Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał(a):

choć między nimi jeśli jakieś różnice to kosmetyczne

różnice są duże, ale podobieństwa też się zdarzają 

-------------------------------

Adam Szłapka
Doradca Prezydenta Nawrockiego spotkał się w Berlinie z AfD. Czego nie rozumiecie?

Radosław Sikorski
Trzeba wyjątkowej krótkowzroczności aby z zapiekłości do Unii Europejskiej legitymizować niemieckich rewizjonistów.

to o wizycie prof. nowaka w niemczech

takich bredni jest pełno

peowiec, na samą myśl, że ktoś może powiedzieć niemcom prawdę o wojnie i mordowaniu polaków, robi w gacie ze strachu, 

nowak pojechał i powiedział a sikorski i reszta jest zdolna tylko do lizania niemieckich butów

Opublikowano
26 minut temu, nie napisał(a):

to tylko wykonanie polecenia z brukseli + lobby sprzedawców butelkomatów

Pis w lipcu 2023 roku głosując za ustawą dotyczącą systemu kaucyjnego wykonywał polecenia Brukseli? Goebbels co tobie?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dobra wiadomość na koniec dnia

https://wiadomosci.wp.pl/nie-zyje-sedzia-prof-adam-strzembosz-mial-95-lata-7209316806368192a

Żurek przed chwilą płakał.🤣🤣🤣

śmierć nawet wroga nigdy nie jest dobrą wiadomością choćby dla tego że istnieje ryzyko jeszcze gorszych spadkobierców

no i co do zasady że w tym akurat wszyscy jesteśmy równi

Edytowane przez dysydent
  • Like 3
Opublikowano

Ale nikt nie mówi, że tylko pis wy za to mówiliście że tylko po ale w końcu sam przyznałeś, że pis też Tak samo było z innymi eko szaleństwami jak je nazywacie, na które zgadzał się Morawiecki na unijnych szczytach co nawet wytykał mu Zero.

Opublikowano
2 godziny temu, nie napisał(a):

jeśli tak myślisz to jesteś dużo, dużo głupszy niż myślałem

Usłyszeć z Twoich ust obelgę, to jakby dostać medal za odwagę. Również Cię kocham.🤣

• Haha 3
Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Usłyszeć z Twoich ust obelgę, to jakby dostać medal za odwagę. Również Cię kocham.🤣

jeżeli obnażenie twojej głupoty jest dla ciebie obelgą, to tylko potwierdzasz co napisałem

Opublikowano
1 minutę temu, jacek1296 napisał(a):

Napisał polak, katolik, pisowiec. Wszystko na temat.

Specjalnie tak napisałem,chciałem sprawdzić jakie beda reakcje lewactwa, które opluwało Charliego Kirka jak dostał kulke. Nie zawiodłem się. Wszystko na temat. Przewiń sobie.

Opublikowano
20 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Napisał polak, katolik, pisowiec. Wszystko na temat.

Wiesz ile ten zmarły miał emerytury ? Ile ZUS zaoszczedzi 🙃 trzeba patriotycznie podchodzić 

• Like 1
Opublikowano

Jestem ciekaw kiedy to jebnie i państwo zbankrutuje. W tej kadencji czy następnej. Wcześniej czy później to nastąpi. Skończy się 800 plus i inny socjal bo państwo tego nie wyrobi. Logicznym wyjściem przedłużenia agonii bylo by jak za ostatnich rządów PO próba opierdolenia lasów państwowych czy innych spółek skarbu państwa, ale na drodze stoi prezydent.

Jak na przekaz jest taki żeby jak najwięcej mówić o komisjach śledczych, naprawie praworządniści itp. Omijać temat deficytu i braku kasy.

Opublikowano
3 godziny temu, nie napisał(a):

jeżeli obnażenie twojej głupoty jest dla ciebie obelgą,

Moja głupota jest widoczna na co dzień. Nie musisz niczego obnażać a tym bardziej się obnażać. Ale nie wnikam i nie oceniam. Baw sie jak lubisz najbardziej.

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Specjalnie tak napisałem,chciałem sprawdzić jakie beda reakcje lewactwa, które opluwało Charliego Kirka jak dostał kulke. Nie zawiodłem się. Wszystko na temat. Przewiń sobie.

A co nas obchodzi jakiś amerykański polityk ?? Oni się tak nami nie przejmują ... Ale poddaństwo Ameryce niektórym płynie we krwi ...

• Like 1
Opublikowano

Jest różnica że ten z USA został zabity za poglądy a ten sędzia zmarł , śmierć Polaka jest nic nie znaczaca a tego z USA może mieć wpływ na nas również w Europie i Polsce 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A co nas obchodzi jakiś amerykański polityk ?? Oni się tak nami nie przejmują ... Ale poddaństwo Ameryce niektórym płynie we krwi ...

A mnie obchodzi jak pisano o nim tutaj gdy został zamordowany.

Bardziej niz jak padł ten stary pryk obrońca stalinowskich sedziów i innych komuszych morderców. Czekał i czekał aż środowisko prawnicze samo się oczyści i nie doczekał.

To taki odpowiednik Piotrowicza z Pisu co wiernie służył komuchom a później wielki opozycjonista🤣.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

A mnie obchodzi jak pisano o nim tutaj gdy został zamordowany.

A ja mam to tam gdzie słońce nie dochodzi, jakiegoś amerykańskiego polityka, i nie ważne czy to prawak czy lewak. A ty jak chcesz to całuj po dooopie amerykanów, PiS to takie PO, tylko zamiast lizać tyłki Niemcom to lizą amerykańcom ...

Wielkie nic zmieniła w moim życiu ta kulka w łeb tego prawaka i to co potem o tym pisali ...

Edytowane przez Tomasz0611