Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 godzin temu, nie napisał(a):

nawrocki zawetował ustawę o kojcach ale podpisał lewacką ustawę o zakazie hodowli na futra

Wasz Batyr tak się sprzeniewierzył i zaprzedał lewactwu? Normalnie szok. To pewnie dla przykrycia tego, ze po 100 dniach nie załatwił taniego prądu i podniósł podatek bankowy.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Hmm , ostatnio Irak chce Amerykanom sprzedać złoża ropy i gazu które należą do Gazprom , firmy z USA są zainteresowane zakupem złóż ropy i gazu w Rosji wraz z nord stream Wenezuela też na spore złoża więc jest potencjalnie całkowita dominacja USA to źle wróży a Europa nic nie może w tej chwili 

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

Europa nic nie może w tej chwili 

Na własne życzenie. 🤷‍♂️

My za to mamy opłaty klimatyczne, ETS i nakrętki przytwierdzone do butelek, oraz system kaucyjny.

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, jarecki napisał(a):

Hmm , ostatnio Irak chce Amerykanom sprzedać złoża ropy i gazu które należą do Gazprom , firmy z USA są zainteresowane zakupem złóż ropy i gazu w Rosji wraz z nord stream Wenezuela też na spore złoża więc jest potencjalnie całkowita dominacja USA to źle wróży a Europa nic nie może w tej chwili 

Oj to że Europa bez USA nic nie może to już od dawna wiadomo...

Opublikowano

Ale chyba USA to robią żeby osłabić Chiny .   Nawet przepływ pieniędzy kontrolują niedawno rzuciłem tu link jak zablokowali konta sędziemu co wydał nakaz aresztowania premiera Izraela, sędzia z Francji .

Ciekawe czy blik działa bez USA , czy musi być wpięty w system MasterCard lub Visa 

Opublikowano

Andrzej Szeptycki wiceminister nauki

Oświadczenie Rady Upowszechniania Nauki przy PAN: „Za całkowicie niedopuszczalne uważamy posługiwanie się autorytetem akademickim dla prezentowania treści sprzecznych z obowiązującym stanem wiedzy naukowej.

nic dziwnego, że polska nauka jest na dnie

-------------------------------------------------------------------------------------------------

ciekawa rozmowa :D 

Roman Giertych
Konfederacja żarła psy, a Nawrocki je trzyma na łańcuchu.

Janusz Korwin-Mikke
Czy Pan jest debilem?

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, jarecki napisał(a):

Ciekawe czy blik działa bez USA , czy musi być wpięty w system MasterCard lub Visa 

tak
<xxxxx>

nawet wytłumaczyłem dlaczego ale po namyśle.... a po co komu wiedzieć jak działa infrastruktura czegoś takiego a i po co mam zwracać na siebie zbędną uwagę tłumacząc nazbyt wnikliwie takie rzeczy? ;)

kto chce to np takim algorytmem - wyszukiwanie i choćby jeden z wyników tegoż i dalej po terminach których ew nie rozumie ze znalezionych

a to czy jakieś inne systemy zdalnych płatności zechcą się zintegrować i współpracować między sobą to już kwestie biznesowe, polityczne itp a nie technologiczne i - póki co - bardziej prawdopodobna jest integracja jankeskich podobnych systemów z polskim niż jednych i drugich z jakimś chińskim, ruskim czy ... tam w tej ciemnocie islamskiej iranu mają coś podobnego? było nie było to całkiem inteligentni Persowie ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

I córeczka Ziemkiewicza się tam uczy xD Świetne wzorce jej tatuś homofob patriota załatwił xD

A w Polsce na tym pseudo-uniwersytecie tego miała się uczyć?

całe lewactwo to takie psynki, psurki i psubraty.Zdjęcie

Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano
47 minut temu, racyl napisał(a):

Król jest tylko jeden !!!

2 mln wyświetleń w 16 godzin !!!!

Zdumiewające jest , że w obecnej rzeczywistości , wystarczy być nikim by dla prymitywnych mas być kimś. 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

racja, to jest dla ludzi niedorozwiniętych

Taki k**wa jesteś rozwinięty a nie rozumiesz co to znaczy liczba wyświetleń a z tego kasa

4 minuty temu, dysydent napisał(a):

mam jeszcze dopisać jak widzę zwłaszcza fryz tego buraka? xD

normalnym ludziom to się podoba . ludzie lubią jego muzykę i wygląd 

• Like 1
Opublikowano

I właśnie to dobitnie znaczy że jest cała masa niedorozwinietych prymitywnych  durni bez gustu. Na takim motłochu łatwo robi się kasę. Wodecki z pewnością takiego wyniku by nigdy nie osiągnął.  

Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

I właśnie to dobitnie znaczy że jest cała masa niedorozwinietych prymitywnych  durni bez gustu. Na takim motłochu łatwo robi się kasę. Wodecki z pewnością takiego wyniku by nigdy nie osiągnął.  

Ty myślisz, że jesteś jakimś wybrańcem narodu jak wodecki i całe te gwiazdy z tvn ? .

Mniejszość większości chcę mówić co jest dobre a co złe ?

Jesteś zwyczajnym komuchem a nie wolnościowcem i takie pierdoły opowiadasz o starym pierniku wodeckim 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v