Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

PO , przydało by sie trochę pokory , są jednostki które nie powinny byc na listach wyborczych tego ugrupowania i cała filozofia . nawet słuchając Czarnka z PIS da sie troche posmiać i wyluzować a wPO mało jest takich osób których da się słuchać , Sikorskiego da sie słuchać do końca i poza nim chyba nie widze nikogo 

A gdzie tego sikorskiego można normalnie słuchać ?.

Już raz powiedział w kanale zero że Polska zyskała na II wijnie swiatowej 

To jest normalny człowiek ?

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał(a):

Przecie wiadomo, że będzie jak z Ukrainą. Cierpliwości.

Gdyby nia akcja Wisła to na początku lat 90 na tych terenach byśmy mieli taką samą jatke jak w Jugosławii. A Polska im pomaga bo walczą z Rosją🤣🤣🤣.

Opublikowano
galan99 napisał:

za***ali Europę jeśli prawdę powiada to jest D...A .

„W ciągu 5 lat Europa Zachodnia straci wszelkie znaczenie gospodarcze. Już straciła suwerenność w finansach, energetyce, technologii i polityce.

Przyszłość należy do Azji, Bliskiego Wschodu .

https://www.facebook.com/watch?v=1110470711228490

Kurła. z osiem lat się o tym tu pisze a Ty co? Przetrzeźwiałeś nagle? Z Turczynem było warto się spiknąć, Ukrainy trzeba teraz bronić bo Ruski w ten sposób walczy o życie. Brics ruskiego i tak w dupsko wy...ucha a Chinole już zaczęli.

Krzysztof81 napisał:

2 minuty temu, DTaras napisał(a):

Przecie wiadomo, że będzie jak z Ukrainą. Cierpliwości.

Gdyby nia akcja Wisła to na początku lat 90 na tych terenach byśmy mieli taką samą jatke jak w Jugosławii. A Polska im pomaga bo walczą z Rosją🤣🤣🤣.

Akcja Wisła miała zapobiec jakimkolwiek zrywom na tamtym terenie. Zobacz kogo tam utłukli.

hubertuss napisał:

Nawrocki jest na Litwie. Ciekawe czy upomni się o reparacje za zamordowanych przez Litwinów Polaków np ojca naszego olimpijczyka Władysława Komara i czy upomni się o zwrot naszych ziem? Lub odszkodowanie. 

W 1944 roku gdy Niemcy przegrywali i front przetaczał się przez polską Wileńszczyznę Litwini powszechnie mordowali Polaków ja Ukraińcy o czym Batyr jako szef IPN chyba wie. Powszechnie rabowali polskie majątki. Więc powinien się upomnieć o reparacje od Litwy. 

Tam były jakieś historycznie Polskie ziemie? Poza tym nie jestem przekonany czy powojenny przebieg granicy niczego Litwie nie uwalił...

Opublikowano
6 minut temu, jarecki napisał(a):

Sikorskiego da sie słuchać do końca i poza nim chyba nie widze nikogo

Sikorski wygrał by z Nawrockim i skoro ja to wiem to wiedzą i popaprańce a jednak Go nie wystawili

partia miernot i nieudaczników które doskonale o tym wiedzą kim są; innego wytłumaczenia nie widzę

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, DTaras napisał(a):

Akcja Wisła miała zapobiec jakimkolwiek zrywom na tamtym terenie. Zobacz kogo tam utłukli.

I tak w latach 90 zaczeli brykać, powybierali na swoich przedstawicieli następne pokolenie banderowców, którzy jętrzyli w państwie polskim. Polacy byli tak głupi że jeszcze na nich głosowali. Znam trochę to towarzystwo i 3 pokolenie ukraińców po akcji Wisła. To są jeszcze  gorsze qrwy jak litwini zamieszkujący Sejny czy Puńsk.

Opublikowano
racyl napisał:

części ludu

No. Jest. Ale tylko populiści dążą do narzucenia swych punktów odniesienia innym częściom. Populistom obce są koalicje.

Krzysztof81 napisał:

I tak w latach 90 zaczeli brykać, powybierali na swoich przedstawicieli następne pokolenie banderowców, którzy jętrzyli w państwie polskim. Polacy byli tak głupi że jeszcze na nich głosowali. Znam trochę to towarzystwo i 3 pokolenie ukraińców po akcji Wisła. To są jeszcze  gorsze qrwy jak litwini zamieszkujący Sejny czy Puńsk.

Stalin miał do wyboru albo rozliczyć się z przeszłością albo pielęgnować niedomówienia. Lekcje tej samej historii w Polsce i w Ukrainie wyglądały dlatego inaczej.

Opublikowano
13 minut temu, racyl napisał(a):

A gdzie tego sikorskiego można normalnie słuchać ?.

Już raz powiedział w kanale zero że Polska zyskała na II wijnie swiatowej 

To jest normalny człowiek ?

Jest trzezwo patrzący na swiat .

• Haha 1
Opublikowano
dysydent napisał:

Sikorski wygrał by z Nawrockim i skoro ja to wiem to wiedzą i popaprańce a jednak Go nie wystawili partia miernot i nieudaczników które doskonale o tym wiedzą kim są; innego wytłumaczenia nie widzę

A ja stawiam, że się jurneli iż za wcześnie ta władza do nich wraca. PiS niema innego pomysłu jak redystrybucja czyli zabrać tym co sobie zapracowali i rozdać reszcie. Takie Janosiki tylko już niema komu zabierać. Ale Janosik chwyta za gardło a historia o nim za serce to póki co jeszcze działa.

Opublikowano

TAK , Coś czuje że sprzedając garnki rozbił by bank 🤣

8 minut temu, DTaras napisał(a):

PiS niema innego pomysłu jak redystrybucja

tu akurat sie nie zgodze , mieli pomysł na gospodarkę , w zasadzie podnoszenie płacy minimalnej miało na celu wypierać z Polski montownie a tworzyć miejsca na lepiej płatnych stanowiskach i tu warto doczytać jak firmy tworzyły miejsca pracy za czasów gdy władze sprawował PIS 

Opublikowano
19 minut temu, DTaras napisał(a):

No. Jest. Ale tylko populiści dążą do narzucenia swych punktów odniesienia innym częściom. Populistom obce są koalicje.

jak wejść w koalicje z notorycznymi oszustami ?.

wejść po to tylko żeby rządzić i żeby było tak jak wcześniej i tym samym zawieść swoich wyborców \

Czyli według ciebie nie jest się populista wtedy jak się wchodzi w koalicję z kimś kto rzadził i żeby było jak wcześniej 

Opublikowano

Tam w psychiatryku to muszą mieć niezły ubaw słuchając tych głupot. Sikorski po pijaku gratulujący amerykanom wysadzenia nord stream, wyzywający Trumpa od faszystów i porównując do Hitlera twierdzący że Polska zyskała na II wojnie światowej czy robiący laske amerykanom, to świetny kandydat na prezydenta.  Jeszcze w międzyczasie kilometrówki czy opierdalający Morawieckiego za to  że Polska nie uczestniczy w budowie Nord Stream2. Chyba według zasady - jaka partia taki kandydat🤣🤣🤣.

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, jarecki napisał(a):

Jest trzezwo patrzący na swiat .

Trzeźwo patrzy na świat ?, czyli polska zyskała na II wojnie swiatowej ? 

Daj spokój to jest taki sam narcyz jak trzaskowski .

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, dysydent napisał(a):

Sikorski wygrał by z Nawrockim i skoro ja to wiem to wiedzą i popaprańce a jednak Go nie wystawili

partia miernot i nieudaczników które doskonale o tym wiedzą kim są; innego wytłumaczenia nie widzę

sikorski to głupek i cham w porównaniu do trzaskowskiego

potrafi jedynie nazywać trumpa psychopatą i robić sobie selfiki przed białym domem, chwaląc się jaki to on jest ważny, wstyd na cały świat za takiego ministra

10 minut temu, DTaras napisał(a):

PiS niema innego pomysłu jak redystrybucja czyli zabrać tym co sobie zapracowali i rozdać reszcie.

komu tak zabrali? tym co obniżyli cit? albo pit? a może tym co dostali worki pieniędzy za covid?

8 minut temu, DTaras napisał(a):

Daj spokój. To taki PiSowy Kuba Wojewódzki.

ładne sobie wystawiłeś świadectwo porównując patologicznego idiotę (który tylko z litości nauczycieli ukończył LO humanistyczne, dwa razy kiblując) z doktorem habilitowanym nauk prawnych, nauczycielem akademickim

• Like 1
Opublikowano
29 minut temu, DTaras napisał(a):

A ja stawiam, że się jurneli iż za wcześnie ta władza do nich wraca. PiS niema innego pomysłu jak redystrybucja czyli zabrać tym co sobie zapracowali i rozdać reszcie. Takie Janosiki tylko już niema komu zabierać. Ale Janosik chwyta za gardło a historia o nim za serce to póki co jeszcze działa.

oj coś mi się wydaje że obawiali się iż Sikorski będzie bardziej niezależnym od kogokolwiek prezydentem niż ... no w ich przypadku Trzaskowski a obiektywnie i Nawrocki.
Swoja droga to gdyby Nawrocki takim potrafił być to zobaczylibyśmy cud - zjednoczenie popaprańsko pisdzielskie przeciwko prezydentowi bo miernotowością jedni warci drugich

Opublikowano (edytowane)

Słychac wycie - znakomicie. To jest skowyt sfrustrowanych pisiorów. Jak już nie można sobie z czymś poradzić to najlepiej nawyzywać. Sikorski ogrywa Nawrockiego jak chce a pisiorstwo wyje. 

52 minuty temu, jarecki napisał(a):

PO , przydało by sie trochę pokory , są jednostki które nie powinny byc na listach wyborczych tego ugrupowania i cała filozofia . nawet słuchając Czarnka z PIS da sie troche posmiać i wyluzować a wPO mało jest takich osób których da się słuchać , Sikorskiego da sie słuchać do końca i poza nim chyba nie widze nikogo 

Tobie by się przydało więcej rozumu lub odstawić dopalacze. Przed chwila próbowałeś udowodnić, że pis trzeba traktować z przymrużeniem oka i mogą kłamać. A po trzeba traktować poważnie i oni nie mogą kłamać Przeszkadzają ci listy wyborcze po a Mejza na listach pis ci nie przeszkadza. 

50 minut temu, racyl napisał(a):

Jakie pierdoły ?. To mam zamykać oczy i nie słyszeć co mówią do mnie politycy PO w czasie kampanii ?😄

cENY PALIW Odczuwa każdy polak. O akademikach za 1zł marzy większość studentów itp .

Obietnice wyborcze to nie są żadne pierdoły tylko sprawy dotyczące życia codziennego polaków dlatego politycy je wynajdują a potem składają .

Chyba Ty kolego wierzysz że PO wszystko robi dobrze 

A głosowałeś na nich, ze cię tak te obietnice bolą. A to co z wami pis robił ci nie przeszkadza. 

48 minut temu, nie napisał(a):

zapomniałeś wziąć tabletki i masz znowu zwidy

lekarz już znają na pamięć te twoje opowieści z krainy pis :D 

To jest wyraz twojej bezradności jak zwykle nic na temat tylko zwidy.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
8 minut temu, nie napisał(a):

sikorski to głupek i cham w porównaniu do trzaskowskiego

potrafi jedynie nazywać trumpa psychopatą i robić sobie selfiki przed białym domem, chwaląc się jaki to on jest ważny, wstyd na cały świat za takiego ministra

czyli doskonale wpasowuje się w elektorat i "na swego" ilu więcej by zagłosowało zwłaszcza że bywa się i pośmiać z tego co palnie.
w demokracji przewagi się nie zdobywa "siłom i godnościom osobistom"

Opublikowano (edytowane)

Wystarczy, że ty czubku o nim piszesz swoje urojenia. A przy nim i tak jesteś śmieciem a tak go obrażasz. Dlaczego wy cały czas wyjecie?

A no dlatego. Sikorski pojechał do USA rozmawiał z 3 człowiekiem po prezydencie i vice prezydencie w USA Rubio pochwalił polski rząd. Zanim pojechał tam Batyr poruszono temat G 20. Czym rząd zręcznie umniejszył sukces batyra.

Potem Bielan twierdził ,że Sikorski czy tam nikt od Tuska nie ma wstępu do Białego Domu. Sikorski cyk zdjęcie z miejsca gdzie nie byle kto może wejść. I znowu was zabolało. Was wkurw ogarnia. Wyjecie bo wasz przekaz się rozwala. To co mówicie to lipa jest bo Sikorski i Tusk zręcznie tę grę prowadzą. Batyr chce grać gieroja ale nie wychodzi i to widać po tych agresywnych atakach na rząd po tym was szczuciu tutaj.

jaka kolwiek inicjatywa Nawrockiego polegająca na próbie przejęcia kompetencji rządu zostaje albo za w czasu albo po zręcznie ośmieszona lub wygaszona przez rząd. Przykład wyjazd Sikorskiego i rozmowa o G20. Przed Nawrockim to zrobił. Bo pomimo, że go tu tak besztacie ma do tego głowę a Nawrocki dopiero się uczy.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Gówno napiszesz bo nawet na twój chory łeb jest to nie do obronienia i może w PO jest pełno idiotów ale ludzie wiedzieli że np w czasie debaty prezydenckiej będzie temat wsparcia Rosji i ktos pokazuje czarno na białym  wpis Sikorskiego jak chwali Niemców i opierdala Morawieckiego że Polacy nie budują Nord Stream. I co wtedy? Jest pozamiatane. Albo inne jego wpisy po pijaku czy wypowiedzi. Polacy zyskali na II wojnie światowej - no k**wa litości🤦‍♂️. Facet jest skompromitowany w polityce i tyle. Tu nawet za bardzo nie ma jak się bronić.

Opublikowano
22 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Jak już nie można sobie z czymś poradzić to najlepiej nawyzywać

10 minut temu, hubertuss napisał(a):

A przy nim i tak jesteś śmieciem

peowski głupku znowu samozaoranie :D 

Opublikowano

Gdyby PO wystawiło Sikorskiego to było by takie batożenie że aż żal by było patrzeć. Jedyne co pis musiał by zrobić to zmontować klip z jego wypowiedziami i wpisami a później puszczać na okrągło. Zaoszczędzili by kupe kasy. Mówienie że wygrał by zamiast Trzaskowskiego może być jedynie oznaką poważnej choroby psychicznej. Nawet w PO to wiedzieli go nie wybierając.

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v