Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

wreszcie łikend, jak tu nie podzielić się takim jakże dobrym wystąpieniem, zwłaszcza do trzech amigos wiadomej orientacji co do rządowo-żydowskiej kompromitacji 😝

Edytowane przez Takeda
  • Thanks 2
Opublikowano
11 minut temu, Roman176 napisał(a):

@hubertuss  i tu cię mam rudy ogłosił ze ma być równość lgbt 🏳️‍🌈  to ty zamiast kobiety to się pedałujesz ?

nie wstydź się to nic takiego idziemy do przodu opowiadaj ....  

Ja się tym nie interesuje ale widzę wy uważnie śledzicie takie informacje. @nie o brązowym języku dymaniu wazelinie, teraz ty o lgbt. Co z wami nie tak? Janie śledzę informacji o lgbt jak ty. Widać głodnemu chleb na myśli. O kobietę się dopytujesz a co szukasz dla siebie?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

no i wolno im
to czego jeszcze chcą?

ja czuję obrzydzenie do manifestowania publicznego fizjologicznych aspektów miłości w tym i tych w/w
i też mi wolno
Obrzydzenie takie samo uczucie jak każde inne

to co? jeśli tamci walczą o prawo do swej "fizjologii miłosnej" w przestrzeni publicznej to ja co? mam postulować o refundowaną w stu procentach hydroksyzynę (jeden z medykamentów przeciwwymiotnych)
to zaraz zacznie protesty moja wątroba itd.

oto jak to jedne postulaty generują kolejne :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

napisze tylko o obecnych chorobach zwierzat. gruzlica bydla jest niebezpieczna dla ludzi, dlatego sie ja tak zwalcza. jednak nie widze przeslanek do tak rygorystycznych przepisow o wybijaniu calej strefy zapowietrzonej. uwazam, ze usuniecie stada zarazonego w zupelnosci wystarczy. to samo z asf, wybijaja w promieniu 3 km, bo u kogos stwierdzili asf, ale jak dzika znajda chorego to nie wybijaja stada w prom 3km. bialaczke bydla u nas ,w Polsce usowano systematycznie, przestrzegano jedynie stwrylnych igiel, weszly jednorazowki, w sumie problem sam sie rozwiazal. niebezpieczna jest rowniez bruceloza, bo zaraźliwa dla ludzi, spokojnie ja wyeliminowano z poczatkiem lat 80. to wybijanie calej strefy zapowietrzonej, to chyba kogos niezle ponioslo. ptaki tez wybijaja , a przeciez przelatujace ptaki , migracje, nie patrza na ich strefy. mozna sobie duzo wybijac, a ootem jeden w locie sie wysra i od nowa! unia i polskie wladze sa bardziej destrukcyjne niz choroby!

• Like 1
Opublikowano

Wszystkie media są przez kogoś cenzurowane YT przez kuzynkę Morawitza. Pejsbuk jak sama nazwa wskazuje przez eskimosów , TikTok(polska) przez ukraińców, chachłów eskimoskich , X przez eskimosów amerykańskich itd. nie ma wolnych mediów a gdzieś trzeba wymieniać sie informacjami . Np. na YT nie znajdziesz że Hrubieszów leży w podkarpackim czy że dostał 221 mln zł . Na TT nie skrytykujesz ban der owca bo nie puszczą , Na X nie skrytykujesz teraz Trampa a w sumie dziś nic nie zrobisz . Pejsbuk właśnie przechodzi transformacje z lewactwa na drugą stronę mocy ale co do eskimosów zdania na pewno nie zmieni . Jest jeszcze ruski telegram ale go omijam i teraz niby powoli ludzie sie przerzucają na nowy coś na literę R .. zależy o czym ktoś chce rozmawiać po prostu trzeba jakoś sobie radzić . Np. TT pozwoliło rozgłosić protesty rolnicze choć wtedy PiS owskie media udawały przez kwartał ze nic sie nie dzieje . 

• Haha 1
Opublikowano

https://www.komputerswiat.pl/aktualnosci/bezpieczenstwo/volkswagen-ma-nowy-problem-nie-chodzi-o-chinskie-elektryki/defbeqd?utm_source=l.facebook.com_viasg_komputerswiat&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2

12 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ja się tym nie interesuje ale widzę wy uważnie śledzicie takie informacje. @nie o brązowym języku dymaniu wazelinie, teraz ty o lgbt. Co z wami nie tak? Janie śledzę informacji o lgbt jak ty. Widać głodnemu chleb na myśli. O kobietę się dopytujesz a co szukasz dla siebie?

zdenerwowałeś się czyli tak , na tym podkarpaciu to tylko w nocy te spotkania  

9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A pani panią?

noo

14 minut temu, hubertuss napisał(a):

O kobietę się dopytujesz a co szukasz dla siebie?

bo masz syndrom braku kobiety .......... ten mężczyzna czujesz cos dla niego ? 

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał(a):

https://www.komputerswiat.pl/aktualnosci/bezpieczenstwo/volkswagen-ma-nowy-problem-nie-chodzi-o-chinskie-elektryki/defbeqd?utm_source=l.facebook.com_viasg_komputerswiat&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2

zdenerwowałeś się czyli tak , na tym podkarpaciu to tylko w nocy te spotkania  

noo

bo masz syndrom braku kobiety .......... ten mężczyzna czujesz cos dla niego ? 

Gdzie się zdenerwowałem? Tobie kobieta na myśli jak @nie brązowy język i wazelina. Ja tu o lgbt co chwila nie pisze jak ty czy @nie o swoich zainteresowaniach.

Opublikowano
16 minut temu, Takeda napisał(a):

wreszcie łikend, jak tu nie podzielić się takim jakże dobrym wystąpieniem, zwłaszcza do trzech amigos wiadomej orientacji co do rządowo-żydowskiej kompromitacji 😝

Tutaj chodzi o to że Bibiego Nataszmaciachu szuka azylu jak bedzie musiał uciekac z kraju .Napisanie ustawy łamiącej przepisy miedzynarodowe . Przecież ustawa nie obejmie jednego dnia wyzwolenia obozu a na lata i po to taki bubel wyprodukuja że kiedyś sie to przyda . Dlaczego zgoda w tym temacie POPiSu ? bo Bibi ma na nich haki podsłuchane Pegazusem i to od sprzataczki sprzątajacej w kiblu po Tfuska i Duduszenko włącznie .

Opublikowano
8 minut temu, marks50 napisał(a):

Np. na YT nie znajdziesz że Hrubieszów leży w podkarpackim czy że dostał 221 mln zł .

ooo, tego to ja nigdzie nie znalazłem
a o co chodzi?

a i czekaj, ale to nie po to Trumpowi potrzebna Grenlandia żeby tam i "tych"

10 minut temu, marks50 napisał(a):

eskimosów

przesiedlić?
a mogło by być tak ciekawie ;)

xD

• Haha 2
Opublikowano

eee jak ogladam facetow to mnie skreca, chyba staroswiecki jestem, nie modny! jak wlacze jakos film, ostatnio na netflixie .....niby jakis dobry, a tam samo gejostwo! bleee, wole filmy z relacja baba-chlop, a jak fajna babeczka to od razu milej ,cieplej na duszy 😎

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, dysydent napisał(a):

ooo, tego to ja nigdzie nie znalazłem
a o co chodzi?

Po filmiku Lafała oczywiście skomentował to Czarnek coś w stylu że może Rafała zabrać do Nowego Jorku pociagiem pod Paryżem a na koniec oświadczył ze "daliśmy " 221 mln na miasto Hrubieszów to jak Lafał da 50 mln to będzie dobrze . pewnie gdzieś na końcie czarnka ten filmik jest :) 

Ja to używam eskimosów bo inaczej nic sie nie da wpisać mediach :) ale niektórzy używaja Żymianie itp. każdy wie o co chodzi no ale na Grenlandii eskimosi ????? ocho to o tej spiskowej teorii to nawet w najgłebszym internecie nie słyszałem :)   ale jak to mówia "kochajmy teorie spiskowe puki są  bo tak szybko staja sie prawdą "  :)  

Edytowane przez marks50
  • Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, marks50 napisał(a):

ale jak to mówia "kochajmy teorie spiskowe puki są  bo tak szybko staja sie prawdą "

W gazetach piszą że Polonia, co tak ochoczo głosowała na Trumpa popadła w lekki paraliż, bo służby USA nają czyścić Chicago z nielegalnych imigrantów a tam pono sporo Polaków bez zgody się ostało. I pono dla służb to różnicy nie robi czy to Polak czy Mex wszyscy w kajdany.

Opublikowano

A co obecnie oznacza nielegalny ??? skoro granice mamy otwarte . Od polaków nikt nie wymaga karty pobytu , zawsze moze powiedzieć ze wczoraj przyjechał , no chyba ze ma kartotekę :)  

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

I nie bądź wulgarny...

Nie przystoi w twoim wieku...

To twe marzenia boś zapytał to ci odpowiedziałem wprost . 

Nie dość że mieszkasz na żydowskich posiadłościach to jeszcze dopytujesz o Co to jest równość LGBT? @12Pafnucy

Opublikowano
13 minut temu, galan99 napisał(a):

To twe marzenia boś zapytał to ci odpowiedziałem wprost . 

Nie dość że mieszkasz na żydowskich posiadłościach to jeszcze dopytujesz o Co to jest równość LGBT? @12Pafnucy

Czemu na żydowskich posiadłościach? To u niego był kręcony film Pokłosie? 

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, mirro napisał(a):

W gazetach piszą że Polonia, co tak ochoczo głosowała na Trumpa popadła w lekki paraliż, bo służby USA nają czyścić Chicago z nielegalnych imigrantów a tam pono sporo Polaków bez zgody się ostało. I pono dla służb to różnicy nie robi czy to Polak czy Mex wszyscy w kajdany.

Myślę, że to był tylko kit wyborczy. Może jakąś pokazówkę zrobią. Ale już pierwszej kadencji miał deportować. Już coś mówią, że będą wywalać jak ktoś w gangu. Jak pracuje nawet na czarno to chyba nie. Bo kto im za pół darmo będzie robił.

A pro po w Chicago to chyba nawet więcej Polaków na czarno niż Mexów. Mexy na południu a tam chyba nie będzie łapanek.

43 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

polakow nie wywala, to duzy elektorat trampa. szybciej i. zielone karty dadza niz wywala

Ale oni już zagłosowali a on już ostatnią kadencję ma. Nie są mu już potrzebni. A tak poza tym to wiesz gdzie on ma Polaków w Polsce i tych z USA?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

A skąd ja mogę wiedzieć, kiedy nigdy tam nielegalnie nie byłem?

To po co się kompromitujesz? 😁

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

To po co się kompromitujesz? 😁

Przecież napisałem że "w gazetach piszą". Nie oceniam, nie wnikam ale widać coś jest na rzeczy