Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, nie napisał(a):

w zemście patoforma obywatelska wycofała reklamy totalizatora z wp

sowieckie metody

Jakby to były sowieckie metody, to po WP zostałby dymiący lej.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

a na af mogli byśmy se podyskutować bezkarnie tylko o tym która odmiana kartofli lepsza a ten temat by się nazywał społeczno polityczna dydaktyka dla rolnika

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
48 minut temu, nie napisał(a):

wp opisała dzisiaj jak patoforma obywatelska nagradza swoich hejterów stanowiskami państwowymi za rozsiewanie nienawiści w internecie, największy ściek w sieci

w zemście patoforma obywatelska wycofała reklamy totalizatora z wp

sowieckie metody

Większość mediów tak funkcjonuje. Ostatnio afera z owsiakiem czy nakaz prenumerowania wyborczej przez państwowe instytuche i wykupywanie reklam w tv czy innych mediach. Już od ładnych paru lat tak sie dzieje.

Jest to niebexpieczne zjawisko niestety.

U mnie widze jak w lokalnych mediach wchodzą w dupe bez wazeliny to dostaję od urzędów reklamy ogłoszenia subwencje itp itd takie legalne łapownictwo.

https://wiadomosci.wp.pl/pawel-kapusta-gdy-fakty-bola-wladza-siega-po-cenzure-ekonomiczna-opinia-7136184492726880a

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał(a):

Resztę sobie poszukaj, miał i to dużo.

No, jak miał dużo to wszystko jasne. A że tak doprecyzuje - miał dużo,  bardzo dużo czy nieprzyzwoicie dużo?

Opublikowano

co jest lepsze od jednego koryta ?? dwa koryta..

ktos kojarzy  izbe zbozowo-paszowa ??

https://www.portalspozywczy.pl/zboza/wiadomosci/monika-piatkowska-senatorem-w-krakowie-co-z-jej-funkcja-w-izbie-zbozowo-paszowej,275385.html

8 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Chodziło mi o te 17 kont w banku i ileś tam mieszkań.( ciężko z wypłaty nawet prezydenckiej wykształcić dzieci w usa)

Żona przynajmniej zrobiła kariere. Oni byli w separacji, mieszkała od kilku lat w usa a jak go zabił ten gościu, to wróciła, odegrała bolejącą wdowe i idioci wybrali ją na europosłanke.🤣🤣🤣

zupelnie jak wdowy po gosiewskim ..

Ma jaja - chyba obijają się po twojej twarzy - tzw arabskie gogle.

Faktycznie. Wynosić dokumenty z prokuratury i udostępniać prywatnej fundacji sorosa, która pisała za nią pisma.

Za to powinna być w ciągu dnia wywalona z roboty.

to lepiej do garazu schowac albo za szafe wrzucic ? 

albo do zarubliki lub kurwizji wynosic ??

Wrzucałem już to, to agrofotowi peowcy morda w kubeł i udają że nie widzą. Że za partyjne i państwowe pieniądze sponsorowana jest partyjna hejterownia. Ciekawe czy będzie wniosek o odebranie subwencji partyjnych?

Tak samo jak są poszlaki że hasło "jebać pis" propagowaną za ruską kase.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

dziecko cale prawicowe media sa wlasnoscia albo kaczynskiego albo biereckiego -to ci nie przeszkadza ??

8 godzin temu, witejus napisał(a):

Adamowicz był tak ,,kryształowo uczciwy" że nawet PO go wywaliła z partii, choć powszechnie wiadomo jakie indywidua tam są.

zupelnie jak marian ..

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, Roman176 napisał(a):

upsssssssssss ruda qurwa kłamie w dzień kłamie w nocy 

Śmierć Barbary Skrzypek. Przesłuchanie nie było nagrywane

no i co z tego? 

• Haha 1
Opublikowano

hitlerowskie pomioty nakręciły paszkwil o polskim atomie 

Obejrzałem sobie ten materiał Deutsche Welle o polskim projekcie jądrowym i powiem Wam: łezka w oku mi się zakręciła, bo poczułem się tak, jakby były stary, dobry 2019 rok i Niemcy wciąż chciały - m. in. propagandą - hamować europejski atom.

Spójrzcie na przytoczone w materiale argumenty:

0:09 Polacy chcą budować elektrownię jądrową na wybrzeżu Bałtyku, między wydmami a lasem, „czy to żart?” - pyta lektor, chyba nieświadomy tego, że jednostki jądrowe nad morzem nie są ani niczym nowym, ani niezwykłym. Zresztą, sami Niemcy mieli takie nadbałtyckie jednostki (vide: Greifswald).

0:57 energetyka jądrowa jest przestarzała - cóż, to najnowsza wykorzystywana na szeroką skalę technologia pozyskiwania energii elektrycznej. Poza tym: niektóre wynalazki są starusieńkie, a i tak z nich korzystamy (vide: koło).

2:14 materiał kłamie, jakoby partia PiS rozwieszała obecnie plakaty antyjądrowe. 

2:24 materiał sugeruje, że lokalni mieszkańcy są podzieleni ws. atomu, tymczasem sondaże pokazują, że zdecydowana większość jest za.

2:57 materiał kłamie, że projekt elektrowni jądrowej w Żarnowcu został porzucony ze względu na protesty. Nie, protesty go nie wyhamowały; to była decyzja polityczna podjęta w 1990 roku moim zdaniem wynikająca w dużej mierze z presji górniczych związków zawodowych.

4:17 materiał twierdzi, że Polska „nie ma doświadczenia w energii jądrowej”. Mamy takie doświadczenie, czego przykładem jest reaktor MARIA działający pod Warszawą.

A poza tym, to użyte w materiale głosy „aktywistów” należały tylko do jednej (!), bardzo mało licznej organizacji.

Tak się robi propagandę, mili Państwo. Szkoda, że wymierzoną w ważne dla Polski przedsięwzięcia. JW

Opublikowano
9 godzin temu, dysydent napisał(a):

a na af mogli byśmy se podyskutować bezkarnie tylko o tym która odmiana kartofli lepsza a ten temat by się nazywał społeczno polityczna dydaktyka dla rolnika

jak w kraju Łukaszenki

Opublikowano
11 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ja tym nie żyje a pisze bo mogę. Nie pasuje nie czytaj. Przewijaj dalej. Ja np  postów  bobka, horoszczy i galicyjskiego dziada  wcale nie czytam i nie dyskutuje.

po twoich postach widac ze jestes chory ..ogarka gdzies nie spotkales na oddziale ??

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/druga-tozsamosc-karola-nawrockiego-politycy-i-publicysci-reaguja/fs258hq,79cfc278

• Haha 3
Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał(a):

jak w kraju Łukaszenki

Aaa temat o kartoflach to jednak oczko w głowie Łukaszenki, więc też byśmy se nie porządzili.😂

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Po prostu ktoś leci w ch...

widzisz, czarna skrzynka jako standard międzynarodowy, nie jest podatna na manipulacje, a to, co montują w autach polityków, niestety, można wyczyścić do zera

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

po twoich postach widac ze jestes chory ..ogarka gdzies nie spotkales na oddziale ??

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/druga-tozsamosc-karola-nawrockiego-politycy-i-publicysci-reaguja/fs258hq,79cfc278

Wszystko fajnie 

Widziałem ...

Nawet określenia "Gangster z PRL " 

Tylko lewackie jełopy zapomnieli że Nawrocki w 90 roku miał .....

7 lat 😂😂😂😂

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, jahooo napisał(a):

widzisz, czarna skrzynka jako standard międzynarodowy, nie jest podatna na manipulacje, a to, co montują w autach polityków, niestety, można wyczyścić do zera

Nie znam się na tych technicznych niuansach. Śledztqo kosztowało kupe kasy, że kupili by nowe audi i sejczento. Zrobiono gównoburze czy miał włączone syrene czy nie, jakby to miało jakieś znaczenie.

Opublikowano
1 minutę temu, pawel885 napisał(a):

Wszystko fajnie 

Widziałem ...

Karol Nowogrodzki vel Tadeusz Batyr idzie na dno, nie zdzwię się gdy nie dostanie się do 2 tury. I w sumie prawa strona powinna się z tego cieszyć, bo Mentzen ma dużo większe szanse w II turze niż ta PiSowska pokraka.

Opublikowano
9 minut temu, jahooo napisał(a):

a to, co montują w autach polityków, niestety, można wyczyścić do zera

Tylko że w przypadku Pani Szydło zgrywali dane z tego co było fabryczne. No i zgrali a potem połamali płytkę. 

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, pawel885 napisał(a):

Wszystko fajnie 

Widziałem ...

Nawet określenia "Gangster z PRL " 

Tylko lewackie jełopy zapomnieli że Nawrocki w 90 roku miał .....

7 lat 😂😂😂😂

Piszą że Nawrocki był kolegą Nikosia 🤣🤣🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie znam się na tych technicznych niuansach. Śledztqo kosztowało kupe kasy, że kupili by nowe audi i sejczento. Zrobiono gównoburze czy miał włączone syrene czy nie, jakby to miało jakieś znaczenie.

z punktu widzenia prawnego - niestety miało

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Piszą że Nawrocki był kolegą Nikosia 🤣🤣🤣

Ale być biografem Nikosia to za***isty zaszczyt. 🤣 Pewnie mu powiedział że jako gangter miał misję albo Bóg do niego przemówił.😂

Opublikowano
Teraz, jahooo napisał(a):

z punktu widzenia prawnego - niestety miało

Według początkowych zeznań gościa z sejczento nie. Dopiero jak pojawił się adwokat wynajęty przez PO który obiecał kase i kariere to chłopak zmienił zeznania.

Powiedzila że jak zobaczył  i usłyszał  piewszy samochód to zjechał na pobocze jezdni i się zatrzymał a później dał kierunkowskaz i skręcił w lewo i wtedy przypier... w niego drugi.

Czyli włączał się do ruchu i bez znaczenie czy jechała tam beata szydło, papież franciszek czy janusz z czarnolasu na sygnałach, fanfarach czy bez, bo oni mieli pierszeństwo.

I taka była pierwsza wersja wydarzeń którą później zmienił.

Kase ze zbiórki ktoś zajebał, PO dało mu miejsce na liście w jakiś wyborach, nie wiem czy się dostał.

Zrobili z tego afere jakby nie wiadomo o co chodziło.

7 minut temu, mirro napisał(a):

Ale być biografem Nikosia to za***isty zaszczyt. 🤣 Pewnie mu powiedział że jako gangter miał misję albo Bóg do niego przemówił.😂

Czemu? Sam bym chętnie przeczytał. Większość ludzi nic teraz nie czyta, ewentualnie audiobooki. Właśnie czytam "pod mocnym aniołem" i " Kaci Wołynia" Marka Koprowskiego.

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Według początkowych zeznań gościa z sejczento nie. Dopiero jak pojawił się adwokat wynajęty przez PO który obiecał kase i kariere to chłopak zmienił zeznania.

Tak, tak, wszyscy winni tylko PiS wiecznie niewinny i prześladowany politycznie xD

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v