Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

robokop zmarzlik 6-ty raz został mistrzem świata, 4-ty raz z rzędu 

sześciokrotny indywidualny mistrz świata (2019, 2020, 2022, 2023, 2024, 2025), indywidualny mistrz świata juniorów (2015), indywidualny mistrz Europy juniorów (2012), trzykrotny drużynowy mistrz świata (2016, 2017, 2023), dwukrotny drużynowy mistrz Europy (2022, 2023), czterokrotny drużynowy mistrz świata juniorów (2012, 2014, 2015, 2016) oraz dwukrotny drużynowy mistrz Europy juniorów (2013, 2014). Dziesięciokrotny medalista drużynowych mistrzostw Polski, w tym czterokrotnie złoty (2014, 2016, 2023, 2024) oraz trzykrotny indywidualny mistrz Polski (2021, 2022, 2023).

👏💪🚀

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, witejus napisał(a):

A jak, Wasia?

Może ty tak masz na imię... Do racyla do klubu ruskiej onucy będziesz się mógł zapisać ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
36 minut temu, mirro napisał(a):

Ten rynek rozwinął się, bo rodzice mają w piździe zajmowanie się swoimi dziećmi.

brednie człowieka oderwanego od rzeczywistości

masz pojęcie ile trzeba planowania i zachodu żeby dwoje lub troje dzieciaków, zwłaszcza pracując na etacie, nie na roli, zawieźć na basen, angielski, piłkę nożną, karate, lekcje gry na skrzypcach, tenis, jeździectwo, itp.?

zachęcanie dzieci do udziału w różnych aktywnościach to jest nie zajmowanie się nimi??? 

weź młotek i puknij się w głowę

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Może ty tak masz na imię... Do racyla do klubu ruskiej onucy będziesz się mógł zapisać ...

Tomala, wasia czy jak cię tam zwą 

image.jpeg

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

weź młotek i puknij się w głowę

Puknąłem się, ale nie pomogło. Akurat ile trzeba to ja wiem. Bo mam troje. I jestem pełen podziwu dla mojej żony w tej kwestii.

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Do Moskwy wracaj, do swoich mocodawców ...

Widzisz jak szybko reagujesz czyli coś w tym jest 

image.jpeg

Teraz, mirro napisał(a):

Puknąłem się, ale nie pomogło. Akurat ile trzeba to ja wiem. Bo mam troje. I jestem pełen podziwu dla mojej żony w tej kwestii.

Pozwala ci ta bab siedzieć tyle na komputerze 😄

Opublikowano

koncza szkole, pal licho jak sa wieksze, ale takie do 10 lat to jeszcze maja muchy w nosie. dzieci nie lubia ponadprogramowych zajec. zeby ma karate ich wyszykowac to i pol godziny roboty. jak wieksze to juz same. wracamy po 20. a zakupy, ogarnac dom. to naprawde duzo pracy. na basen to jeszcze rozebrac, ubrac, wysuszyc, ja p.....e 🤕 800 + to pieniądze, ktore rozbujaly rynek drobnych uslug i handel. szkoda ze nie wprowadzili podatku obrotowego.

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Pozwala ci ta bab siedzieć tyle na komputerze 😄

Nie wpiernicza mi się też kiedy zachrzaniam na chlebuś.😂

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Nie wpiernicza mi się też kiedy zachrzaniam na chlebuś.😂

Przecież ty nie masz czasu na pracę 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Aaaaaaa faktycznie. Nic nie robię tylko knuję jak oszukać pracownika, albo państwo.🤣

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Na budowie Kowalski lata w te i z powrotem z pustą taczką.
Widząc to kierownik pyta:
- Co tak z tą pustą taczką latacie?
- Panie kierowniku - mówi Kowalski - taki zapierdol, że nie ma kiedy załadować

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Aaaaaaa faktycznie. Nic nie robię tylko knuję jak oszukać pracownika, albo państwo.🤣

Na takiego co tu się kreujesz to nie powinieneś mieć czasu na zawracanie sobie głowy tym forum 

Opublikowano

Ostatnie wydarzenia z dronami, pomijając aspekt militarny, pokazały, że oprócz tego, że w szkołąch nie uczy się podstaw zachowania w sytuacjach kryzysowych, to prawie 30 lat III RP rozłożyło na łopatki Obronę Cywilną jak i społeczeństwo w obliczu zagrożenia. Alarmy przeciwlotnicze w Lublinie czy Chełmie zostały potraktowane przez obywateli lekceważąco, a alarm RCB przyszedł  z ogromnym opóźnieniem. Gdyby doszło do czegos powazniejszego, to połeczeństwo zastanie z opuszczonymi gaciami.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, racyl napisał(a):

Na takiego co tu się kreujesz

Aaaaa na jakiego się kreuję?

7 minut temu, jahooo napisał(a):

Alarmy przeciwlotnicze w Lublinie czy Chełmie zostały potraktowane przez obywateli lekceważąco, a alarm RCB przyszedł  z ogromnym opóźnieniem. Gdyby doszło do czegos powazniejszego, to połeczeństwo zastanie z opuszczonymi gaciami.

Przecież mówiłem że zamiast chwalić się w reklamach ile złota kupił NBP, to tam powinno lecieć co innego. A Społeczństwo co ma robić na wypadek takiego alarmu? Gdzie się schronić? Zaraz kukurydzę wykoszą to i ta , jedyna opcja zniknie.

Dobrze że w Świdniku na meczu wszystcy to olali, bi jakby panika wybuchła, to jeszce by się pozadeptywali.

Edytowane przez mirro
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

jest nadzieja ,ze trafila by jakiegos polityka?

Przecież to broń lepsza jak drony, Nic nie wprowadza takiego chaosu, jak polityk. 

• Haha 2
Opublikowano
51 minut temu, jahooo napisał(a):

Ostatnie wydarzenia z dronami, pomijając aspekt militarny, pokazały, że oprócz tego, że w szkołąch nie uczy się podstaw zachowania w sytuacjach kryzysowych, to prawie 30 lat III RP rozłożyło na łopatki Obronę Cywilną jak i społeczeństwo w obliczu zagrożenia. Alarmy przeciwlotnicze w Lublinie czy Chełmie zostały potraktowane przez obywateli lekceważąco, a alarm RCB przyszedł  z ogromnym opóźnieniem. Gdyby doszło do czegos powazniejszego, to połeczeństwo zastanie z opuszczonymi gaciami.

Pisałem wielokrotnie, że europa sama własnoręcznie się wykastrowała po upadku cccp.

Pamiętam jak ten moczymorda kwaśniewski mówił że mamy za dużą armie i należy ją maksymalnie zredukować albo jak kaczyński poleciał do gruzji i powiedział że następna będzie ukraina to tusk stwierdził że kaczor chce wywołać 3 wojne światową i gada głupoty. Sikorski zas stwierdził że to objawy choroby psychicznej.

Wszyscy mieli beke a teraz wielcy orędownicy zbrojeń, a jak wleciało do kraju kilka styropianowych fruwaczy to okazało się że nie mamy czym ich strącać. 

Za komuny wszystkie 1000 latki były przewidziane jako szpitale albo schrony. W szkołach uczono o obronie przed atakiem chemicznym i inne podstawy.

Teraz uczą że nawet jak masz kutasa to możesz uważać się za dziewczynke i odwrotnie.

• Like 4
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, jahooo napisał(a):

Ludzie co wy z tym alarmem? Ile ludzi o 2 w nocy przeczyta sms a z alarmem RCB. Ile ludzi ogląda tv bo pisiory mówią, że tv w nocy nie informowała tylko rano. Piszesz, ze ludzie olali alarm przeciwlotniczy. NO olali bo najzwyczajniej w świecie spali w nocy.

Po prostu opozycja szuka teraz dziury w całym. A to alarmu nie było a to za drogo zestrzeliwali a to w ogóle zestrzeliwali a to wszystkich nie zestrzelili. W telewizji nie mówili i tak dalej. 

Dzisiaj w tv Schraiber czy jak tam ten pisowski Niemiec się nazywa mówi to źle to źle. Prowadzący się pyta a co zrobić w takim razie. Ten coś tam próbuje uciec od tematu ale za 4 razem przyciśnięty by powiedział w takim razie co zrobić mówi nie wiem jak nie jestem specjalista nie znam się Ale co źle wiedział. 

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, hubertuss napisał(a):

NO olali bo najzwyczajniej w świecie spali w nocy.

Ty z kurami spać chodzisz że ta godzina dla Ciebie to już noc? no może tak na wschód od Kaukazu to już i noc i chyba że stamtąd nadajesz a ustawiony jesteś na czas środkowoeuropejski (zimą UTC+1 latem +2; zachodnia Azja to pewnie z plus cztery?) xD
20250913_183849.jpg

onet gdzieś przed szesnastą napisał o zamknięciu przestrzeni powietrznej w Lubelskim i prawdopodobieństwie opadów atmosferycznych w postaci dronów a alert przyszedł dopiero gdy już było wiadomo że burza poszła bokiem i wszystko spadło na Ukrainę czy co tam zostało przez Ukraińców zestrzelone

alerty rcb to państwowe dzieło i jak wszystko państwowe nie ma prawa działać tak jak powinno to i nie działa
to kpina nie alerty do tego cholernie kosztowna dla podatnika

Edytowane przez dysydent