Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał(a):

Będę obserwował .

Michał K - będzie robił szum w obronie rolnictwa .

i tyle z tego szumu co wody w muszli klozetowej; gów.o spłynie do szamba i to drugi już raz bo jeśli to prawda co tam linkujesz (choć pono daty Ci się pokićkały) to gów.o jakimś cudem wylazło z szamba spowrotem do sedesu i liczy że tym razem to już nikt wody nie spuści xD
tylko tym razem rury pomyliło i trafiło w pisuar i wszyscy będa go olewać i wcale nie wodą :P

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, galan99 napisał(a):

Mam cię na oku .

trzymam z słowo bo może'ś mniejszy sklerotyk ode mnie i... bo ja najpewniej zapomnę jako to teraz dopiero oznajmiłem że tego nieudacznika zaczną olewać bo ja spośród tych którzy olewali go odkąd dał się poznać kto zacz czyli odkąd asfalta począł dekorować jakimś szajsem którego nie potrafił albo ten szajs był taki szajs że nie dał by się przez nikogo sprzedać a nawet rozdać za darmo.

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

@Wpaw kibole to zazwyczaj osobniki nadużywające alkoholu, ubierający się w tak zwaną "żonobijkę", niebieska karta itp klimaty, więc nic dziwnego, że blisko im do Nawrockiego ... Swój chłop xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

@Wpaw kibole to zazwyczaj osobniki nadużywające alkoholu, ubierający się w tak zwaną "żonobijkę", niebieska karta itp klimaty, więc nic dziwnego, że blisko im do Nawrockiego ...

Prawie jak Tusk:

https://tvn24.pl/polska/donald-tusk-kibolem-czy-wiernym-szalikowcem-ra170244-ls3524302

Jeszcze Nawrocki na bramce w hotelu nawet nie stał a Donald już wężem wywijał🤣🤣🤣.

Najśmieszniejsze że to chyba ten sam klub. Powinni świetnie z Nawrockim się dogadywać - dwa kibole.

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

@Wpaw kibole to zazwyczaj osobniki nadużywające alkoholu, ubierający się w tak zwaną "żonobijkę", niebieska karta itp klimaty, więc nic dziwnego, że blisko im do Nawrockiego ... Swój chłop xD 

No co ty Tomek przecież tam cały stadion śpiewał kobiety i nawet dzieci. Od nas chłopaki jeżdżą nie powiedziałbym że są żulami wręcz przeciwnie, czy żula by było stać na takie wyjazdy wątpię

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
34 minuty temu, dysydent napisał(a):

i tyle z tego szumu co wody w muszli klozetowej; gów.o spłynie do szamba i to drugi już raz bo jeśli to prawda co tam linkujesz (choć pono daty Ci się pokićkały) to gów.o jakimś cudem wylazło z szamba spowrotem do sedesu i liczy że tym razem to już nikt wody nie spuści xD
tylko tym razem rury pomyliło i trafiło w pisuar i wszyscy będa go olewać i wcale nie wodą :P

Przecież to widać że chce wrócić do polityki i do pierwszych skrzypiec. Znudziło mu być się w cieniu. Tylko że i tak do niczego niczego nie zmieni z powodu tego że nikt już mu nie da niczego. Wszystko już jest dawno po ustawiane. 

Pomarzyć dobra rzecz. 

Najgorsze w tym wszystkim jest to że duża część ludzi ( rolników) mu znów uwierzy. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Od nas chłopaki jeżdżą nie powiedziałbym że są żulami wręcz przeciwnie, czy żula by było stać na takie wyjazdy wątpię

Jest taka różnica że on nigdy nie widział kibola i nie wie jacy ludzie chodzą na mecze i sam zapewnie nie był na żadnym 🤣

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Jest taka różnica że on nigdy nie widział kibola i nie wie jacy ludzie chodzą na mecze i sam zapewnie nie był na żadnym 🤣

Oooo, bezmózgi kowalski się odezwał xD 

Na mecze chodzą kibice i kibole ...

• Haha 1
Opublikowano

No i k**wa ni go kijem ni go pałą

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Taaa, dzieci i kobiety śpiewały xD I transparent akurat w sektorze gdzie siedzą "klubowi" wyznawcy ...

2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Gdzie będzie widział jak on w polu całe życie ha ha ha 😁 

Opublikowano (edytowane)

Może być grafiką pop art przedstawiającą tekst „SopDARN Z NAPRUTYM IWANCEM”

4 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Gdzie będzie widział jak on w polu całe życie ha ha ha 😁 

Na kilku meczach kadry byłem, na stadionie jest spokój i kultura, oprócz miejsc gdzie siedzą tzw. kibole ... Grupa którą Batyr nazywa patriotami ...

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Może być grafiką pop art przedstawiającą tekst „SopDARN Z NAPRUTYM IWANCEM”

Na kilku meczach kadry byłem, na stadionie jest spokój i kultura, oprócz miejsc gdzie siedzą tzw. kibole ...

No pewnie tam była antifa 🤭

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Raczej zwyczajni kibice a nie kibolskie bydło ...

No przecież zawsze się trafi grupka idiotów dziwi cię to? przecież  wszędzie się znajdą 😁🤭 

Opublikowano

Ludźmi którzy nie umieją inaczej rozwiązywać swoich sporów jak pięściami. 

Nie każdy jest inteligentny i siada przy okrągłym stole i rozmawia o tym co go gryzie i dlaczego tak a nie inaczej jest 🤣

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

No w sumie jak inaczej nazwać ludzi bijących się po lasach o jakieś barwy klubowe ...

Nie zaczynaj, znasz moje zdanie na ten temat. Też bym się ponapierdalał ale za stary jestem zresztą dziecko kobita a z takiej imprezy można nie wrócić w jednym kawałku...

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Też bym się ponapierdalał ale za stary jestem zresztą dziecko kobita a z takiej imprezy można nie wrócić w jednym kawałku...

Czyli dla mnie jesteś najniższym etapem rozwoju człowieka, zwykłym prymitywem który bije się o nic nie znaczące klubiki piłkarskie ...