Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Wynik od razu obarczony błędem bo robiony na fanpage polityka PiSu, jakby zrobił to polityk PO to wynik był by w drugą stronę ... To jakby robić sondaż na podstawie widzów TV Republika albo słuchaczy Radia Maryja, od razu wiadomo jaki będzie wynik ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 godzinę temu, dysydent napisał(a):

a z tym Japończykiem  to tam też coś z nimi nie tak tylko w drugą stronę; za takie coś?
no ale jeśli "oni giry" jedzą to może i ... pewnie czepił się nie tych gir co można :D

Yyyyyy ja z Japońskiego to tylko zapamiętałem jak tam jest prostytutka i dyrektor burdelu. O girach nic nie wiem.😂

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, galan99 napisał(a):

Przemawia do was Minister Rolnictwa - nic nie mogą

to aż musiał to mówić? a kiedy to popaprańce co mogły? inaczej nie były by popaprańce
W Polsce wszyscy wszystko mogą każda obca menda i przybłęda no rząd polski jest wyjątkiem od tej reguły

a jakaż się zimnica zrobiła; wybrałem się orać ja na letniaka, traktor na letniaka bo drzwi pozdejmowane jak te upały w młócenie fasoli były

no w takich warunkach to i ja orać nie mogę i rzuciłem w diabły tę robotę
to samo bym zalecał wszechniemogącemu rządowi skoro "nie może" bo i my nie możemy tolerować takich rządów

czy możemy?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
22 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

@nie jak tam dzisiajesze spotkanie Nawrockiego z prezydentem Niemiec ?? Ile miliardów złotych nam wywalczył ??

Urban milczy bo Batyr zobaczył figę z makiem w sprawie reparacji i mercosur. O mercosur rozmawiał z Meloni Macronem i wszyscy pokazali mu figę na dodatek do Niemca dostał gówno nie reparacje. Skuteczność zero.

5 godzin temu, nie napisał(a):

co powoduje ludźmi, że sami publicznie robią z siebie debili??

ty pierwszy byłbyś do oznaczania domów do zbombardowania dla samolotów niemieckich i pierwszy do witania kwiatami sołdatów

Urban tobie znowu rozum odbiera i jakieś brednie wypisujesz. To, że tobie pompują do łba gówno propagandowe pisu to nie znaczy, że wszyscy tacy głupi. Nam się należy odszkodowanie od Niemców Ruskich Litwinów Ukraińców za II WŚ ale nikt go nam nie zapłaci. Jeśli ty wierzysz w takie brednie, że ktoś ściągnie z Niemców reparacje to tyś głupi i bez powodu obrażasz ludzi którzy nie są tacy głupi jak ty i w te brednie nie wierzą 

Opublikowano (edytowane)

No fakt i Turcy jeszcze, ale tak daleko już nie sięgałem niech ci wymienieni zapłacą. Przykro patrzeć jak polityka ogłupia takich ludzi jak @nie Żadna instytucja międzynarodowa nie zmusi Niemców do zapłaty bo wszystko prawnie jest już uregulowane i przyklepane łącznie z wypłaconym odszkodowaniem które wzięło za nas ZSRR przebiegiem granic zrzeczeniem się przez PRL roszczeń. Z drugiej strony Niemcy sami też nie zapłacą bo to będzie precedens dla innych by wysunąć podobne żądania. Ale wyborców pis się wciąż ogłupia szansą wielkich darmowych pieniędzy.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Te qrwy nawet lwy z brązu wywieźli z Warszawy i u siebie w Sztokholmie postawilu przed pałecem.

No widzisz...

Powinni jakoś to zrekompensować....czas najwyższy...🤷

Opublikowano

Coś tam jęczą i co jakiś czas jakieś malowidło na ściane dają. W tym tempie z 500 lat i zwrócą wszystko. 

Tak historycznie przenalizować przyczyny potopu szwedzkiego to król szwecji troche racji miał i korona mu się należała. Korony nie dostał to przynajmniej lwy i tysiące innych dzieł sztuki zayebał.

Szwedzi powinni nam rzucić pare koron/euro że troche dzięki tym karadzionym obrazkom ich ucywilizowaliśmy tak jak i francuzi za te widelce co Heniek zajebał.

Opublikowano
33 minuty temu, dysydent napisał(a):

to aż musiał to mówić? a kiedy to popaprańce co mogły? inaczej nie były by popaprańce
W Polsce wszyscy wszystko mogą każda obca menda i przybłęda no rząd polski jest wyjątkiem od tej reguły

a jakaż się zimnica zrobiła; wybrałem się orać ja na letniaka, traktor na letniaka bo drzwi pozdejmowane jak te upały w młócenie fasoli były

no w takich warunkach to i ja orać nie mogę i rzuciłem w diabły tę robotę
to samo bym zalecał wszechniemogącemu rządowi skoro "nie może" bo i my nie możemy tolerować takich rządów

czy możemy?

Musimy tolerować  rząd -  uśmiechnięci są u władzy . Zaś Rząd nie musi nas tolerować .

Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

Zaś Rząd nie musi nas tolerować .

Jak przestanie nas tolerować, to dopiero będzie rzeź. Na razie nas toleruje, czyli pozwala żyć.

Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał(a):

Jak przestanie nas tolerować, to dopiero będzie rzeź. Na razie nas toleruje, czyli pozwala żyć.

spokojnie; to jest rząd wszechniemogący i rzezi to on też nie może
niemoc miewa i pozytywy

Opublikowano
22 minuty temu, hubertuss napisał(a):

No fakt i Turcy jeszcze, ale tak daleko już nie sięgałem niech ci wymienieni zapłacą. Przykro patrzeć jak polityka ogłupia takich ludzi jak @nie Żadna instytucja międzynarodowa nie zmusi Niemców do zapłaty bo wszystko prawnie jest już uregulowane i przyklepane łącznie z wypłaconym odszkodowaniem które wzięło za nas ZSRR przebiegiem granic zrzeczeniem się przez PRL roszczeń. Z drugiej strony Niemcy sami też nie zapłacą bo to będzie precedens dla innych by wysunąć podobne żądania. Ale wyborców pis się wciąż ogłupia szansą wielkich darmowych pieniędzy.

tak ⬆️ mogą mówić tylko sprzedajne k**wy co uważają się za polaków 🤮

Wiceminister Spraw Zagranicznych, Teofil Bartoszewski:

Będziemy, zgodnie z uchwałą polskiego Sejmu, wspomagać pana prezydenta w staraniach o uzyskanie zadośćuczynienia od Niemców. Niemcy mówią, że ponoszą moralną winę za to, co zrobili w Polsce. To termin bardziej etyczny, czyli ktoś zrobił straszne rzeczy, powinien jakoś za to się odkupić. Dążenia do uzyskania zadośćuczynienia nadal będą podejmowane, ale proces ten może zająć lata. 

nawet część niemców, około 20%, uważa, że należy polsce zapłacić za zniszczenia wojenne i kiedyś zapłacą a volksdojczów należy wyrzucić z polski

gardzą takimi kreaturami jak ty 🤮

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, nie napisał(a):

nawet część niemców, około 20%, uważa, że należy polsce zapłacić za zniszczenia wojenne

Aleeee jak słyszą ile, to natychmiast zmieniają zdanie.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
52 minuty temu, hubertuss napisał(a):

ludzi którzy nie są tacy głupi jak ty i w te brednie nie wierzą 

Ty masz się za niegłupiego i święcie wierzyłeś w brednie że Karol Nawrocki nie będzie prezydentem, że będziemy wyć 1 czy tam 2 czerwca, i co , kto wyje?

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

a jednak coś może polski rząd
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/wladyslaw-kosiniak-kamysz-ostro-o-slowach-wolodymyra-zelenskiego-niepotrzebne/2epdkte

Zelensky powiedział prawdę a Kosiniak jedyne co może to tej prawdzie zaprzeczyć i to jeszcze ostro

Wicepremier, szef MON Władysław Kosiniak-Kamysz ocenił, że słowa prezydenta Ukrainy Wołodymyra Zełeńskiego, który stwierdził, że Polska "nie zdoła uratować ludzi" w przypadku zmasowanego ataku Rosji, były niepotrzebne i nieprawdziwe. Zapewnił, że jest pewny naszych zdolności i umiejętności.

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

który stwierdził, że Polska "nie zdoła uratować ludzi"

No tooooo uciekniemy naaaa Ukrainę. Tam nas uratują.

• Haha 1