Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, hubertuss napisał(a):

Wystarczy, że ty czubku o nim piszesz swoje urojenia. A przy nim i tak jesteś śmieciem a tak go obrażasz. Dlaczego wy cały czas wyjecie?

A no dlatego. Sikorski pojechał do USA rozmawiał z 3 człowiekiem po prezydencie i vice prezydencie w USA Rubio pochwalił polski rząd. 

Może doprecyzujesz za jakie działania została wygłoszona tak gloryfikowana  pochwała rządu ? 

Tego w onecie nie napiszą . Mieli nagrodę , poszukali i wypromowali laureata na Kubie - ot cała zasługa rządu i to jeszcze na prośbę Rubio. : cyt "

Rubio dziękuje. "Rząd w Polsce to sojusznik"

Na koniec konferencji prasowej Rubio podziękował ministrowi Sikorskiemu za zaproszenie na wydarzenie.

- Jestem bardzo wdzięczny. Wasz rząd w Polsce to niezwykły sojusznik na rzecz wolności. Oczywiście są inne kraje, które wyzwoliły się z jarzma tyranii, ale nie ma żadnego kraju na całym świecie, który był bardziej pomocny, bardziej sprzymierzony z nami, niż Polska - mówił Rubio.

- Nie chcę tutaj wychodzić przed szereg, ale kilka miesięcy temu toczyliśmy rozmowę na temat wydarzeń, które mają miejsce na Kubie i poprosiłem wtedy rząd Polski, aby nam pomogli na arenie międzynarodowej, globalnej. Miało to miejsce natychmiast i pokazuje to, że ze wszystkich krajów na świecie, które zrzuciły jarzmo komunizmu, jeden z nich, który na pewno nie zapomniał o tym, jak trudno było to zrobić i który wspiera tych, którzy chcą zrzucić jarzmo komunizmu, to nasi przyjaciele i sojusznicy w Polsce. Bardzo wam dziękujemy - powiedział.

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Gówno napiszesz bo nawet na twój chory łeb jest to nie do obronienia i może w PO jest pełno idiotów ale ludzie wiedzieli że np w czasie debaty prezydenckiej będzie temat wsparcia Rosji i ktos pokazuje czarno na białym  wpis Sikorskiego jak chwali Niemców i opierdala Morawieckiego że Polacy nie budują Nord Stream. I co wtedy? Jest pozamiatane. Albo inne jego wpisy po pijaku czy wypowiedzi. Polacy zyskali na II wojnie światowej - no k**wa litości🤦‍♂️. Facet jest skompromitowany w polityce i tyle. Tu nawet za bardzo nie ma jak się bronić.

No przecież napisałem. Tylko twój chory łeb tego nie może przyjąć do wiadomości. Popatrz na swój dorobek popatrz na Sikorskiego może zrozumiesz gdzie jesteś. W sumie już ci pokazałem. Sikorski plótł głupoty a i owszem ale to go i tak nie skreśla. Gdyby skreślało to dzisiaj po każdej stronie mało kto by się w polityce ostał po 1989 roku. 

18 minut temu, nie napisał(a):

peowski głupku znowu samozaoranie :D 

Oj widać boli cię jak z ciebie tu pajaca się robi no i w sumie ty sam z siebie robisz. Ja tam nikogo nie wyzywałem określiłem porównanie obu mniej więcej taki stosunek czubek vs Sikorski. Mało tego nawet uzasadniłem dlaczego. Ty tego nie robisz jedynie wyzywasz.

3 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

Może doprecyzujesz za jakie działania została wygłoszona tak gloryfikowana  pochwała rządu ? 

T

Znajdź wystąpienie Rubio i zobaczysz. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Oj widać boli cię jak z ciebie tu pajaca się robi no i w sumie ty sam z siebie robisz. Ja tam nikogo nie wyzywałem określiłem porównanie obu mniej więcej taki stosunek czubek vs Sikorski. Mało tego nawet uzasadniłem dlaczego. Ty tego nie robisz jedynie wyzywasz.

tu już nawet leczenie nie pomoże, trzeba tylko pilnować żeby się nie pogorszyło

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Nawozy w jeden dzień 50 % cyk do góry

który to dzień, bo nie mogę znaleźć?

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

tylko zauważ żę PIS jest partią postrzegana z przymrózeniem oka

Jak z przymrużeniem oka? Że co? Że nieszkodliwe głupki?

• Like 1
Opublikowano
55 minut temu, hubertuss napisał(a):

A głosowałeś na nich, ze cię tak te obietnice bolą. A to co z wami pis robił ci nie przeszkadza. 

obietnice a następnie rządzenie dotyczy wszystkich a nie tylko wyborców danej partii 

Rządził PIS to tak samo jechało się po nim bo miały nastać super rządy następców a wyszło jak zwykle 😄

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

obietnice a następnie rządzenie dotyczy wszystkich a nie tylko wyborców danej partii 

Nooooo chyba że wyjdzie np Pani Szydło i powie że "trza zacisnąć zęby" i cieszyć się że wygrali.🤣

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, mirro napisał(a):

Nooooo chyba że wyjdzie np Pani Szydło i powie że "trza zacisnąć zęby" i cieszyć się że wygrali.🤣

nie no bo wygrali; techniczno matematycznie; ale patrz jaka to sztuka - mieć najwyższy procentowo wynik wyborczy i całą resztę przeciwko sobie i nie mieć ani jednego chętnego do ew koalicji by rząd stworzyć

takiego talentu do robienia sobie wrogów to nawet ja nie mam :D

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
58 minut temu, hubertuss napisał(a):

Sikorski plótł głupoty a i owszem ale to go i tak nie skreśla.

🤣 typowe gadanie zapiekłego platfusa🤣, jakby wam na łby nasrał tobyście powiedzieli że to masło orzechowe z nieba spadło😅

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Z autopsji piszesz o tym sraniu na łeb?

jeszcze raz powtórzę różni politycy gadają różne głupoty i to ich nie przekreśla. Kurski mówił o was, że ciemny lud wszystko kupi. Morawiecki, że Polacy mają zapier za miskę ryżu itd itd. Sikorski tez plótł różne głupoty i co z tego. Teraz takie czasy.

A tu masz najlepsze bo taką srake macie, że Tusk obraził Trumpa. 

https://next.gazeta.pl/next/7,151003,31145721,donald-trump-zaskoczyl-kandydatem-na-wiceprezydenta-kiedys.html

The Guardian" przypomina jednak wypowiedzi J.D. Vance z roku 2016. Wtedy deklarował, że "jest typem, który nigdy nie popierał Trumpa". Zarzekał się, że "nigdy go nawet nie lubił" i nazywał "okropnym kandydatem". Co więcej, wyciekły jego prywatne wiadomości, w których zastawiał się, czy Trump jest bardziej "cynicznym dupkiem jak Nixon", czy "amerykańskim Hitlerem".

Opublikowano
43 minuty temu, hubertuss napisał(a):

No i patrz Goebbels czy tam Urban nie wiem jak wolisz. Znowu się zaorałeś a mogłeś siedzieć cicho.

https://www.agrofakt.pl/cennik-nawozow-marzec-2022-ostro-w-gore-saletra-po-6100-zl

gdzie tam jest napisane, że

3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Nawozy w jeden dzień 50 % cyk do góry 

35 minut temu, hubertuss napisał(a):

Morawiecki, że Polacy mają zapier za miskę ryżu

kolejne bezczelne kłamstwo peowskiego głupka

serio jesteś takim idiotą i myślisz, że ci inni uwierzą w kolejne kłamstwa? jprd produkt pralki tvn

Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

że masz zakłamywać jak pis robił w wała polskich rolników

gdzie napisałem nieprawdę?

nie zakrzyczysz swoich kłamstw, wszystkie będą obnażane :D zjedz lepiej miskę ryżu :D 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, nie napisał(a):

gdzie napisałem nieprawdę?

nie zakrzyczysz swoich kłamstw, wszystkie będą obnażane :D zjedz lepiej miskę ryżu :D 

Ale to ciebie nazywają tu Goebbels lub Urban. Chciałeś bym ci pokazał kiedy podnieśli ceny nawozów to ci pokazałem a ty dalej jadem plujesz. GA rządzone przez pis 9 marca 2022 roku podniosło w jeden dzień ceny nawozów o ponad 50 %. Potem ceny jeszcze rosły.

• Haha 1
Opublikowano

Ja pierdziel. To PiSowcom aż tak się powaliło że Lubartów miałby leżeć na Mierzei Wiślanej?

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/nauka-i-technika/gigantyczne-złoża-bursztynu-w-polsce-tu-się-znajdują/ar-AA1M53J7?ocid=winp2fp&cvid=d40a61b1e78146c2901061946f75ad6c&ei=29

"Lubelszczyzna, choć zwykle niekojarzona z bursztynem, kryje w sobie największe jego złoża w Polsce. Odkrycie to było całkowicie przypadkowe - pierwotnie poszukiwano tutaj złóż gazu łupkowego. Zasoby bursztynu znajdują się przede wszystkim na północ od Lublina, w rejonie Lubartowa i Niedźwiady'

Czyli przekop zamiast tam gdzie jest powinien biec od Lubartowa do Niedźwiady, to może by się zwrócił.🤣

• Haha 3