Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Skąd takie skojarzenie? Często widzisz takie obrazy? Towarzyszą temu jakieś emocje?🤣

co jest dziwnego w kostnicy? wiem jak wygląda praca w prosektorium

chyba znowu chciałeś błysnąć i ci nie wyszło

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A PiS z kim by rządził ?? Z Konfederacją na którą cały czas pluje xD Każdy już w tym kraju wie, że koalicja z Don Kotem z Żoliborza to śmierć xD 

a kto powiedział, że będzie znowu rządził?

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie na darmo w psychiatryku przebywasz. 

Mimo wszystko spóźnione życzenia z okazji 10 października oraz  dnia dzisiejszego.

9 minut temu, nie napisał(a):

czopek co ty znowu bredzisz?? całkiem ci się we łbie pomieszało od tych psychotropów :D 

koalicja rządząca, wg. sondaży gdyby teraz były wybory straciła większość - :D 

Obaj sami sobie laurkę wystawiacie.  Nic dodać nic ująć. Tylko trolowanie wam zostało. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A nie wiem, ale dla obecnie rządzących to dobry scenariusz ;) "Koalicja" PiS z Konfą może być bardzo ciekawa xD 

prędzej widziałbym mentzena z po lub bosaka z pis

3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Obaj sami sobie laurkę wystawiacie

to kiedy pogrzeb  rzeplińskiego?

Opublikowano

Mentzen to idiota. Ciężko mi będzie głosować na konfederacje z tym idiotą na czele. Ewka czy Bosak to tak ale ten dzban mi nie leży.

4 minuty temu, galan99 napisał(a):

Witajcie bracia kochani dobra nowina .

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Donald Tusk odchodzi w niesmaku? Zawiódł Polaków. Ale jest nadzieja Zaskakująca propozycja zmiany premiera”

Teraz zmiany nie będzie. Ewentualnie z rok przed końcem kadencji żeby kolejny raz wydymać swoich wyborców.

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Teraz zmiany nie będzie. Ewentualnie z rok przed końcem kadencji żeby kolejny raz wydymać swoich wyborców.

karol rozwiąże sejm i zrobi porządek :D 

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, nie napisał(a):

to kiedy pogrzeb  rzeplińskiego?

Daj spokój. Chłop żyje. Co oni chcą go zrobić męczennikiem i  w imie idei żywcem zakopać?🤣🤣🤣

Teraz, nie napisał(a):

karol rozwiąże sejm i zrobi porządek :D 

Nie. Za szybko by było. Za rok takich rządów najszybciej. Niech dogorywają.

• Haha 2
Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Daj spokój. Chłop żyje. Co oni chcą go zrobić męczennikiem i  w imie idei żywcem zakopać?🤣🤣🤣

gajewska ma doświadczenie

Opublikowano (edytowane)

W celu ochrony wschodniej flanki NATO Niemcy rozmieszczą na lotnisku w Malborku (2!) myśliwce Eurofighter - poinformował w środę w Brukseli minister obrony RFN Boris Pistorius. Samoloty będą uczestniczyć w patrolach.

krzyżacy też mieli tylko walczyć z poganami i też dali nam 2 miecze :D 

Edytowane przez nie
Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

W związku z tym że nadeszła jesień. Coraz częściej mgliste poranki, to takie małe ostrzeżenie ;)

images.jpeg

Mamy się śmiać ? Coś o miernych memach @hubertuss wspominał kiedyś, jakoś teraz nie reaguje. Czyli wszystkie chwyty dozwolone. Fajnie. Trzeba zapamiętać na przyszłość.

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Coś zero świątecznego nastroju i celebrowania u peowskich krzykaczy🤣🥳

Bo jakby to Pis świętował to co innego.

Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Radość po śmierci Rzeplińskiego już przeszła kolejnych okazji do świętowania szukasz?

Kogo ? To ten też już po drugiej stronie ?

38 minut temu, jarecki napisał(a):

o jakie swięto dziś chodzi bo mi gogle nic nie podpowiada ? 

2 lata nowej władzy ale chyba jakaś nijaka ta władza bo tu ciągle wspominają poprzednią. Chyba się nie mogą jej z powrotem doczekać.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pomyliłem się ale to nie zmienia faktu jak nikła jest twoja moralność. Jak ci ktoś w domu mrze pomyśl, że jakiś taki idiota jak ty powie, że to dobra wiadomość trolu z Choroszczy.

Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Napisał Krzysztof wyborca Hołowni. Zdaje się ty nie pisałeś tu, ze głosowałeś na kogoś z jego partii lub na niego? Jak tam po dymaniu nic nie boli?

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Może i by dogorywali ale po drugiej stronie jest Kaczyński wojujący z Mentzenem skompromitowany pis i Czarnek na premiera. Zbyt wielu durni to poprzeć się nie znajdzie. Tusk dogorywa już dwa lata Batyr szkodzi jak może i pis dalej ma mniejsze poparcie niż KO.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

A nie wiem, ale dla obecnie rządzących to dobry scenariusz ;) "Koalicja" PiS z Konfą może być bardzo ciekawa xD 

A jeszcze Koronę Polski w koalicję wmanewrować , raczej ten rząd do końca dotrwa kadencji ale Kaczyńskiemu lat nie ubędzie a w takim wieku dwa lata to sporo .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v