Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyznam się od razu iż nie słuchałem tego dokładnie bo chłopu się wydaje, że jak gada ze spiętego gardła to jest poważniejszy. Tymczasem jak kogut wypierdzieli z rana z przepony odnosi większy skutek. Zatem Karolu coś został prezydentem - nie od Dudy a od pospolitego ptaszka lepiej brać lekcje.

Opublikowano
2 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Faktycznie, zasady godne (obecnego ) prezydenta.

To wczoraj się bił czy kilkanaście lat do tyłu. Jakby tak patrzeć na wszystko to 90 % ludzi nie powinno pracować tam gdzie pracuje. 
Chociażby przykład sędziego który zawinął kasę z lady a później stwierdził że to przez przypadek . Masę można takich przykładów dać 

Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał(a):

wyszydził bym i to co opisałeś @galan99 np pomysłem biznesplanu na budowę serwerowni usłiugowo prowadzących dla rolników takie ewidencje z gotowymi szablonami ale mało kto zrozumie absurd to tylko taka zajawka

Krajewski wypowiadał się  że pracą przyśpieszyły z jego  polecenia na nowy nabór ma być wszystko gotowe by rejestrować  powyżej 20 ha będą zobowiązani do elektronicznego rejestrowania zabiegów . Zobaczy się ale naciska jako Minister Rolnictwa .

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, nie napisał(a):

żeby ci pampersów zabrakło :D 

Ty już pewnie osikany dzisiaj nie raz od rana masz te pampersy w głowie. Ja nawet nie patrzę na to pożałowania godne wydarzenie. 

Godzinę temu, krzychu121 napisał(a):

To wczoraj się bił czy kilkanaście lat do tyłu. Jakby tak patrzeć na wszystko to 90 % ludzi nie powinno pracować tam gdzie pracuje. 
Chociażby przykład sędziego który zawinął kasę z lady a później stwierdził że to przez przypadek . Masę można takich przykładów dać 

Sędziego ukarali Batyr sutener, kumpel gangusów, wysterował dziadka na mieszkanie i opiekę.  Kary za nic nie poniósł a jeszcze ojczyźnie wstydu na świecie przyniesie. Już widzę prezydentów, premierów i dyplomatów innych krajów czytających dossier prezydenta dużego prawie 40 milionowego kraju.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
krzychu121 napisał:

2 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Faktycznie, zasady godne (obecnego ) prezydenta.

Wczoraj, jutro, lata temu.. Sam chodzi i skrzeczy jaki z niego sportowiec to po raz a po drugi raz: działa to na półgłówków co szli do wyborów. Skoto taki on teraz Babinicz to czekam jaki będzie z niego lepszy Kmicic. I oby tak było. Ale to jutro a jest teraz.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ty już pewnie osikany dzisiaj nie raz od rana masz te pampersy w głowie. Ja nawet nie patrzę na to pożałowania godne wydarzenie. 

Sędziego ukarali Batyr sutener, kumpel gangusów, wysterował dziadka na mieszkanie i opiekę.  Kary za nic nie poniósł a jeszcze ojczyźnie wstydu na świecie przyniesie. 

Wiekszego wstydu jak tyfusek i jego ministry nie da rady przynieść 

Opublikowano
jarecki napisał:

a nie każdy ma opryskiwacz z ważnym atestem i szkolenie z stosowania ŚOR ważne 🙃

Yyy. Są też tacy co jadą na szkolenie i piszą kilka wniosków i kilka sprawdzianów a opryskiwacz znów zdalnie sobie ogarniają. To taki rejestr - tym bardziej zrobi im pociecha po lekcjach przed gierką...

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Bo? Widzisz za Batyrem stoją jego haniebne dokonania a za tyfuskiem? Był sutenerem wyłudził mieszkanie fotografował się z bandytami? Teraz Batyr bardziej religijny jak Duda się zrobił codziennie msza. Cyrk dla ciemnoty.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
hubertuss napisał:

Sędziego ukarali Batyr sutener, kumpel gangusów, wysterował dziadka na mieszkanie i opiekę.  Kary za nic nie poniósł a jeszcze ojczyźnie wstydu na świecie przyniesie. Już widzę prezydentów, premierów i dyplomatów innych krajów czytających dossier prezydenta dużego prawie 40 milionowego kraju.

A może tak - nie dramtyzuj? Przeżyliśmy poprzednich degeneruchów to co nam po tych? I po pretendencie ganguskim? Zresztą - jakim pretendencie. To zwykły, pretensjonalny w tym temacie typ. Jak go zwą w pałacu? Doktor Prezydent? Ale jednak Prezydent...

Opublikowano
35 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ja nawet nie patrzę na to pożałowania godne wydarzenie. 

buta i arogancja, takich tuskowych lizodupów, wywyższających się po-łgłówków została ukarana :D 

i ta ich niemożność pogodzenia się z porażką :D to jest piękne

Image

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

a nie każdy ma opryskiwacz z ważnym atestem i szkolenie z stosowania ŚOR ważne 🙃

Co roku mam PIORiN na kontroli od kilku lat z rzędu. W tym też chcą próbki pobierać i już się anonsowali, tylko aby dać znać kiedy strąki na fasoli będą.  Niech se robią ten rejestr.

Opublikowano
nie napisał:

buta i arogancja, takich tuskowych lizodupów, wywyższających się po-łgłówków została ukarana   i ta ich niemożność pogodzenia się z porażką  to jest piękne   

Poważnie? Co z tych rzeczy się wydarzyło? Jak dla mnie to prezydent zapowiedział walkę (bez znaczenia o co) a wizerunek sportowca czyli dążącego do zwycięstwa jest kreowany już od wyborów. Wypowiadają się trenerzy, wujkowie sparingpartnerzy. W tle pierwsza dama matka polka mówi o fajnym gościu... Taka to inżynieria. Miejscowa. Choćby pchał największy chłam i obiecywał prawne rewolucje to on historyk. Historyk zaś zawsze jest poszkodowany bo zawsze widzi inne rozwiazania. Zatem nawet nie Tusk będzie stał imć Karolowi na drodze a świat - ten polityczny i szczególnie jeden. I Karol powiedzie lud na barykady... do wyborów parlamentarnych. Potem spokojnie wróci do robienia bicków i klaty.

Opublikowano
12 minut temu, DTaras napisał(a):

Jak dla mnie to prezydent zapowiedział walkę (bez znaczenia o co)

Jak o co? O losy galaktyki, zwycięstwo dobra nad złem iiiiiii działkę dla każdego.🤣

Opublikowano
5 godzin temu, galan99 napisał(a):

Nowy podatek na Kościół – za wyznawanie wiary fiskus pobierze 8% z każdego wynagrodzenia. Ma to zwiększyć zaufanie społeczne do sposobu finansowania Kościołów .

jakoś ostatnio co i raz są wrzutki ustaw ,, obywatelskich ''a media coś ostatnio lubia pisać o tych projektach , a jesli już to możę cały podatek dochodowy przekazać na kosciół a nie tylko 8 % ,, jak szaleć to do końca '' jakoś upatruje ręki pisowskiej w tych wrzutkach 

Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

buta i arogancja, takich tuskowych lizodupów, wywyższających się po-łgłówków została ukarana :D 

i ta ich niemożność pogodzenia się z porażką :D to jest piękne

Image

Buta i arogancja na razie jest w przemówieniach Nawrockiego. On dalej pompuje ciemnocie, że rząd będzie zaganiał do roboty i realizował jakieś obietnice których jako prezydent nie może zrealizować bo nie ma takiej kompetencji.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Ja nie dramatyzuję ale takiego z taką przeszłością jeszcze nie było. Ja na niego nie głosowałem sumienie mam czyste.

Na pewno? wszyscy którzy głosowali na KO i nie brali kart do referendum nie mają czystego sumienia.

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano
50 minut temu, DTaras napisał(a):

Poważnie? Co z tych rzeczy się wydarzyło? Jak dla mnie to prezydent zapowiedział walkę (bez znaczenia o co) a wizerunek sportowca czyli dążącego do zwycięstwa jest kreowany już od wyborów. Wypowiadają się trenerzy, wujkowie sparingpartnerzy. W tle pierwsza dama matka polka mówi o fajnym gościu... Taka to inżynieria. Miejscowa. Choćby pchał największy chłam i obiecywał prawne rewolucje to on historyk. Historyk zaś zawsze jest poszkodowany bo zawsze widzi inne rozwiazania. Zatem nawet nie Tusk będzie stał imć Karolowi na drodze a świat - ten polityczny i szczególnie jeden. I Karol powiedzie lud na barykady... do wyborów parlamentarnych. Potem spokojnie wróci do robienia bicków i klaty.

Buta i pycha oni myślą że teraz całym światem będą rządzić i mogą wszystko. Pisowcy zachowują się jak by od jutra jakiś cud miał nastąpić i przełomowe zmiany a tym czasem jutro będzie jak ma być jak było i jest dzisiaj i przedwczoraj. Rząd będzie rządził a prezydent pilnował żyrandola. 

Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Na pewno? wszyscy którzy głosowali na KO i nie brali kart do referendum nie mają czystego sumienia.

Daj spokój z tym referendum m już tylko naprawdę głupcy wierzą w to referendum po tym jak ludzie zobaczyli ile wiz rozdął pis i ilu ściągnął do Polski Imigrantów. Politycy pisu nawet chwalili się jak to centra integracji im otwierają