Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, jacus napisał(a):

wasze dzeci nogami glosuja na to za cofanie.

czyzby twoj syn do krakowa na studia sie wybieral ??

to by wiele tlumaczylo 🤣

Nie znam nikogo kto by tam się wybierał, wybral.

Mamy świetne uczelnie w Lublinie...ewentualnie w Warszawie.

https://www.facebook.com/share/r/1Y88gSgBDz/

@GRZES1545 

@Roman176 

Może przeczytajcie sobie...

https://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/muzulmanie-swietowali-we-wroclawiu-i-gdansku-to-nie-inzynierowie-z-afryki/6k17vqk

Opublikowano
6 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

na demotywatorach szczegolnie widac lewackie trolowanie, hejtowanie. nawrocki zly, mentzen zly, tylko rafal dobry. juz mi sie czasem nie chce tego lewackiego gowna ogladac. jestem tam czesto po to by obserwowac wylewajace sie szambo z lewakow.

Nie podoba się to nie musisz oglądać ... To prywatny portal i jeżeli to co pokazuje nie narusza prawa polskiego to jedyne co możesz zrobić to tego nie oglądac ...

Opublikowano

juz go zamkneli z powrotem w psychiatryku.

8 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

przeciez wyraziles fascynacje mlodociana nigeria!? ci lekarze i prawnicy smigaja po zachodnie europie i szukaja mozliwosci rozmnazania, ale na pewno nie pracy! 😃

podanie faktu to fascynacja ??

nie znajac podstawowych danych o czym chcesz dyskutowac.

7 godzin temu, Roman176 napisał(a):

nie ośle jak kogoś zwolnią łapie prace gdzie popadnie bo ma kredyty 

gdybyś wiedział idioto to starsze pokolenie które od komuny pracuje w przemyśle im szkoła nie była potrzebna .. wiesz pacypało ze w komunie technikum to stanowisko kierownicze się miało, po doświadczeniu moim ci ludzie mają większą wiedze niż dzisiejsze pokolenie Z inżynierowie i studenci ,     

a co 2 poseł platformy skoczył tylko  potrawówki gdzie te reszta posłów czemu nigdy sie nie wypowiadają nigdy nic   szczerba tusk klose jaichira Sikorski budka i parę osób gdzie reszta posłów ?  

czyli wniosek głupota przyciąga ? 

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „To jest Witek. Witek jest ebilem który propagował ruskie hasło. Witkowi zbankrutowała naleśnikarnia więc został członkiem. Witek zdobył dyplom ukończenia Collegium Tumanum ale już przestał się nim chwalić. Najtrudniejsze 4 ata w życiu Witka to szósta Klasa szkoły podstawowej. 米米米”

romus -jak zwykle bredzisz.

wejdz na liste poslow i sprawdz jakie maja wyksztalcenie.

7 godzin temu, dysydent napisał(a):

do mnie to piszesz? skoro pod moim zaraz postem to pytam

jeśli do mnie to zonk

a po drugie to kim Ty jesteś abyś mógł jakiekolwiek prawa komukolwiek nadawać czy odbierać? a zwłaszcza wypowiedzi

pisalem ogolnie ale ze sie odezwales to znaczy ze nie masz 😂.

rozumiesz chyba pojecie nastepowalnosc pokolen ??

6 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

na demotywatorach szczegolnie widac lewackie trolowanie, hejtowanie. nawrocki zly, mentzen zly, tylko rafal dobry. juz mi sie czasem nie chce tego lewackiego gowna ogladac. jestem tam czesto po to by obserwowac wylewajace sie szambo z lewakow.

poczucie humoru jest oznaka inteligencji- prawicowcy z toba go nie posiadaja.

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie znam nikogo kto by tam się wybierał, wybral.

Mamy świetne uczelnie w Lublinie...ewentualnie w Warszawie.

https://www.facebook.com/share/r/1Y88gSgBDz/

@GRZES1545 

@Roman176 

Może przeczytajcie sobie...

https://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/muzulmanie-swietowali-we-wroclawiu-i-gdansku-to-nie-inzynierowie-z-afryki/6k17vqk

znam kogos kto byl w lublinie 😂

nie skonczyles technikum elektrycznego w lubartowie ?? moze z moim sasiadem chodziles ?? on starszy ale moze moglisice sie spotkac on w 5 a ty w 1 klasie ?

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Wczoraj widziałem jak Ukrainka kłóciła się z właścicielką sklepu bo padał deszcz i ta przyszła i stała w sklepie a właścicielka że musi roznosić towar a nie joł pilnować i nie dała się wygnać No ale ona to jakby robiła to specjalnie na złość bo ten deszcz to taki kapuśniak był

Edytowane przez Strongman
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

A może po prostu jesteś odklejony i nie umiesz pogodzić się ze światem jakim on jest. Bo nie po twojemu. W te memy demotywatory bawi się głównie młodzież. CO mają publikować o Mentzenie który chce im zrobić np płatne studia albo mówi, że gwałt to niedogodność czy tam nie przyjemność.? Mem tzen się odpala jak w każdej kampanii im bliżej finału tym większy cyrk będzie. Chłop walczy o głosy młodych oferując im płatne studia a ty nie kumasz o co chodzi i masz pretensje, że młodzi nie chcą płatnych studiów. Poczekaj na debaty ze Sławkiem tam dopiero się odpali jak z Petru w 2023. Gdzie Petru go zniszczył a potem jak chodził na wiece Mem tzena to ten jęczał by już dał mu spokój.

Sprawa jest prosta z tych 3 Trzaskowski ma najwięcej doświadczenia politycznego nie obiecuje jakichś dyrdymałów prowadzi zrównoważoną może nie tak efektowną kampanię jak Mentzen i najmniej naraża się na śmieszność. 

Policzono, że Mentzen i Nowogrodzki naobiecywali już na ponad 100 mld Sławek 140 mld obietnic złożył A przecież nawet ta młodzież od tych memów nie jest do końca taka głupia jak się tobie wydaje i wiedzą co może prezydent i wiedzą, że jak się zniesie podatki to skąd na policje szpitale czy wojsko.

Edytowane przez hubertuss
  • Confused 1
Opublikowano
44 minuty temu, Strongman napisał(a):

Wczoraj widziałem jak Ukrainka kłóciła się z właścicielką sklepu bo padał deszcz i ta przyszła i stała w sklepie a właścicielka że musi roznosić towar a nie joł pilnować i nie dała się wygnać No ale ona to jakby robiła to specjalnie na złość bo ten deszcz to taki kapuśniak był

Urzekła mnie twoja historia.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Lubelszczyzna piękny region. Bardzo polecam. Nie to co śmierdzący Kraków ...

Kraków jak Kraków, ale te podwawelskie wsie... 

65_47.jpg

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kraków jak Kraków, ale te podwawelskie wsie... 

Tam to smród, brud i ubóstwo ... Palety powiązane sznurkami jako płot, kupa gnoju na środku podwórka i gospodarz w starej kurtce znalezionej gdzieś w Caritasie czy jakimś PCK ... A bycie Cieciuritas Managerem to wielkie osiągnięcie zawodowe ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

... Palety powiązane sznurkami jako płot, kupa gnoju na środku podwórka i gospodarz w starej kurtce znalezionej gdzieś w Caritasie czy jakimś PCK ... A bycie Cieciuritas Managerem to wielkie osiągnięcie zawodowe ...

ludzi-kariery-robio_2018-10-02_14-11-00.jpg

• Haha 1
Opublikowano
49 minut temu, hubertuss napisał(a):

A może po prostu jesteś odklejony i nie umiesz pogodzić się ze światem jakim on jest. Bo nie po twojemu. W te memy demotywatory bawi się głównie młodzież. CO mają publikować o Mentzenie który chce im zrobić np płatne studia albo mówi, że gwałt to niedogodność czy tam nie przyjemność.? Mem tzen się odpala jak w każdej kampanii im bliżej finału tym większy cyrk będzie. Chłop walczy o głosy młodych oferując im płatne studia a ty nie kumasz o co chodzi i masz pretensje, że młodzi nie chcą płatnych studiów. Poczekaj na debaty ze Sławkiem tam dopiero się odpali jak z Petru w 2023. Gdzie Petru go zniszczył a potem jak chodził na wiece Mem tzena to ten jęczał by już dał mu spokój.

Sprawa jest prosta z tych 3 Trzaskowski ma najwięcej doświadczenia politycznego nie obiecuje jakichś dyrdymałów prowadzi zrównoważoną może nie tak efektowną kampanię jak Mentzen i najmniej naraża się na śmieszność. 

Policzono, że Mentzen i Nowogrodzki naobiecywali już na ponad 100 mld Sławek 140 mld obietnic złożył A przecież nawet ta młodzież od tych memów nie jest do końca taka głupia jak się tobie wydaje i wiedzą co może prezydent i wiedzą, że jak się zniesie podatki to skąd na policje szpitale czy wojsko.

Odklejka po całości . 

Rafau kopiuje przemówienia mecenasa który jest rzekomo odklejony. I obiecuje same racjonalne rzeczy 

TAKICH ŚWIATŁYCH WYBORCÓW NAM TRZEBA 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie twierdzę, że obiecuje same racjnalne ale tak to prowadzi, ze jest najmniej śmieszne. Ucieczki na hulajnogach po wiecach to już jest fajny powód do śmiechu. Internet to pokazuje a wy się obrażacie ,że nie po waszemu jako odklejeni. Ja tam nie słyszałem by Trzaskowski walcząc o głosy młodych obiecywał im płatne studia nawet Nawrocki tego nierobi. Przecież Mentzen już sam osobiście pokazał w 2023 jak się kładzie końcówkę kampanii i jak słabiutki jest w debatach a wy dalej zdziwieni.

Światłym wyborcą to ty niestety nie jesteś. Pamiętasz jak Mentzen wyzwał Petru na debatę? A potem gdy Petru go zaorał i przychodził na jego wiece to Sławek już jęczał jak dzieciak by ten dał mu w końcu spokój?

Opublikowano
11 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Da...

Przewroty, rewolucje...dużo tego...no a jeszcze katastrofy naturalne..

Pełno w Lublinie...

Do ciebie nikt nie ucieknie ..

Nie ma do czego, masz większe zapóźnienia niż Polska ż...

No właśnie z tymi ciapatymi w Lublinie - więszkość przyjechała tu na studia, na przykład na Akademii Medycznej, chyba ich już więcej, niż Polaków na tej akademii. Ale poza nielicznymi wyjątkami, większość stara się tutaj dorobić (bo jednak nie są synami szejków), jeżdżą na taksówkach, pracują w sklepach. Masa z nich ma praktyki  szpitalach i przychodniach i poza słabą znajomością języka polskiego, jao lekarze są całkiem OK. To nie są imigranci, jakich mamy dostawać z niemiec. Ci tu przyjechali dobrowolnie w jakimś celu. WIelu z nich nasz kraj się podoba i mają zamiar zostać - ale nie dla socjalu, tylko z powodu bezpieczeństwa i poziomu rozwoju naszego państwa. A także dlatrgo, że ogólnie jako społecxzeństwo akceptujemy obcokrajowców, którzy tutaj pracują.

• Like 1
Opublikowano
53 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Wam to pasuje 

Drzewka z Niemiec po kilkanaście tys za szt 

Kible za setki tysięcy 

Tęczowe szkoły 

Nie ma dobrego kandydata i tyle 

Ta kampania to cyrk 

Takie czasy 

Musi być show 

Tak jak w sporcie 

Dziś mało kogo interesuje prawdziwy sport 

Za to gale walk patusów biją rekordy oglądalności

Ale to do wyborców pretensje nie do kandydatów  

Nawrocki pocałowal w czoło jamnika 

Hołownia głaszcze na rękach ślepego kota... 

A w komentarzach az się gotuje od poklasku typu

" zwierzęta wyczuwają dobrych ludzi panie prezydencie , ma pan mój głos " 🤦

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

No właśnie z tymi ciapatymi w Lublinie - więszkość przyjechała tu na studia, na przykład na Akademii Medycznej, chyba ich już więcej, niż Polaków na tej akademii. Ale poza nielicznymi wyjątkami, większość stara się tutaj dorobić (bo jednak nie są synami szejków), jeżdżą na taksówkach, pracują w sklepach. Masa z nich ma praktyki  szpitalach i przychodniach i poza słabą znajomością języka polskiego, jao lekarze są całkiem OK. To nie są imigranci, jakich mamy dostawać z niemiec. Ci tu przyjechali dobrowolnie w jakimś celu. WIelu z nich nasz kraj się podoba i mają zamiar zostać - ale nie dla socjalu, tylko z powodu bezpieczeństwa i poziomu rozwoju naszego państwa. A także dlatrgo, że ogólnie jako społecxzeństwo akceptujemy obcokrajowców, którzy tutaj pracują.

Dla jasności ..

Nie jestem za sprowadzaniem ciapatych tabunami.

Mentzen może by i wygrał, ale ma trochę za skrajne poglądy...

https://www.facebook.com/share/v/1F1PaCje5q/

Opublikowano
2 minuty temu, pawel885 napisał(a):

Musi być show 

Tak jak w sporcie 

Dziś mało kogo interesuje prawdziwy sport 

Za to gale walk patusów biją rekordy oglądalności

Ale to do wyborców pretensje nie do kandydatów  

Bo teraz takie czasy, że nie liczą się przekazywane treści i ich wartość merytoryczna, liczą się tylko wyświetlenia na TikToku, Youtubie innych podobnych platformach.

Opublikowano (edytowane)

Ale jakim wam? Ja studia mam za sobą. Nie mój problem, że Mentzen traci kontrolę i obiecuje płatne studia młodym o których głosy walczy tylko Mentzena. Ja tylko się mogę z niego pośmiać. I z tych co jego kit kupują. Kobiety słysząc o gwałcie jako jakiejś niedogodności pewnie też polecą tłumnie oddać swój głos. ?

Opublikowano
Teraz, jahooo napisał(a):

Ja nie wiem, kto mu to podpowiedział, przecież w starzejącym się społeczeństwie, to chyba najważniejsze świadczenie w tej chwili.

No i tak traci szanse.

Co jakiś czas mówi co by chciał...no niezbyt mądrze jednak czasami..

Opublikowano (edytowane)

On jest po prostu albo tak głupi albo ma wyborców za tak głupich. Napisał doktorat na nie całe 70 stron na uczelni w której pracuje ojciec. I marzy mu się społeczeństwo z XIX wieku.