Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

https://wiadomosci.wp.pl/ostre-spiecie-na-spotkaniu-z-duda-emocjonalna-reakcja-bylego-prezydenta-7199717107980928a

"Były prezydent tłumaczył się też ze swojej nieobecności pod TVP, po zmianie władzy.

- Możecie się państwo ze mną nie zgadzać. Tylko ciekawy jestem, co byśmy wskórali, gdybym ja jako prezydent przyjechał pod telewizję. Ja państwu powiem, co byśmy wskórali. Nic - przekonywał Andrzej Duda.
Jeden z uczestników spotkania zasugerował, że powinien dać rozkaz wojsku.

- Jaki rozkaz wojsku proszę pana? - zdziwił się Andrzej Duda, dodając, że w czasie pokoju prezydent sprawuje funkcję zwierzchnika sił zbrojnych za pośrednictwem ministra obrony narodowej. - Weźcie sobie państwo konstytucję i ją poczytajcie - dodał."

Ale jajca.😂

Opublikowano
58 minut temu, Leszy napisał(a):

chcących strącić dolara jest nad wyraz dużo

Prawdopodobnie Węgry chcą do Brics :) , czyli zamiast budowania koalicji dolarowej robi sie odwrotnie :) . Jesli okaże sie to prawdą to trampek sam dostarczy uryńcom drony by wrzucali na Węgry :) 

• Haha 1
Opublikowano

A to nie koniec śmiesznych nowin bo chyba każdy słyszał o ataku izraela na Katar  i sie obecnie okazuje że USA wyłączyła podczas nalotu  system obrony rakietowej który sama im sprzedała :) ale to nie koniec bo następnie z baz amerykańskich stacjonujących w Katarze poderwała Stratotankery i zatankowała katarskim paliwem  Izraelskie myśliwce które bombardowały Katar :) . Nie to bym był za Katarem bo pamiętam ustawione mistrzostwa w piłce nożnej a i w piłce ręcznej katarczycy opłacili sędziów i zajeliśmy drugie miejsce  (pamiętliwy jestem) ale w tym wypadku to USA osiągneła poziom ...urwy syństwa do poziomu ekspert :) .

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, marks50 napisał(a):

ale to nie koniec bo następnie z baz amerykańskich stacjonujących w Katarze poderwała Stratotankery i zatankowała katarskim paliwem  Izraelskie myśliwce które bombardowały Katar

Aleee wcześniej zabrali każdego co mogli ze swoich baz.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, marks50 napisał(a):

jak w Afganistanie podczas ewakuacji

Eeee tam to ostatnie spakowały się zespoły SEAL do śmigłowców co zabezpieczały lotnisko. Na graty nikt się nie oglądał.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Ja pierdzielę. Gdzie te algorytmy mnie wysłały?

ależ obrzydliwe
najpierw potok wulgaryzmów (nie znam germańskiego i większość ichnich słów brzmi dla mnie jak bluzgi) a później falset i coś dużo gorszego od dupolo jakiegoś bezjajca
fuj

mnie z kolei prawie tak samo obrzydliwe wyskoczyło
pQsk9kuTURBXy8zNzU2MTEwMi0yMjA3LTQ4NDAtY

krowę z rozwolniem od tyłu zaszła czy co? - pomyślałem

ale w artykule coś o terapii (oczywiście po za tytułem nie czytałem)

https://www.onet.pl/styl-zycia/kobietaxl/pojechalam-do-ajurwedyjskiego-osrodka-w-indiach-co-mi-dala-tamtejsza-terapia/1r51jg1,30bc1058

i kluczowe słowo - "terapia" a pisałem-liśmy  tutaj coś o terapiach i pewnie dlatego te algorytmy mi tu takie...

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
43 minuty temu, mirro napisał(a):

Eeee tam to ostatnie spakowały się zespoły SEAL do śmigłowców co zabezpieczały lotnisko. Na graty nikt się nie oglądał.

Coś tam było z tymi gratami że i tak oddali niektóre USA.

Opublikowano (edytowane)

w NATO wdrożono nowy rodzaj OPL przeciw dronom; dopiero co nawet mi dostarczyli - alert rcb
no teraz to nam kacapskie wonoloty już nie podskoczą

zwykle nie oglądam tego kanału bo nudnawy ale tym razem w równie co zwykle nudny sposób sponiewierali polskich kacyków i nie tylko polskich że nie ma takich wulgaryzmów którymi by można bardziej sponiewierać naszych decydentów
(no może wulgarniej wybrzmiał by list pochwalny po niemiecku ale to tylko dla mnie wulgarniej)

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, dysydent napisał(a):

w NATO wdrożono nowy rodzaj OPL przeciw dronom; dopiero co nawet mi dostarczyli - alert rcb
no teraz to nam kacapskie wonoloty już nie podskoczą

jak ci dostarczyli Zamojskie nie zagrożone .

Opublikowano (edytowane)

a Ten dalej swoje

Zamojskie województwo zlikwidowane
to Ty jeszcze nie wiesz? ;)
xD

a poważniej
te alerty pewnie po kluczu wojewódzkim rozsyłają i dużo wcześniej przed tym alertem wyczytałem

https://www.onet.pl/informacje/onetlublin/trwa-operacja-wojska-przy-granicy-lotnisko-w-lublinie-zamkniete/k2pcxyt,79cfc278

zatem onet o jakieś dwie godziny szybszy od tego rcb

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

a Ten dalej swoje

Zamojskie województwo zlikwidowane
to Ty jeszcze nie wiesz? ;)
xD

Miało być Powiat nic nie przesyłają .Alert:D

Co tam się dzieje bombardują was ?. 

Edytowane przez galan99
Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał(a):

zatem onet o jakieś dwie godziny szybszy od tego rcb

Ja , na wszelki wypadek, założyłem metalowe wiadro na baniak i owinąłem się siatką maskującą.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, galan99 napisał(a):

Tylko nie rób za lokomotywę .

za lokomotywe robi czajnik
jeszcze tylko muszę z czegoś sklecić pociąg pancerny
za armatę będzie robić ta krowa z tyłu której stała tamta baba co parę postów wcześniej

taki bojowy dron kolejowy

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał(a):

za lokomotywe robi czajnik
jeszcze tylko muszę z czegoś sklecić pociąg pancerny

Włącz Rambo 3 – w sobotę o 20:00 w Pulsie . Będzie o Ruskich .

Opublikowano (edytowane)

mogę se włączyć zaraz; mam wszystkie części na dysku w tym dwie na kopiach legalnie kupionych jeszcze na VHS i zgranych graberem do *.mp4 B|
reszta z neta i te nie wiem czy legalne no ale na samym jutubie były to chyba też?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

"Żandarmeria poinformowała na platformie X, że prowadzi czynności w Józefowie, w powiecie otwockim, gdzie "policja odnalazła przedmiot przypominający poradziecką wyrzutnię pocisków przeciwpancernych typu Fagot".

"Nie wiadomo, czy znalezisko pod Józefowem ma związek z niedawnym wtargnięciem rosyjskich dronów do Polski."

Nieeeee no kuźwa nie wiadomo. Raczej wiadomo że nie ma związku. Ja pierdzielę co za debile to piszą.

Poza tym znaleźli rurę, po pocisku a nie wyrzutnię.

Edytowane przez mirro
  • Haha 2
Opublikowano

we Warszawie stoi taki paskudny kloc co tyle m z Kulturą i Nauką wspólnego co jedni tacy z prawem i sprawiedliwością

może by też do tych "służb" zgłosił to będą ustalać czy nie ma nic wspólnego z dronami bo to od ruskich

• Haha 1