Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Może doradź im agrest.

Agrest ma znajomy szkółkarz ale on robi sadzonki na zachód na markety. Więcej nie widzę w okolicy tego.

Opublikowano
50 minut temu, galan99 napisał(a):

@Elon pytanko jak przedstawia się biznes na kapuście ?. 

Teraz żona sprzedaje na targach główkach. Od października szatkowana i główki. Kapusta jest dodatkiem. Z tego nie udało mi by się utrzymać. Teraz modna jest luźna główka gołąbkowa. 

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

..już wiem kto te dziwne strony na af wstawia....nie po polsku ...

Racyl, od dawna na głodzie jesteś?😆🤭

od 5 rano 

• Sad 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Już masz i szatkowaną...?

Jak pytałem to nie miałeś...

...fajny ten symulator....😆

Szatkowana jest tylko w określonym czasie. Jest mocno sezonowa.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

no

A to byłem dziś wziąłem wizytówkę bom zagubił kontakt🤭

Opublikowano

Tylko że pamiętałem dojazd a miejscowość mi umknęła. Byłem pewien że Konopnica.

Opublikowano
33 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Pokazałem sto razy więcej niż ty...

Ty tylko gadasz.

Tylko że gadanie z prawdą się nijak nie zgodziło....u ciebie.

jakos nie umiesz podac tego przykladow ...

pokaz ta od drugiego kasku ..

26 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

..już wiem kto te dziwne strony na af wstawia....nie po polsku ...

Racyl, od dawna na głodzie jesteś?😆🤭

ogladale juz ??? a po co ??

ruski%20mem%20dziki%20drony-20250924091210.jpg

Opublikowano
mirro napisał:

2 godziny temu, DTaras napisał(a):

Zrobiłem mu elektryczną i hula jak zły.

Tez tak zrobiłem , bo mnie kurwica brała na zapowietrzanie. Na przewodach paliwowych są takie gumki uszcelniające i szukać mi się nie chciało gdzie powietrze się dostaje.

Tylkoo... Ulepiłem takiego ulepa, żeee... Pompa 4 bar z merca, przerobiony zawór regulacji ciśnienia paliwa na ok pół bara bo to w zasadzie układ do zasilania opadowego i te 4 bary to podniesie dekiel w lukasie. Jakiś wyłącznik ciśnieniowy ale miałem tylko 1,5 bara... Najlepiej by było to na filtrze zapętlić. Coś Ty wymyślał?

mirro napisał:

@racyl orientację zmieniasz na stare lata?🤣

Takie widać czasy że starym odpierd... Mnie Pan Pułkownik zatrudnia w pułku. Właściwie to niewiem komu gorzej - jemu czy mi...

racyl napisał:

Der Onet to stan umysłu

image.jpeg

Prania mózgu ciąg dalszy.

Ja za młodu też byłem swingers ale one o sobie nie wiedziały...

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, andrzej78 napisał(a):

Tyle że pieniądze nie pochodzą w całości z UA ,ale też z łapówek w kraju ,no ale cóż....😁😁

Jeśli masz takie informacje idź do prokuratury.

18 godzin temu, nie napisał(a):

"To są biedni ludzie, którzy szukają swojego miejsca na ziemi"

znowu dostałeś mendo mokrą szmatą w ryj :D 

Putin i Łukaszenko bo o nich pisałem i ich dotyczył zacytowany przez ciebie post to biedni ludzie? No no Goebbels miesza ci się nieźle. Dlatego jesteś onucą. 

15 godzin temu, nie napisał(a):

po-łgłówki piszą, że to trump wystrzelił drony na polskę bo chce polskę sprzedać putinowi :D 

peowski dom wariatów

No no Goebbels tu już przechodzisz samego siebie. Na razie jedynym który o tym pisze z tego co ja widzę jesteś ty. 

14 godzin temu, nie napisał(a):

wcześniej pisali, że pis chce aresztować autostrady i zamknąć internet, że pis wytnie wszystkie drzewa i zabije wszystkie dziki, że bandziory na granicy z bialorusią to biedni ludzie, których trzeba wpuścić do polski, że gdy wygra tusk to będzie lepiej, że trzaskowski będzie prezydentem, ........... i 1000 innych bredni zrodzonych w ich chorych z nienawiści głowach

Uważaj z tą Choroszczą kusisz los. Dobrze, że przynajmniej adres już znasz. Bo peron ci odjeżdża jak Trump owi.  Tylko on się starzeje to normalne a ty raczej głowa siada. 

11 godzin temu, nie napisał(a):

po-łgłówek zrobił z siebie idiotę i ma o to pretensje do innych :D typowe zachowanie

Na razie idiotę, co pokazałem powyżej robisz z siebie ty. Uważasz ze znajdziesz tu głupszego od siebie kto łyknie twoje ordynarne kłamstwa Goebbels. 

Tak w sumie Goebbels w swoim fachu propagandy był dobry był prekursorem wielu rzeczy ty jesteś zwykłym gamoniem w którego brednie nikt nie wierzy.

Edytowane przez hubertuss
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v