Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Europa produkuje opryski zakazane w Europie dla - Brazylii :D Brazylia zbiera od 2 razy w roku do 3 i Polska chce się równać ze swymi ogródkami :D .

Teraz wiadomo Niemcy mają swe fabryki maszyn - Holendrzy gospodarstwa cała śmietanka Europy teraz będzie działać w Brazylii . Europa będzie zielona rynkiem zbytu .

Traktory bez gówna ekologicznego mają spaliny od razu w rurę .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

https://tvn24.pl/polska/silowa-zmiana-granic-polska-sie-na-to-nigdy-nie-zgodzi-st8667159

jeśli ktoś się na coś godzi to nie jest to siłowe

zatem aby  nie doszło do siłowej zmiany granic Polska je zmieni dobrowolnie sama? no bo tak by wynikało z logiki tego - miejmy nadzieję - półgłówka, bo tylko półgłówek myli przyczynę ze skutkiem

logiczna analiza tego

"Kiedy mieszkańcy Moskwy i wszystkich wielkich miast, miasteczek i dzielnic w całej Rosji dowiedzą się, co naprawdę dzieje się w tej wojnie, że prawie niemożliwe jest dla nich zdobycie benzyny w długich kolejkach (...) gdzie większość pieniędzy wydaje się na walkę z Ukrainą, która ma wielkiego ducha i staje się coraz lepsza, Ukraina będzie w stanie odzyskać swój kraj w pierwotnej formie" - podkreślił.

"A kto wie, może nawet pójść dalej. Putin i Rosja mają ogromne kłopoty gospodarcze i nadszedł czas, aby Ukraina podjęła działania" - dodał.

"W każdym razie życzę obu krajom wszystkiego najlepszego. Będziemy nadal dostarczać broń NATO, aby mogło robić z nią, co chce. Powodzenia wszystkim" - podsumował wpis Trump.

no właśnie jakie Wy jesteście w stanie logiczne przesłanie tego niby bełkotu wychwycić?

bo ja przede wszystkim pytanie - powodzenia wszystkim wymienionym w czym Pan życzy Panie Trump?

dla mnie jest wszystko jasne; jest to pierwsze publiczne przyznanie niemal wprost ze strony jankesów że potrzebują wojny w Europie i nawet wyślą broń

na szczęście jankesy też coraz mniej znaczą i i ich życzenia to ... tylko życzenia

choć dobrze by było aby podobnie do Polski co miała swojego Reagana tak dla białorusi może jej się swój Trump trafi i tego to jak najbardziej - sobie, Panu Panie Trump i białorusi życzymy i oby to był tylko taki plan.

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

No no Goebbels tu już przechodzisz samego siebie. Na razie jedynym który o tym pisze z tego co ja widzę jesteś ty.

no ale ja to głupi nawet pytanie zadałem kto i gdzie to napisał i no głupi jestem bo pytałem o tak napisane zaraz pod tak napisanym

logiczne
chm; no niby logiczne i weź tu znajdź argumenty xD

p.s.
możecie mieć wątpliwości z którego tu się wyśmiewam
z obydwu

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

@nie jak widzi że nikt nie wierzy w to co on wypisuje i jak niema argumentów to już na żywca łże i wyzywa. Taka rola trola. Trumpowi ostatnio często peron odjeżdża i plecie trzy po trzy myli kraje itd. Ale to ,ze wystrzelił na Polskę drony to nikt tu nie pisał nie widziałem takich tekstów.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

a że

39 minut temu, hubertuss napisał(a):

wyzywa.

to i ja mogę potwierdzić tylko nie chce mi się szukać cytatów a po tym co tu teraz piszę nawet ryzyko że wyedytuje
nvm

każdy może się pomylić i co palnąć nie do obronienia i sztuką jest negocjacyjną nie przepraszać za własne błędy ale uciekanie w epitety do tej sztuki nie należy bo przyznanie się do błędu to już nie sztuka, to Kultura; dla wielu - tylko Kultura

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pewnie galicyjski sex-instruktor tam uczęszcza zaktualizować baze wirusów.

ty juz nie masz z czym .. a pewnie z kim i gdzie ..

na nie-po-suwalsczyznie sa takie kluby ?? zostlai jeszcze jacys mlodzi ,zdrowi ??

1 godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

Po uj ty tu wstawiasz zdjęcia rodzinne? 

przepraszam nie wiedzialem ze to twoja rodzina.

choc czapeczka i faga powinna mnie na to naprowadzic..

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, jacus napisał(a):

na nie-po-suwalsczyznie sa takie kluby ?? zostlai jeszcze jacys mlodzi ,zdrowi ??

w całej Polsce mało kto został jednocześnie młody i zdrowy a nawet jeśli się trafia to ryzykuje chorobę prędzej niż starość
takie środowisko i poprawy nie widać

sam przecież wolisz obce w turystyce oglądać jak swoje

9 godzin temu, DTaras napisał(a):

Takie widać czasy że starym odpierd... Mnie Pan Pułkownik zatrudnia w pułku. Właściwie to niewiem komu gorzej - jemu czy mi...

jeśli z państwowych Ci płaci to Tobie, jeśli z własnych to... tym bardziej Tobie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale jaja...

Roman w środku nocy słucha śpiewającego Donka....😆 .

Ale cza mieć zrytą banię...😆😆

zrytą banie to ma każdy wyborca rudego ... 😛 nigdy się nie dowiesz co to praca

dawno mnie nie było ale widzę jest dobrze wszystkie agencje nam ratingi obniżył bezrobocie w górę 

jest super  https://www.money.pl/gospodarka/gospodarka-hamuje-mocniej-niz-oczekiwano-eksperci-analizuja-przyczyny-7092600631458784a.html

Opublikowano
31 minut temu, dysydent napisał(a):

jeśli z państwowych Ci płaci to Tobie, jeśli z własnych to... tym bardziej Tobie

Ja ostatnio musiałem zapłacić na radę rodziców 500 PLN , bo cóeka na plener jechała a wyjazd miał być finansowany z pieniędzy rady, gdzie na koncie rady było okrągłe zero PLN.😂

Opublikowano
12 godzin temu, jacus napisał(a):

ogladale juz ??? a po co ??

ruski%20mem%20dziki%20drony-20250924091210.jpg

przykład pożytecznych idiotów  ... centrala tłumaczy  wklejałem już orkę wyborców rudego  .... najlepszym ekspertem jest myszka agresorka 

1 minutę temu, mirro napisał(a):

Ja ostatnio musiałem zapłacić na radę rodziców 500 PLN , bo cóeka na plener jechała a wyjazd miał być finansowany z pieniędzy rady, gdzie na koncie rady było okrągłe zero PLN.😂

to ile twoja córka ma lat ... ? gdy ja mogę mówić do ciebie tato ...oczywiscie o wiek mi chodzi ? 

Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał(a):

to i ja mogę potwierdzić tylko nie chce mi się szukać cytatów a po tym co tu teraz piszę nawet ryzyko że wyedytuje

świętoszki 🤮

1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

@nie jak widzi że nikt nie wierzy w to co on wypisuje i jak niema argumentów to już na żywca łże i wyzywa. Taka rola trola. Trumpowi ostatnio często peron odjeżdża i plecie trzy po trzy myli kraje itd. Ale to ,ze wystrzelił na Polskę drony to nikt tu nie pisał nie widziałem takich tekstów.

zakłamana menda, której wielokrotnie udowodniono kłamstwa pomawia innych o kłamstwa - takie cyrki tylko w peowskim domu wariatów są możliwe

• Haha 2
Opublikowano
Udostępniajcie, bo o tym nie usłyszycie w prorządowych mediach❗Rząd Tuska zdecydował, że terminal w Gdyni zostanie oddany na wyłączność w ręce... Szwedów! Oto "repolonizacja" zapowiadana przez tę zdradziecką władzę.
Podwójny skandal polega na tym, że w przetargu uczestniczyło też polskie konsorcjum Polsca, które zaproponowało korzystniejsze warunki finansowe i posiada odpowiednie zaplecze do obsługi terminalu, a mimo to ekipa Tuska przekazała nowoczesny Publiczny Terminal Promowy w ręce szwedzkiego operatora Stena Line na wyłączne użytkowanie aż do 2032 roku.
Jak bardzo trzeba działać przeciwko polskim interesom, żeby narodowy operator, który składa lepszą ofertę i tak przegrywał rywalizację o obsługę polskiej infrastruktury z zagranicznym podmiotem?
Polskie konsorcjum już złożyło odwołanie od decyzji portu i zapowiada możliwość skierowania sprawy na drogę prawną. Do takiego momentu dotarliśmy po 1,5 roku rządów tej antypolskiej koalicji - nie jesteśmy gospodarzem we własnym kraju i walkę o polskie interesy trzeba zaczynać w samej Polsce.
Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst
9 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

ie pytaj sie tak zaciekle o wiek, bo pomyślą dzieciolub :)

sam mam dzieci jak pisałem wyżej Mirek mógł by być moim tatą myślałem ze ma córki już starsze 

Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał(a):

a gdzie napisałem że ja lepszy? xD

przecież nie piszę, że tak napisałeś

(zaraz napiszesz, że ty nie piszesz, że ja tak napisałem, tylko się pytasz)

zarzucanie komuś, że coś robi, robiąc samemu dokładnie to samo to jest ...................

(i nie pisz, że nie zarzucasz)

co chcesz edytować?

2 godziny temu, dysydent napisał(a):

nawet ryzyko że wyedytuje

co masz na myśli?

2 godziny temu, dysydent napisał(a):

każdy może się pomylić i co palnąć nie do obronienia i sztuką jest negocjacyjną nie przepraszać za własne błędy ale uciekanie w epitety do tej sztuki nie należy bo przyznanie się do błędu to już nie sztuka, to Kultura; dla wielu - tylko Kultura

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Roman176 napisał(a):

a młodsza ? 

Młodsza jest młodsza od starszej, która jest starsza od niej,🤣

1 godzinę temu, Roman176 napisał(a):

myślałem ze ma córki już starsze 

Też tak myślałem. Ale spytałem żonę i ta twierdzi że nie.🤣

• Haha 1