Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, mirro napisał(a):

Ano wiem.😂

Z tvnu😁tam też następna propaganda z tym że ta lepsza ,,bardziej uśmiechnięta,,

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1
Opublikowano
39 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Z tvnu😁tam też następna propaganda z tym że ta lepsza ,,bardziej uśmiechnięta,,

Wklejasz tu jakieś brednie jakiegoś przygłupa co niemiecką telewizje ogląda a tam jakiś nie wiadomo jaki polityk mówi, że Tusk wszystko podpisał. Gdzie podpisał? W ujni? I co ujnia dała jakiemuś niemieckiemu politykowi nie wiadomo jakiemu te papiery z podpisami Tuska i on to do telewizji przyniósł i pokazywał widzom? Myślisz ty trochę?

Opublikowano

Image

Image

jeszcze bardziej niech obniżą składkę zdrowotną, wszystko czego się dotkną to niszczą, niemcy przysłali tuska żeby doprowadził polskę do upadku, żeby mogli za darmo przejąć resztę gospodarki

zaraz wymyślę jakąś "aferę" żeby to przykryć przed wyborami

• Haha 1
Opublikowano

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/donald-tusk-reaguje-na-spadki-na-gieldzie-spokojnie-przetrwamy/3txrkl5

100 lat temu kryzys, spowodowany między innymi nałożeniem wysokich ceł przez rząd USA, doprowadził do przejęcia władzy we Włoszech czy w Niemczech przez faszystów a w efekcie do wybuchu wojny

Chyba nikt nie ma wątpliwości, że dyktatorowi Trumpowi śni się przemeblowanie świata, oby tylko nie za pomocą grzybków atomowych, bo następna wojna światowa będzie na kije i kamienie

Opublikowano

Stadniny koni arabskich na finansowym dnie.

Do słynnych hodowli koni arabskich wrócili fachowcy zwolnieni za czasów PiS. Mimo to właśnie poniosły one rekordowe straty finansowe — poinformowała w poniedziałek "Rzeczpospolita".

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Wklejasz tu jakieś brednie jakiegoś przygłupa co niemiecką telewizje ogląda a tam jakiś nie wiadomo jaki polityk mówi, że Tusk wszystko podpisał. Gdzie podpisał? W ujni? I co ujnia dała jakiemuś niemieckiemu politykowi nie wiadomo jakiemu te papiery z podpisami Tuska i on to do telewizji przyniósł i pokazywał widzom? Myślisz ty trochę?

A ty myślisz trochę czy we wszystko wierzysz? mam dla ciebie zle wiadomości,jesteś takim samym przyglupem, tak samo zaślepionym przez swojego Guru tylko dla jednych tym guru jest Kaczyński a dla ciebie Tusk

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 2
Opublikowano

dobrze to ująłeś ! niestety dla lewicy rudy to bożyszcze, który nie popełnił błędów. Nawet jak wspomniałem o sprzedaży 10 % akcji kghm , to by nie wyszło ze to na szkode panstwa było, to czepili sie podania złej daty :)

Opublikowano
18 minut temu, nie napisał(a):

Do słynnych hodowli koni arabskich wrócili fachowcy zwolnieni za czasów PiS. Mimo to właśnie poniosły one rekordowe straty finansowe — poinformowała w poniedziałek "Rzeczpospolita".

Oni nie wrócili. Oni zostali wyłonieni w uczciwych i klarownych konkursach. 

• Like 1
Opublikowano
40 minut temu, nie napisał(a):

Masz jakąś koncepcje czemu tak się stało? 

No i tło sprawy całej https://www.slowopodlasia.pl/artykul/18546,stadnina-w-koncu-na-plusie-krowy-i-zboze-zapewnily-dodatni-wynik

Opublikowano
1 godzinę temu, nie napisał(a):

Do słynnych hodowli koni arabskich wrócili fachowcy zwolnieni za czasów PiS.

No właśnie. Tylko jak to się stało że właśnie razem z fachowcami z PiS te stadniny padły ba ryj finansowo.? Bo przecież sprawa nie jest od wczoraj.

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, nie napisał(a):

Myślisz, ze da się odbudować w kilka miesięcy to co pis niszczył przez lata. te stadniny wypadły z gry wyprzedano najlepsze sztuki. 

1 godzinę temu, MariuszDe napisał(a):

A ty myślisz trochę czy we wszystko wierzysz? mam dla ciebie zle wiadomości,jesteś takim samym przyglupem, tak samo zaślepionym przez swojego Guru tylko dla jednych tym guru jest Kaczyński a dla ciebie Tusk

Ja myślę ty nie pokazałem ci to na faktach. Jeśli wierzysz w to, ze jakiś polityk nie wiadomo jaki przyniósł do telewizji dokumenty z unii z podpisem Tuska to nie ja jestem tu przygłupem a ty i to sam dobitnie to pokazujesz. To ty głosisz tu jakieś dyrdymały nie ja nie Tusk nie żaden inny guru.

Godzinę temu, Siedzacybyk napisał(a):

dobrze to ująłeś ! niestety dla lewicy rudy to bożyszcze, który nie popełnił błędów. Nawet jak wspomniałem o sprzedaży 10 % akcji kghm , to by nie wyszło ze to na szkode panstwa było, to czepili sie podania złej daty :)

Ale kto tu mówił o Tusku on wklejał jakieś dyrdymały, że jakiś nie wiadomo jaki polityk niemiecki przyniósł do telewizji jakieś rzekome dokumenty z podpisem Tuska z unii. Jakie bożyszcze co wam do tych pustych głów nakładli. 

Opublikowano
40 minut temu, Ulman napisał(a):

Masz jakąś koncepcje czemu tak się stało? 

to jest proste, gdy rządzi pis i są straty to jest wina pisu, a gdy rządzi po i są straty to jest wina pisu :D  zapomniałeś już jaka była nagonka na pis, nawet tutaj na forum

Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

zapomniałeś już jaka była nagonka na pis, nawet tutaj na forum

I tak ma być. Bo PiS nie j.bany staje się toksyczny.🤣

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

I tak ma być. Bo PiS nie j.bany staje się toksyczny.🤣

to ilu już tych pisów j.bałeś ?