Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no niby w aplikacji robie akapitz ale to nic nie daje. mieli cos grzebac w niej, ale wrocili do wersji starej. moze cos zle robie?! u mnie jak pisze, widac ze jest akapit, ale jak wysle juz go nie ma. moze w przegladarce jest lepiej?!

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

no niby w aplikacji robie akapitz ale to nic nie daje. mieli cos grzebac w niej, ale wrocili do wersji starej. moze cos zle robie?! u mnie jak pisze, widac ze jest akapit, ale jak wysle juz go nie ma. moze w przegladarce jest lepiej?!

a to takie buty

inne kodowanie tekstu mają w tej aplikacji jak na serwerze "do sieci" czy co?
to podpada pod temat "problemy techniczne"

no w przeglądarce ... tzn w edytorze wersji przeglądarkowj jest to co widać choćby i w tym poscie
piszę z akapitami, "brejkami" itp no i przecież są widoczne

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Sam mało, ale w kilku to już siła...💪

Siła to była jak był Stan wojenny w Polsce (1981–1983)

Rozmowy w Magdalence – spotkania władz państwowych Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej z przedstawicielami NSZZ „Solidarność”, odbywające się od 16 września 1988 .

Okrągły Stół – negocjacje prowadzone od 6 lutego do 5 kwietnia 1989 przez przedstawicieli władz Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej, demokratycznej opozycji oraz stron kościelnych .

Wybory parlamentarne w Polsce w 1989 roku . Sejm Kontraktowy .

W 1990 r. odbyły się w Polsce pierwsze wolne i powszechne wybory prezydenckie. Lech Wałęsa .

Ten sam doprowadził do nocnej zmiany , 4 czerwca 1992 r., upadł rząd Jana Olszewskiego .

16 kwietnia 2003 roku w Atenach w imieniu Polski pod traktatem akcesyjnym podpisali się premier Leszek Miller, minister spraw zagranicznych Włodzimierz Cimoszewicz .

Polski do Unii Europejskiej. Dokładnie 1 maja 2004 roku Polska stała się członkiem wielkiej wspólnoty, jaką jest Unia Europejska .

Teraz mamy co mamy .

Mamy CESARZOWĄ I TUSKA REFORMATORA .

Marszałka Rotacyjnego .

Ten osobnik nie lubi Unii .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano

masz racje, w przeglądarce jest co innego niz na apce. probowali cos kabinowac, apka wygladala jak przegladarka, ale nie mogli ustawic by ulubione byly na pierwszej stronie, by nieprzeczytane posty byly od gory. wycofali sie z tego, jest po staremu ale takie niuanse zostaly. porobilem akapity w przegladarce, za porada. troche lepiej to wyglada😃

Opublikowano
hubertuss napisał:

Choćby tania siłą robocza inne składniki pasze też może tańsze. Nie wiem jak Hiszpanie produkują ale skoro wożą od nich do nas to myślisz, że oni nam w czynie społecznym poniżej kosztów sprzedają. Mają na tym zysk. Polska jest drogim krajem jeśli chodzi o pracę mało tego nie ma do niej chętnych jeśli chodzi o pracę przy świniach czy krowach. 

Inne branże to samo. Znajomy z Belgii jeździ w Alpy na narty raz był w Zakopanem i powiedział, że go nie stać na Polskę

Ich szklarnie np nie wymagają ogrzewania a widać to z kosmosu

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...ale masz rozrzut...

Może coś o rozbiorach napisz...😆

Jaki rozrzut .

Zapoczątkowane przemiany w Polsce .

Zmieniło się na lepsze i po co teraz blokować drogi czas blokad miną @12Pafnucy .

Polska jest już w Unii 21 rok byle do maja .

JEST DOBROĆ WOLNOŚĆ CZEGO TY JESZCZE CHCESZ ?.

Blokować drogi dla samego blokowania .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, galan99 napisał(a):

Zmieniło się na lepsze i po co teraz blokować drogi czas blokad miną @12Pafnucy .

Człowiecze...nie ze wszystkikim mus się zgadzać.

Trzeba mieć własne zdanie...

Tak żebyś zrozumiał...

Twoja żona ci się podobała?

Uważasz że fajna jest?

...zawsze się z nią zgadzasz?

...zawsze przytakniesz?

Zrozum.... popierać, to nie znaczy ślepo wykonywać polecenia....no chyba że żeś pantofel...🤭😆

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tak żebyś zrozumiał...

Uważasz że fajna jest?

...zawsze przytakniesz?

Zrozum.... popierać, to nie znaczy ślepo wykonywać polecenia....no chyba że żeś pantofel...🤭😆

z tą żoną to niegłupia analogia do polityki
nawet jak se koalicjanta znajdzie

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tak żebyś zrozumiał...

Uważasz że fajna jest?

...zawsze przytakniesz?

Życie prywatne co ma do polityki gospodarki Polski .

Po wiem ci ta każdy niech idzie swą drogą i robi co chce byle zarobił w jaki sposób to każdego prywatna sprawa .

Rolnictwo Polskie samo się obroni ktoś zostanie .  ktoś będzie miał kasę z innych źródeł będzie uprawiał sobie 20 ha .

ktoś zostanie z tych wielkich co będą mieli po 5 tyś ha czas na zmiany .

Myślisz że co mają po 20 ha czy 50 ha mają bronić tych co mają obecnie po 200 ha i 300 ha sami niech się bronią i blokują .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał(a):

nawet jak se koalicjanta znajdzie

No aż tak to lepiej nie...😆

3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Życie prywatne co ma do polityki gospodarki Polski

Całkiem sporo ma.

A porównałem, tak byś zrozumiał..

I widzę że dotarło, ale kombinujesz dalej..

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No aż tak to lepiej nie...😆

Całkiem sporo ma.

A porównałem, tak byś zrozumiał..

I widzę że dotarło, ale kombinujesz dalej..

Jest mi dobrze po co mam blokować .

Komu źle nich blokuje wolno .

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

co to ma być obraza człowieka bo ? 

jako rolnik tym ch*jem się zainteresuj szczujni j**anej 

https://www.farmer.pl/fakty/premier-podpadl-rolnikom-oberwalo-sie-tez-wiceministrowi-krajewskiemu,155867.html

Opublikowano
Teraz, Roman176 napisał(a):

jako rolnik tym ch*jem się zainteresuj szczujni j**anej 

Na razie to najwięcej bałaganu na wsi zrobił Wojciechowski i jego Zielony Ład przepisany z programu PiSu ...

Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

miałeś się dorobić to się dorobiłeś na swe lata jakie masz .

Toż jeszcze na emeryturę nie przechodzę.

Wolę szukać pieniędzy, niż czekać aż ktoś da..

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Na razie to najwięcej bałaganu na wsi zrobił Wojciechowski i jego Zielony Ład przepisany z programu PiSu ...

Każdy kraj pisał zielony ład i jest jak w Polsce wiec co ma do tego  Wojciechowski ?.