem o tego od snów gugla i patrzcie co wylepiło

"seno-sztukowiec"

no nie mam szans :(

Screenshot 2025-05-04 at 20-14-33 ten co sny wykłada - Szukaj w Google.png

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Ten Jacuś musi ktoś ważny jak nawet przekładacie z jego świata na naszą szarą rzeczywistości 

Normalnie persona jakaś.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

postać dość znaczna...😉

i to nie byle kto bo sam los znaczył

p.s.
w sumie to poprawniej by było "postać naznaczona"

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał(a):

persona jakaś.

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

że tak powiem....postać dość znaczna...😉

3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Rzuca cień na innych?

3 minuty temu, dysydent napisał(a):

i to nie byle kto bo sam los znaczył

p.s.
w sumie to poprawniej by było "postać naznaczona"

https://www.facebook.com/share/r/1PKKVjTTc9/

• Haha 1
Opublikowano
jarecki napisał:

nie za bałdzo , izera na puzniejszych etapach założeń byla by montowane na podzespołach chińskich jedynie możę buda była by spawana i lakierowane , chinczycy o tym wiedzieli a cła im dały do myslenia , przynajmniej taki był przekaz medialny , natomiast czy PIS czy KO  to cła poparły . obecnie tych chińskich samochodów zaczyna sporo się pokazywać na drogach wizerunkowo nawet sa ładne , ale kto co lubi

Coś tu nie teges - narodowy wieśwagen z chin? Założenia to był stek pobożnych życzeń. Samochodu, autobusów liniowców baltyckich miało nie być bo to duże prawdopodobieństwo kolosalnej wtopy. Chińskie samochody wozi chiński samochodowiec. Na obecny rynek - wystarczy. To auta dość fajne. Przy czym jakość jest dyskusyjna. Jak opony do taczki. Niby spełniają rolę ale dwa lata na powietrzu i pękają w każdym kierunku a dętka z kompletu rozłazi się w rękach. W rezultacie kupujesz kabata w cenie całego koła...

Opublikowano (edytowane)

To nie jest tak , Chińczycy posiadają technologie niejednokrotnie konkurencyjne jakościowo z innymi . Dla przykładu osobówki Volvo ( pewne modele)  na rynek amerykański pochodzą z Chin. I chyba to właśnie koncern Geely - do którego należy Volvo,  miał tworzyć fabrykę w Polsce.

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
32 minuty temu, Agrest napisał(a):

Ten Jacuś musi ktoś ważny jak nawet przekładacie z jego świata na naszą szarą rzeczywistości 

Normalnie persona jakaś.

jego żona znaleziona za 100lat przez archeologów   

Może być zdjęciem przedstawiającym kość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v