Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ile mam tyle mam, nie muszę Ci odpowiadać. Ja mam zaburzenia ?? Zaburzenia to mają Ci co wychwalają debila wysmarowanego samoopalaczem.

Niby dlaczego ?? Bo otwarcie mówię, że Trump zachowuje się jak debil ?? Co to myśli, że z Putina będzie miał przyjaciela ?

Opublikowano

dlatego, że myślisz, że trump może komuś coś kazać i ten ktoś musi to zrobić

trump może sobie gadać co chce a żydzi i putin mogą robić całkiem przeciwnie i nie ma w tym nic nienormalnego 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał(a):

dlatego, że myślisz, że trump może komuś coś kazać i ten ktoś musi to zrobić

Czyli Ameryka to nic nie znaczący śmieć który boi się Chińczyka ... Im prędzej nasi rządzący to zrozumieją tym lepiej ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Czyli Ameryka to nic nie znaczący śmieć który boi się Chińczyka

życie zweryfikuje każdą teorię, twoją również

-----------------------------------------

@hubertuss dlaczego nie bijesz na alarm 

mazowiecki park krajobrazowy

Image

wigierski park narodowy

Image

biegnij do brukseli ze skargą :D 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

...zwolnień coraz więcej, a bezrobocie nie rośnie...cud?

nowy prezes GUS a nie cuda ...... 80 tyś ludzi straciło prace w rok w przemyśle 

ale dane nie kłamią 

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/import-w-gore-najmocniej-od-dwoch-lat-eksport-w-dol-pieniadze-odplywaja-z-polski/4xl2cyb

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Roman, ale właściwie to o co ci chodź z tym opłacaniem za Ukraińców?

Źle, dobrze?

Czy że co?

serio nic nie wiesz o zadłużaniu pastwa na potęgę dla ukr ? 

Scenariusz wzrostu długu publicznego powyżej 60 proc. jest już nieunikniony. To dla Polski sytuacja bez precedensu, bo w III RP nic takiego wcześniej się nie zdarzyło. Nie powinno to stanowić jednak zagrożenia, pod warunkiem że ustabilizujemy inflację i stopy procentowe - pisze poniedziałkowy "Puls Biznesu".

Deficyt budżetowy PIS - 305 miliardów w 8 lat. Deficyt budżetowy PO - 280 miliardów w ciągu roku.

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Marek Markowski @MarekMa25175489 Propozycje zmian w Kodeksie Karnym. Polubienie tweeta krytykującego Wrzosek 2 lata w zawieszeniu Podanie dalej 4 lata bez zawieszenia. Porównanie Giertycha do konia 5 lat. Pytanie Tuska o dziadka dożywocie. 18:12 18:12・19m 18:12-19mar25-433Wyświetlenia 19 mar 25 433 Wyświetlenia”

Fachowcy neopartaczy Położyli Polskę na łopatkach 300 mld długu w 10 m-cy zero inwestycji totalne chlew wygłodniałych dostał się do koryta reszta do komisji szytych afer by przykryć fajerwerkami nieudolność neopartaczy pod wodzą Mściwego wiewiora

Opublikowano
4 minuty temu, witejus napisał(a):

Na swoich?

robił z siebie idiotę wypisując, że pis wycina lasy

bo tak szczuli go w tvn-ie, a on we wszystko im wierzy i przyjmuje tylko wiadomości ze swojej bańki

a lasy państwowe gospodarują wg. planów dziesięcioletnich, których nikt nie zmienia, ani pis ani po

to, że rośnie ilość wycinek spowodowana jest tym, że drzewa sadzone po wojnie osiągają optymalny wiek

• Like 1
Opublikowano

aj tam Trump osiągnął więcej majątku niż ze 100 osób razem wziętych z tergo forum a gardzą nim z zazdrosci jak to mówią czemuś biedny bo głupi ,głupi boś biedny jak nie on to kto jak polityki to nie roby i głupie.

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, Strongman napisał(a):

aj tam Trump osiągnął więcej majątku niż ze 100 osób razem wziętych z tergo forum a gardzą nim z zazdrosci jak to mówią czemuś biedny bo głupi ,głupi boś biedny jak nie on to kto jak polityki to nie roby i głupie.

bo lewicowe media im tak nakazują  

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, nie napisał(a):

Burmistrz Stambułu, kluczowa postać tureckiej opozycji, został dziś aresztowany.

Poza Imamoglu aresztowano jeszcze ok 100 osób a Uniwersytet Stambulski unieważnił dyplom studiów wyższych Imamoglu by wykluczyć go z wyborów.

był po nauki

ale czekaj
Tego burmistrza i znajomków Erdogan zapuszkował już po wizycie Tuska
tak że kto tam kogo uczył?

2 godziny temu, nie napisał(a):

Izraelowi udało się w ciągu 24 h zabić 174 dzieci w Stefie Gazy

wszyscy udają, że nie widzą co robią żydowscy naśladowcy hitlera

to jednocześnie żydowskie niedobitki hitlera ...

paskudna konkluzja z tego wynika, tak paskudna że nie wolno jej wyartykułować choć to najczystsza i beznamiętna logika

p.s. sam byłbym zgorszony sobą gdybym dokończył zamiast trzech kropek

Opublikowano
5 godzin temu, nie napisał(a):

bo tak szczuli go w tvn-ie, a on we wszystko im wierzy i przyjmuje tylko wiadomości ze swojej bańki

a lasy państwowe gospodarują wg. planów dziesięcioletnich, których nikt nie zmienia, ani pis ani po

to, że rośnie ilość wycinek spowodowana jest tym, że drzewa sadzone po wojnie osiągają optymalny wiek

Plus kornik - wpierdala wszystko jak leci. Łagodne zimy, nasadzanie w monokulturze, jest problem.

Opublikowano
8 godzin temu, nie napisał(a):

pokaż jednego prezydenta usa, który nie był pro-żydowski, wiedzą, że trump nic nie powie i dlatego sobie pozwalają

To chyba był Roosvelt(ten drugi) co olał informacje że naziści😉 mordują żydów w europie  i bardziej martwił się końmi. 

Może dlatego że byli to ostjuden a to takie żydowskie karaluchy.

Odkąd żydzi przejeli wszystkie największe instytucje finansowe na świecie nikt im nie bryknie.

Jedno trzeb koszernym przyznać - są dyskretni jeżeli chodzi o pieniądze - mają banki, domy maklerskie, obracają bilionami a nie afiszują się tym zupełnie. Pieniądz lubi cisze.

A co do palestyńczyków w strefie gazy to są pariasi arabskiego świata - każdy ma ich w d*pie.

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Strongman napisał(a):

A ja tam jestem i biedny i gupi i dobrze mi z tym.😂 Ale jakbym miał więcej pieniążków a przy okazji bym też miał bardziej zgupieć, to nie chcę ani jednego ani drugiego. 😂 Oby Allach mnie przed tym chronił.

2 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Plus kornik - wpierdala wszystko jak leci. Łagodne zimy, nasadzanie w monokulturze, jest problem.

Już dawno mówiłem żeby nie sadzić lasu w monokulturze. Trza wprowadzić zmianowanie.  Najlepiej kartofle , kukurydzę i ryż.🤣

Edytowane przez mirro
  • Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał(a):

😂 

Już dawno mówiłem żeby nie sadzić lasu w monokulturze. Trza wprowadzić zmianowanie.  Najlepiej kartofle , kukurydzę i ryż.🤣

Czasami jak jest się w towarzystwie ludzie mają wrażenie że jesteś idiotą, bo się nie odzywasz, ale ty w tym momencie dajesz głos i wszyscy już wiedzą, że mieli racje i w ten sposób rozwiałeś wszelkie wątpliwości.

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

i w ten sposób rozwiałeś wszelkie wątpliwości.

Przecież napisałem ,to co zacytowałeś, kursywą czyli pochyłą czcionką aby dać do zrozumienia iż se jaja robię . Więc skąd ta agresja i mowa nienawiści u Ciebie? Już bardziej pochyłej trzcionki edytor tu nie przewiduje , ale jakby co to sorry za mój brak wyczucia.

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, mirro napisał(a):

Przecież napisałem ,to co zacytowałeś, kursywą czyli pochyłą czcionką aby dać do zrozumienia iż se jaja robię . Więc skąd ta agresja i mowa nienawiści u Ciebie? Już bardziej pochyłej trzcionki edytor tu nie przewiduje , ale jakby co to sorry za mój brak wyczucia.

Mowa nienawiści. Jeszcze może antysemityzm?😉

Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Jeżeli tak to przepraszam.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano
9 godzin temu, Strongman napisał(a):

on nic nie osiagnal...on nawet sporo stracil z tego co mu ojciec dal. 

w polsce bylby bankrutem ale w usa jest inny system podatkowy.

8 godzin temu, dysydent napisał(a):

ale czekaj
Tego burmistrza i znajomków Erdogan zapuszkował już po wizycie Tuska
tak że kto tam kogo uczył?

to jednocześnie żydowskie niedobitki hitlera ...

paskudna konkluzja z tego wynika, tak paskudna że nie wolno jej wyartykułować choć to najczystsza i beznamiętna logika

p.s. sam byłbym zgorszony sobą gdybym dokończył zamiast trzech kropek

przodkowie sporej czesc mieszkancow izraela nie miala zadne stycznosci z holockaustem , zydzi z zsrr maja nawet swoja partie w parlamencie.

42 minuty temu, mirro napisał(a):

poczucie humoru to przywilej ludzi inteligentnych -krzysiu stal w innej kolejce..

nieprzypadkiem malo jest prawicowych kabaretow .

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał(a):

przodkowie sporej czesc mieszkancow izraela nie miala zadne stycznosci z holockaustem , zydzi z zsrr maja nawet swoja partie w parlamencie.

Niemcy próbowały dopaść i tamtych przecież i tematu dyskusji to nie zamyka; dyskusji której kontynuowanie nie wiem czy nadaje się na otwarte forum.

Popatrz - same porażki ludzkości za naszego życia; kowid gdyby był naprawdę groźną chorobą to spustoszenie by zrobił jak w najbardziej katastroficznych wizjach filmidłowców

Ukraina w zamian za najhumanitarniejszy gest z możliwych - rezygnację z broni najgroźniejszej z obecnie znanych najpewniej zostanie zlikwidowana we w miarę przewidywalnym czasie

Izrael którego nacja zmontowała sojusz przeciwko najgorszemu systemowi społecznemu w ówczesnych czasach; okazuje się tylko po to by przejąć metody tego systemu

i parę jeszcze by przykładów wymienił

klimat chcemy ratować na planecie? pierwej uratujmy się przed samymi sobą bo od czasów pierwszego drapieżnego jednokomórkowca na taj planecie NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO

skoro wspomniałeś o poczuciu humoru

2 godziny temu, jacus napisał(a):

poczucie humoru to przywilej ludzi inteligentnych -krzysiu stal w innej kolejce..

nieprzypadkiem malo jest prawicowych kabaretow

ludzkie robactwo ma ambicje sztuczną inteligencję stworzyć
szkoda że to przekracza możliwości tego robactwa bo była by to pierwsza jakakolwiek inteligencja jaka na Ziemi powstała
xD

a w ogóle znasz choć z jeden dobry prawicowy kabaret?
no chyba że ten wyżej opisany :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
11 godzin temu, nie napisał(a):

idole to robisz z siebie ty. Wycinkę przystopowano nie ma tego tyle co za pis a coś jednak wycinać trzeba branża drzewna musi mieć prace lasy pieniądze itd. Chodzi o to, ze przerwano rabunkową gospodarkę pis. A cyz cieli to w praku czy nie to nie wiem co to za zdjęcia są. 

Ale jak go Dobrosz Oracz nomen omen zaorała to już nie pokazują. To jest problem każdego populisty. Fajnie wychodzi na spotach ale jak trzeb iść do ludzi i  rozwinąć kit wyborczy w prawdę to zaczynają się schedy. Dobrosz Oracz rozłożyła go na łopatki jak kiedyś Petru. Coś chyba nie wyprzedzi Nowogrodzkiego. Bo im więcej zaczyna wychodzić do ludzi tym gorzej stary problem konfy.

Opublikowano
mirro napisał:

Można też posadzić las tęczowy. W takim na bank zamiast kornika zalęgną się jednorożce..

dysydent napisał:

Izrael którego nacja zmontowała sojusz przeciwko najgorszemu systemowi społecznemu w ówczesnych czasach; okazuje się tylko po to by przejąć metody tego systemu

Jak zwykle prawda siedzi i oglada caly ten spektakl i ze śmiechu długo się nie pozbiera. Nie powiem - ujowo żydy robią. Wiem natomiast, że próbowali pchać tam forsę i przeciągnać tym na swoją stronę społeczeństwo. Hamas był jednak mocniejszy i społeczeństwo Palestyny pokazało im faka. Jako że znają się na Starym Testamencie zinterpretowali tak prawo talionu tymi samymi kategoriami jak islamisci dżihad i mamy jatkę. Żydy niczego nie przejmują z nowoczesnej historii dysydent. To są sprawy zaszłe.

Krzysztof81 napisał:

A co do palestyńczyków w strefie gazy to są pariasi arabskiego świata - każdy ma ich w d*pie.

Na jednym wózku z żydami ich araby wyebały od siebie. A tera taaaakie fumfle we wierze, że mucha nie siada.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, DTaras napisał(a):

Żydy niczego nie przejmują z nowoczesnej historii dysydent. To są sprawy zaszłe.

noż napisałem - jeszcze od czasów

41 minut temu, dysydent napisał(a):

pierwszego drapieżnego jednokomórkowca

czytajże uważniej a nie bedziesz mi tu wykłady ze mnie samego robił ;)

xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, DTaras napisał(a):

Skoro jednak to kategorii na żyda obelgi racja jest po Twojej stronie.

obelga jest ..."internacjonalna"
reszta ok

wow!
Ukraina wymiata wszystkie zapasy dronów jakie do tej pory naklepali czy dopiero się rozkręca?
tak czy inaczej; kacapy mają zagwozdkę czy to autonomiczna inwencja Ukraińców czy sugestia Trumpa by mieć lepsza pozycję w negocjacjach pokojowych?
wszak teraz Trump putinowi może powiedzieć - "a widzisz? nie masz monopolu na atuty siły w tej wojnie a będzie jeszcze gorzej bo ten Zelensky mnie się nie słucha i co ja mogę"

he he; ten ruski RCB działa tak samo jak nasz, nie przed ani nawet w trakcie a po fakcie zagrożenia :D

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v