Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

Nie żartuj. Miller może mówić już co chce bo jest na emeryturze, inaczej dalej pieprzył by głupoty. Z lewicy Zandberg ma odwagę punktować kolegów z ław poselskich.

Pozostali nawet na emeryturze nie potrafią powiedzieć prawdy tylko to co wypada .

Zanberg to jeszcze więcej dołożyłby podatków na kolejne socjale i rozdawnictwo .

Trzeba uwolnić ludzi od nadmiernej ilości podatków i rozdawnictwa a tego zandberg nie poprze 

Opublikowano (edytowane)

w wielu kwestiach z milerem się nie zgadzam , pewnie gdyby mógł to by powiedział żę Ukraina powinna oddać się dobrowolnie rosji ale boi sie żę byłby zepchniety na margines a tak to nieraz ktoś go zaprosi do programu 

5 minut temu, racyl napisał(a):

Trzeba uwolnić ludzi od nadmiernej ilości podatków i rozdawnictwa

trzeba nauczyć się czerpać korzysci z rozdawnictwa a jako rolnicy mamy spore pole do popisu 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Na to rozdawnictwo ktoś musi najpierw zapłacić . Dokręca się śrubę każdemu byle tylko coraz więcej dochodów opodatkować a także wprowadzać coraz nowsze opłaty czy podatki 

Opublikowano
Godzinę temu, dsbh napisał(a):

W Iraku masz ziemie 🤔 :ph34r: ?

Skoro byłem "najemnikiem" (określenie słyszane wieloktotnie) to mogę mieć. Kto mnie tam wie.😂

• Haha 1
Opublikowano
Dzień 2 listopada, który stał się symbolem w dyskusji o polskiej energetyce, pokazuje brutalną prawdę: gdy wiatr przestaje wiać, nasza ambitna „zielona transformacja” spada na kolana!
Słyszymy o rekordach, o 30%, a nawet 50% energii z wiatru w porywistych dniach. To wspaniałe, gdy wieje. Ale co zrobimy, Panie Ministrze Motyka, gdy musimy polegać na wiatrakach, a one dostarczają zaledwie 4% (lub, jak w inne dni, nawet poniżej 3,4%) potrzebnej energii?
To nie jest pole ziemniaków, którym można zarządzać w Gdzie są zapowiadane masowe magazyny energii? Gdzie przyspieszone inwestycje w stabilny atom i gaz, które mają ratować nas przed takimi „wietrznymi dziurami”? Czy nadal będziemy ryzykować stabilność polskiego systemu energetycznego, opierając się na nadziei, że „jutro zawieje”? Zbyt duża zależność od kaprysów pogody sprawia, że w dni takie jak 2 listopada, zamiast bezpieczeństwa, mamy gigantyczne braki. Musimy budować system, który wytrzyma dni z 4% wiatru, a nie tylko chwalić się rekordami, gdy wieje huragan.
Buraki nami rządzą? Nie, po prostu transformacja energetyczna wymaga strategii i stabilizacji, a nie tylko hurraoptymizmu.
Może być zdjęciem przedstawiającym telefon i tekst „PSE Z ENERGETYCZNY KOMPAS AKTUALNA STRUKTURA GENERACJI MOCY 10,8% ŻRÓDŁA ODNAWIALNE 89,2% ŻRÓDŁO ŻRÓDŁA KONWENCJONALNE 40,3% WĘGIEL KAMIENNY [MW] 5 861 22,0% GAZ 3 205 19,3% 19,3% WĘGIEL BRUNATNY 5,8% 2804 2 804 WODA 4,1% 847 INNE NIEODNAWIALNE 4,0% 598 WIATR LĄDOWY 1,9% 576 BIOMASA 1,2% 282 ROPA NAFTOWA 1.0% 175 146”
9 godzin temu, jacus napisał(a):

romus famila z vaterlandu jeszcze na groby przyjezdza ??

posiales juz cos ?? kukurydze koszisz ? jaka cena ??

każdy raych jak ty i hubertus tusk to wielbiciele Niemca ja nie wiec ? 

Opublikowano

pamiętasz zasadę głupi ciągnie do głupiego ?  oto przykład twój wzór inteligencji jachira  wnuczka ukraińskiego popa  i żydówki  , o honor i ojczyznę , jak nikt z jej rodziny o Polskę nie walczył  , Rosja w ramach czystki Stalina wówczas osiedlono w Polsce dziesiątki tysięcy żydów chazarskich ,miedzy innymi rodziny kwaśniweskich jachirów Dutkiewiczów Tokarczuków Schetynów bondar żurek  

dowody  ? 

Sędzia z podwójnym obywatelstwem nie jest gwarantem niezależności – jest symbolem, że Polska traci kontrolę nad wymiarem sprawiedliwości. Waldemar Żurek udowadnia, że dla niego interes państwa to drugorzędna sprawa, a rząd ułatwia oddawanie sądów w ukraińskie ręce. To zdrada.

https://dorzeczy.pl/kraj/800481/ministerstwo-chce-by-cudzoziemcy-mogli-byc-sedziami-i-prokuratorami.html

https://www.gazetaprawna.pl/firma-i-prawo/artykuly/10569484,sedziowie-beda-mogli-miec-podwojne-obywatelstwo.html

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Sterczewski w w Poznaniu o Jachirze: -Znam Klaudię osobiście. Strach stać przy niej, puszcza niekontrolowne bąki i śmierdzi jej z japy, że strach o cokolwiek zapytać.”

• Like 1
Opublikowano

nie dziwi mnie ze twoj post zalajkowal krzysiu .ale tu glupich jest wiecej ..

ilu twoich krewnych nie ma podwojnego obywatelstwa ?? 

ty byles za glupi zeby sobie wyrobic ??

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

nie dziwi mnie ze twoj post zalajkowal krzysiu .ale tu glupich jest wiecej ..

ilu twoich krewnych nie ma podwojnego obywatelstwa ?? 

ty byles za glupi zeby sobie wyrobic ??

uważasz się za inteligentnego ?  po obejściu czy wyglądzie ? tylko nie pisze ze to dla zmylenia pozorów 

Opublikowano (edytowane)

Jedna matka go olała pomimo, że chciał się przytulić wpłacając jakieś grosiaki Trzaskowskiemu w porównaniu do tego co maił na tym zarobić. Pisowska matka widziała duże korzyści i go karmiła. 

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1